2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

canım kanda alerji testi mi naşka bi test mi acaba bizim ki ertesi gün çıktı kanda alerji testiydi. deri testi istemediler bizden. brn et süt yumurta bal ve kuruyemiş yemiyorum. allah şifa versin
Kan da alerji testi canım Universite arastrma hastanesinde verdik 15 gün dediler bnde kestim herseyi ne yiceksek onu da bilmiom Aminnn.hepimizin yavrusuna şifa versin allah ins

Bezini goturcem ama yarim saati gecebilir belki ardindan bidaha yapti iki nokta bsy vardi ilkinde daha fazlaydi resminide cektim bilemedim hangisine bakmak isterse.neden yarim saat ki ? kan tahlili yapmiyormu
hayir cnm kaka tahlili yapiliyor.ona gore kan aliyorlar

Cnm bizde boy 2 cm uzamış. Bende vermek istemiyorum.

Canım bizimde öle üstelik başka bi doktorda kilosu fazla çıkmıştı. Tartı değişebilir birde boya gidiyolar. Geçen aylarda 1 cm uzarken bizimkide 3 cm uzamış. Bence ek bişi verme

Cnm bizde 2 cm uzamışız. Biz ilk ay 7 cm, 2. Ay 5 cm, 3. Ay 4 cm,4. Ay 2 cm uzamışız.

Kiloda aynı şekilde her ay ortlama 1000 kg ile 1300 kg arasında aldı yanlış hatırlamıyorsam. Aynı anne aynı süt ne değiştide bu kdr düştü çözemiyorum.

Kızlar bütün bebeklerimiz aynı anda alerjimi oldu ya? Çok dikkatimi çekti herkes bezde kan ve durmayan bebelerden bahsetmiş. Acaba buda bi süreçmi?

Canım artık büyüdükleri için sık emzirmeyin diyorlar sindirilmesi sıkıntı yapar.bende çok sık emziriyordum şimdi biraz arayi açtım herkes birşey diyor ya
Canım benim sütüm çok değil maalesef mamayı bıraktımo yüzden sık acıkıyor bazen ben de sıkılıyorum bu durumdan arasını açmak istiyorum ama doymuyor iste bu sayede en azından sütüm de arttı bir sure daha boyle devam edeceğim gibi duruyor

Serce parmagini hafif kivir ver agzina bak nasil emiyoo
Ayy bu bebisler cok fena mikrop kapmasin dedikce ellerime saldiriyor valla ben de bugun yikadim verdim elimi. Al dedim doya doya em sen de rahatla ben de

canim bebisin buyudu.hareketleri artti.enerjileri yuksek zaten 4ten itibaren dusme egilimine girebilirmis kilolar.sutun yetmese aglar sonucta.benim sutum de yetiyor ama bazi gunler slk emme istiyor.o zamanda gece uykusuna yatirmadan memenin ustune 2 3 olcek mama veriyorum.sende gozlemle bakalim bir sonraki kontrol nasil olacak kilo

Hiç bir diş kasiyiciyi kullanmayan çocuk yapmışım. Cok huysuz 2 gündür görünürde bir sey de gözükmüyor offf
birsey soracagim.tam kavrayip bilincli olarak tutabiliyor mu bebisin kasiyiciyi?yani guc veremiyorsa henuz kullanmasi icin erken.5ten sonra kavrama tutma yetileri gelisiyor cunku.su an bilincsiz hareket ediyorlar.

birsey soracagim.tam kavrayip bilincli olarak tutabiliyor mu bebisin kasiyiciyi?yani guc veremiyorsa henuz kullanmasi icin erken.5ten sonra kavrama tutma yetileri gelisiyor cunku.su an bilincsiz hareket ediyorlar.

Bilinçli tutamiyor bence. Bakiyor agzina goturuyor geri atiyor elinden.damakli emzikli kasiyici bile aldik emzik kullandigi icin kolay olur diye onu bile atti agzindan.Eldivenle kasıyorum eldiveni emiyor. Ellerini daha çok emiyor midesini bulandiriyor öylede. Uykuya dalamiyor,dalsada uyaniyor 2 saate.

kızlar yürüteç ve mama sandalyesi aldınız mı? öneriniz var mı?
Yürüteç yürüme arkadaşı düşünüyorum ben
Şöyle dikey olup elleriyle tutarak yürüyen ama marka araştırması netleştirmedim
Mana sandalyesi de İKEA'nın uygun bi şey alacam hafif rahat taşınabilir olabşardan

cocugun salya akitmasi sadece disten degil ek gida donemine hazirliktan da kaynaklaniyormus doktorumuz oyle dedi.siz yemek yerken bakiyormu bebeginiz size?benimki izliyor lokmalarimi
Biimli bakıyor kaşığa elime ağzıma

Rabb im yardımcınız olsun tez zamanda her şey düzene normale gitsin
Unutmadık kuzum merak etme
İniaallah güzel günler sizin olsun

Canım artık büyüdükleri için sık emzirmeyin diyorlar sindirilmesi sıkıntı yapar.bende çok sık emziriyordum şimdi biraz arayi açtım herkes birşey diyor ya
Yaptığın doğru canım artık sık emzirmemize gerek yokmuş, doktorumuz da öyle dedi. Sen memeyi ona verirsen tutar o her zaman, önemli olan aç olduğu zamanlarda vermek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…