- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #16.801
Kan da alerji testi canım Universite arastrma hastanesinde verdik 15 gün dediler bnde kestim herseyi ne yiceksek onu da bilmiomcanım kanda alerji testi mi naşka bi test mi acaba bizim ki ertesi gün çıktı kanda alerji testiydi. deri testi istemediler bizden. brn et süt yumurta bal ve kuruyemiş yemiyorum. allah şifa versin
hayir cnm kaka tahlili yapiliyor.ona gore kan aliyorlarBezini goturcem ama yarim saati gecebilir belki ardindan bidaha yapti iki nokta bsy vardi ilkinde daha fazlaydi resminide cektim bilemedim hangisine bakmak isterse.neden yarim saat ki ? kan tahlili yapmiyormu
Canım bizim de 350 gram almış ama boyu 5 cm uzamış boya vermiş mama falan verme sakin 300 400 gram alması normal dedi bu ayda hareketlenmeler artıyor ben mama da veriyordum mamayı kestim onun da etkisi olabilir gelecek ay tadimlara başlcm inşallah
Canım bizimde öle üstelik başka bi doktorda kilosu fazla çıkmıştı. Tartı değişebilir birde boya gidiyolar. Geçen aylarda 1 cm uzarken bizimkide 3 cm uzamış. Bence ek bişi verme
Canlar peki kanguru markası ne önerirsiniz?
benim kızım tam 3.5 aylık kangurda taşımam için erken mi acaba ya? oturur pozisyonda mı oluyor? zarar verir mi?Çoğu kişi momfortbaby almış. Bu hafta bende alacağım.
Canım benim sütüm çok değil maalesef mamayı bıraktımo yüzden sık acıkıyor bazen ben de sıkılıyorum bu durumdan arasını açmak istiyorum ama doymuyor iste bu sayede en azından sütüm de arttı bir sure daha boyle devam edeceğim gibi duruyorCanım artık büyüdükleri için sık emzirmeyin diyorlar sindirilmesi sıkıntı yapar.bende çok sık emziriyordum şimdi biraz arayi açtım herkes birşey diyor ya
Şu meşhur zürafa misophie aldim ama henuz bilincli tutmadigi icin vermedim.
4ten sonra kullanilabiliyor.icine battaniye koyup su anda da kullanabilirsinbenim kızım tam 3.5 aylık kangurda taşımam için erken mi acaba ya? oturur pozisyonda mı oluyor? zarar verir mi?
ben onu degilde kucuk tutma yeri olani aldim 55tlye.sonucta surekli agzinda olacak.o sebeple cok dusunmedim verdigim parayi:)Şu meşhur zürafa mi
Ne kadara aldin cnm nette 80 liraydi
O paraya deger mi sence
canim bebisin buyudu.hareketleri artti.enerjileri yuksek zaten 4ten itibaren dusme egilimine girebilirmis kilolar.sutun yetmese aglar sonucta.benim sutum de yetiyor ama bazi gunler slk emme istiyor.o zamanda gece uykusuna yatirmadan memenin ustune 2 3 olcek mama veriyorum.sende gozlemle bakalim bir sonraki kontrol nasil olacak kiloCnm bizde 2 cm uzamışız. Biz ilk ay 7 cm, 2. Ay 5 cm, 3. Ay 4 cm,4. Ay 2 cm uzamışız.
Kiloda aynı şekilde her ay ortlama 1000 kg ile 1300 kg arasında aldı yanlış hatırlamıyorsam. Aynı anne aynı süt ne değiştide bu kdr düştü çözemiyorum.
birsey soracagim.tam kavrayip bilincli olarak tutabiliyor mu bebisin kasiyiciyi?yani guc veremiyorsa henuz kullanmasi icin erken.5ten sonra kavrama tutma yetileri gelisiyor cunku.su an bilincsiz hareket ediyorlar.Hiç bir diş kasiyiciyi kullanmayan çocuk yapmışım. Cok huysuz 2 gündür görünürde bir sey de gözükmüyor offf
birsey soracagim.tam kavrayip bilincli olarak tutabiliyor mu bebisin kasiyiciyi?yani guc veremiyorsa henuz kullanmasi icin erken.5ten sonra kavrama tutma yetileri gelisiyor cunku.su an bilincsiz hareket ediyorlar.
Yürüteç yürüme arkadaşı düşünüyorum benkızlar yürüteç ve mama sandalyesi aldınız mı? öneriniz var mı?
Biimli bakıyor kaşığa elime ağzımacocugun salya akitmasi sadece disten degil ek gida donemine hazirliktan da kaynaklaniyormus doktorumuz oyle dedi.siz yemek yerken bakiyormu bebeginiz size?benimki izliyor lokmalarimi
Rabb im yardımcınız olsun tez zamanda her şey düzene normale gitsinSlm kizlar . Coooookkkkk uzun aradan sonra tekrar geldim aranıza . Belkide unuttunuz beni :/
Ben çok sıkıntılı günler geciriyorum dogdugundan beri. Rabbim gördüğümüzden geri koymasın şükür diyeyim yinede. Oğlum doğdu doğalı sürekli ağlıyor uyumuyor ama öyle böyle aglamak değil. Bu yüzden göbek fıtığı oldu. Göbeği ilyihablandi düşmeden daha yakıldı. . .. kolik oldu haftalarca çıldırmış gibi agladi ben sıkıntıdan hastanelik olup seRum yedim... ve son 10 gündür 10 15 dk da bir uyaniyo emiyo yerine koyuyoruz yatıyoruz uyumadan bi daha kalkıyoruz 2.5 gibi tamamen gözünü aciyo bi süre öyle zaman geciyo 5 ten sonrası da hep ayakta sallıyorum bırakınca uyaniyo ve uykusunu almadığı için agliyo. Gündüz ya emziriyorum ya sallıyorum ya kucaklıyorum. 3.5 ay oldu hastane dışı bir yer görmedim. Hatta evde salondan başka bir yer görmüyorum. Wc ye bile tutuyorum kendimi böbrek hastası olacagim yakında. Yazıyı yarım bırakıyorum çünkü oğlum durmuyor öpüyorum. . Dua edin olurmu
Yaptığın doğru canım artık sık emzirmemize gerek yokmuş, doktorumuz da öyle dedi. Sen memeyi ona verirsen tutar o her zaman, önemli olan aç olduğu zamanlarda vermek dediCanım artık büyüdükleri için sık emzirmeyin diyorlar sindirilmesi sıkıntı yapar.bende çok sık emziriyordum şimdi biraz arayi açtım herkes birşey diyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?