- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
ayyy çok teşekkür ederim tamm orayada bakıcam inş sağlıkla olsunlarda illaki alıcaz ihtiyaçlarını yeterki sağlıkla hayırlısıyla kavuşalım hepimiz :)Hg cnm temmuz anneleri topiğine bekleriz orada bu sorulara daha net cevap alırsın ufaktan yanıtlim ben sorularını. Sağlıkla gelsin öncelikle miniğin. Solda olayına inanma iki bebeğimde buda solda cinsiyetler farklı idi erken oynarsa oğlan derler nitekim öyle oluyor erkek bebekler erken canlanıyor oğlum 2 aylık oynadı. Valla bacım çatlak kremi benden geçti karnım harita gibi ama muslera ve vazelin iyi diyorlar bazı anneler ama çatlayacaksan çatlıyorsun bünye meselesi annene çekebilirsin. Cinsiyet olayıda 5 çok geç kız öğrenirsin 2-3 haftaya Allah izin verirse cicileri almayada başlarsın Allah ın izniyle
Can'ım neden bu kadar çok sipariş verdin? Ben de aldım ikiliden 1 tane ama benim kız hiç bi emziği alması keşke sen de önce bi deneseymişsinAmazon'dan emzik siparişi vermiştik bugün geldi, tr de satılmıyor bu çeşit. İnşallah sorun çıkarmadan alır bizim minnak. Şeffaf olduğu için emerken damakları görünüyor çok sevimli. Avent in soothie modeliEki Görüntüle 1739194 Eki Görüntüle 1739196
Tr de satılmıyor, yurtdışından sipariş verince de 2li almakla 6lı almak fiyata geliyor canım. Bakalım kullananlardan hep olumlu yorum duydum almazsa da canı sağolsunCan'ım neden bu kadar çok sipariş verdin? Ben de aldım ikiliden 1 tane ama benim kız hiç bi emziği alması keşke sen de önce bi deneseymişsin
hayırlısı olsun bende geldim canımkızlar burada bebişlerimize aldıklarımızı-almamız gerekenleri-hastane çantası ve almamamız gereken gereksiz şeyleri paylaşıp birbirimize yardım edelim lütfen... ben biraz yoğunum ama siz ekleyin anacım
canım bu ankaradaki hangi mağaza hatırlıyor musunBu arada burda büyük bi bebek mağazası vardı oraya gittik. Marka olmayınca nasıl da ucuz oluyo bebek kıyafetleri. 5 liraya pamuklu bodyler 10 liraya hırkalar 15 liraya battaniyeler alt açmalar. Pek bi uygun geldi bana. Ama markalı şeyler aynı fiyattı internetle.
Yataklara baktık park yatağı eşim beğenmedi sepet beşik alalım diyor ben de büyüyen beşik istiyorum. Araştırıyoruz bakalım.
Bebek arabalarına da baktık casual cadillac hoşuma gitmedi tam yatmiyor portbebe olarak da kullanılmıyor. Baby2go nun iki travel system modeli hoşuma gitti.
Kırmızı olan milenium xlt modeli. 1100 tl
Mavi olan fidello modeli. Ana kucağı çok hafif. Rengi de hoş. 950 tl. Fidello daha çok hoşuma gitti.
Bir de 15kg ye kadar diye satılıyor ama bu türk standartlarına göre böyleymiş. Aslında 25 kg ye kadar taşırmış. Satıcı öyle dedi.
mamakta bi mağazaydı prenses bebe olması lazım onun gibi bişeydi cadde üstü kocaman bi mağazaydı.canım bu ankaradaki hangi mağaza hatırlıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?