2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Başladığım sporu bıraktım. Doğumdan yaklaşık 70 olark dönmüştüm ve az önce tartıda 74 kg çıktım Her an açım, her an tatlı istiyorum..

Başladığım sporu bıraktım. Doğumdan yaklaşık 70 olark dönmüştüm ve az önce tartıda 74 kg çıktım Her an açım, her an tatlı istiyorum..
Yaaa bende öyleyim ve ben hamilelikte 6kilo almıştım sadece doğumdan iki hafta sonra sekiz kilom gitmişti şimdi ise durmadan yiyorum ve hızla kilo alıyorum

Şu meşhur zürafa mi
Ne kadara aldin cnm nette 80 liraydi
O paraya deger mi sence
İmkanın varsa alınır canım, ben 8 liraya diş kaşıyıcı aldım aynı görevi görüyor :) ben alamazdım, birde bebeğin ne tepki vereceği belli değil kimi sevmez eline almaz boşa gider okadar para :/

Kızlar benim canim cok tatli istiyor sizlerde de oluyormuş.ozellikle sütlaca taktim kafayi gecen 14 kaseyi tek basima uc gunde yedim yine yaptim 10 kasey yedim bile acaba kızımın kakasindaki kanla bu sutlacin alakasi olabilir mi ? inek sutu ya ondan merak ettim

Bende öyle düşünüyrum mesela doğumdan önce avent soothie emzik almıöştım o kadar para verip kızım bi türlü almadı onu şu an 5 liralık emizk kullanyrz çok seviyo.boşuna o kadar para vermişim.aynı işlevi görüp hijyenine dikkat ettikten sonra ucuz almaya dikkat etcm.

Afiyet olsun bende bayılıyorum tatlıya kavanozdaki çikolatalar bitiyo. Ah ah. Sutlu tatlıda çok severim ekmeğide çok yerim hep yiyorum ya 7 8 kilo vermem gerek. Neden alınıyır bu kilolar. Zayıf olanlara ve çok yiyenlere imreniyorum çok

Kızlar şokta uygun fiyata vardı alıp kullanan oldumu bebekler oturabiliyormu? Benim bebeğim sürekli oturmak istiyo yatmak istemiyor sizinde öyle mi normalmi bu durum

Bizimki de oturmak istiyor sorma canim destekli oturtuyorum ben çünkü cok mutlu oluyor etrafina bakınca sonra ana kucagina koyuyorum oyalamak için. Genelde kucaktayiz biz hep gezmek istiyoruz

Bizimki de oturmak istiyor sorma canim destekli oturtuyorum ben çünkü cok mutlu oluyor etrafina bakınca sonra ana kucagina koyuyorum oyalamak için. Genelde kucaktayiz biz hep gezmek istiyoruz
Bende destekli oturtmaya çalışıyorum durmuyor artık yerinde sürünmek dönmek oturmak istiyor. Büyüdükçe daha zormuş

Canin tatli istedikce meyve ye ben tatli yerine uzum yemistim buara kilo almamin sebebi evde hamur isi yapmam bide cayin yaninda esim cikolata biskuvi turu seyler seviyo bende yedim ondan aldim galiba ben artik ekmegi evde yapiyorumbu sayede cok tuketmiyorum birde dogum yaza geldi surekli su iciyodum su icmeni tavsiye ederim ben serbetli tatlilari cok sevmem sutlu tatli yada dedigim gibi arada cikolata yiyorum onuda azaltacagim dikkat edersek eminim almayiz daha fazla

İnşallah almayız yeme isteği Beya var bnde. Evdende eksik olmuyor çikolata vs. Off görünce dayanamıyorum ben de.

Bende senin gibiyim ekmeksiz doymam tatliyla aram yoktur pek tuzlucuyumdur ben ama ne hikmetse dogumdan sonra tatli krizim basladi nutellayi saymiyorum bile kasikliyorum ben bitiriyorum esime kalmiyor o da cocuk gibisin diyo al sende ye diyorum hahha benim 3 kilom kaldi hamileligimden az gobekle basen var bana kalsa 10 kilo vermem lazimda neyse batti balik yan gider dememeliyiz biri bize dur desin şu pitirciklar yaz olsada yürüse gider bu kilolarda hic is yapamayız o zaman peslerinde dolaşmaktan sende takma kafaya verilir

Cok
Çok Geçmiş olsun Canım Allah yardimcin olsun İnşallah

Günaydın kızlar.
Benim kızımda da balgam problemi maalesef hiç bitmiyor.alerji den supheleniyoruz . bunun için normal.çocuk doktoruna mj götürmemiz lazım ilk önce yoksa direk.cocuk alerji doktoruna mi. alerji doktorunun yaptıklarını normal çocuk doktoru da yapabiliyor mu acaba.bilen var mi

Mrb canım bizde de mukuslu kanli kaka vardı normal dr a gittik gaita testi falan yaptı temiz cikinca alerji den suphelendi bizi alerji dr una yönlendirdi sende alerji den supheliniosan direk alerji dr una git bnce

Kizlar kizim kaka yapti ama kan yoktu bu seferkinde zaten bikere yapti ne demek bu simdi anlamadim ki ? kan olmasimi lazim kaka tahlili icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…