2016 temmuz bebişlerinin cicileri

ayyy çok teşekkür ederim tamm orayada bakıcam inş sağlıkla olsunlarda illaki alıcaz ihtiyaçlarını yeterki sağlıkla hayırlısıyla kavuşalım hepimiz :)

Merhaba herkese,

Yok mu alışverişe başlayan cinsiyet öğrenenlerden. Ben boş zamanlarımda sürekli ocak anneleri alışverişlerini, haziran annelerini okuyorum. Okumadığım blog kalmadı sanırım.
Geçen hafta da bebek arabaların baktık casual cadillac beğenmiştik ama pek yorum göremedim kraft buklede karar kıldık bu ay sonuna onu alacağız sanırım. Fikri olan var mı kraft bukle ile ilgili kullanan vb?

Bu arada çok yerde okudum butik bebede açılan baby corner markasından çok memnun olan var çok sevimli şeyler de. Benim doktorum %70 erkek dediği için tüm gün bskıp alamadan kapatıyorum. Ayın 23ü bir gelse de alışverişe başlasak.

Can'ım neden bu kadar çok sipariş verdin? Ben de aldım ikiliden 1 tane ama benim kız hiç bi emziği alması keşke sen de önce bi deneseymişsin

Ben daha bebeciğime hiçbir şey almadım sadece ona ait bir cüzdan oluşturdum harçlık biriktiriyorum
daha tedaviye bile başlamadan onun niyetine biriktirmeye başlamıştım. evde bozuk para yok çünkü hepsi cüzdanda
bakalım biraz daha büyüsün diye erteliyorum, şimdi de cinsiyeti belli olsun bakalım diyorum az daha büyümüş olur diye. aysonu hayırlısıyla gelseydi

Topikten yeni haberim oldu kizlar hayirli olsun yakinda dolar buralarda cinsiyetler netlessinde bende erkek olursa cok fazla şey almicam abimize bol bol aldigimizdan onlardan giyinecek kuzum ama yeni cicilerde alicam tabiki

Can'ım neden bu kadar çok sipariş verdin? Ben de aldım ikiliden 1 tane ama benim kız hiç bi emziği alması keşke sen de önce bi deneseymişsin
Tr de satılmıyor, yurtdışından sipariş verince de 2li almakla 6lı almak fiyata geliyor canım. Bakalım kullananlardan hep olumlu yorum duydum almazsa da canı sağolsun

Kızlar mothercarede baya indirim var, dün alt açma minderi baktım orda, 29a düşmüştü. Taraklı tırnak makaslı setler falan baya inmiş. Giyim tarafına bakmadım ama orda da vardır muhtemelen, aklınızda olsun.

Kızlarr en son ben alırım dedim ama dayanamadım dun bebişimin ilk cicilerini aldık 10 lu hastane çıkışı aldık minniksden %100 pamuk 60 tl. Fiyatı nasıl sizce... Sağolsun eşim koyu taraftar olarakdan FB aldı herşeyi

canım ben hiç hastane çıkışı almadım. çıtçıtlı body, ince uzun kollu yelek ( 10 gün anca giydirdim :)) vs aldım. hep ayrı aldım anlayacağın :)) fiyatlar konusunda çok birşey bilmiyorum ancak markaya göre değişir fiyatı. pamuklu olsun yeter :))

Slm guzrl temmuz anneleri bende yeni farkettim bu basligi iyi olmus konular arada kaynamadan burdan paylasiriz benim ilk bebegimde yaptigim bir listem vardfi pc den girebilirsem paylasirim cok ayrintili bir liste yapmistim hepsini almak zorunda degikiz ama cok isime yaramisti insallah burdada isimize yarar ☺

Birde aklimdayken tum bebisler insallah gununde gelir ama bizimki gibi aceleci bebislerde olabilir bence 32 haftada hastane cantasi hazir olmali oglum 36. Haftada ve daha dogum iznine bile ayrilamamisken erken dogdu ve uzlurek apar topar hastane cantasi yaptim hatta hastane cikis setimi yikamamistim bile oylece giydirmek zorunda kaldilar ne kapi susu ne cikolata tam bi fiyaskoydu benden size tavsiye olsun canlarim ne olur ne olmaz hazirkikli olun hatta kendi kisisel bakiminizi da duzenli yapin o konuda bile hazirliksiz ve acemiydim ama yinede ilk heyecan basks oluyor cok zor ama bi okadarda guzel bir gundu ☺ sunuda ekliyeyim agirlasinca gezmek alis veris yapmak zor olacak bu da aklinizda olsun

canım bu ankaradaki hangi mağaza hatırlıyor musun

canım bu ankaradaki hangi mağaza hatırlıyor musun
mamakta bi mağazaydı prenses bebe olması lazım onun gibi bişeydi cadde üstü kocaman bi mağazaydı.
ama oraları pek bilmediğim için ne adını ne yerini hatırlamıyorum canım.

arkadaslar merhaba, kusura bakmayin anca yazabildim. oncelikle anne ihtiyaclarindan baslayayim.

• gogus kremi olarak Bella B Nipple Nurture Butter
  • dogum sonrasi kullan at kulot olarak mothercare
  • sut sagma makinasi icin medela elektikli (model adini bulamadim fotografini koyuyorum )

• catlak kremi icin dogum oncesi ve dogumdan sonra uc ay Lierac Phytolastil Jel
  • sutun bollugunu arttirmak icin Vita Malt
dogum sonrasi karin - kalca - baldir toplamak icin korse

Bebek icin kullandigim ve tavsiye edecegim urunler:

• Pisik kremi icin desitin marka pisik kremi.
  • Yeni dogan iken konak olusmamasi icin Mustela Konak Önleyici Şampuan.
  • Atopik cilt yapisina sahip bebekler icin Bioderma Atoderm serisi.
  • Herhangi bir darbe sonucu iz kalmamasi icin Avene Cicalfate krem.
  • Askili - kisa yahut uzun kollu bodylerde Mothercare. (ozellikle bunu tavsiye ediyorum her turlu siklikta - lekede yikamaya karsi dayanikli.
  • Ve bebek doktoru icin, benim ogluma dogdugundan beri Ulus Klinilk'ten Prof. Dr. Barbaros Ilikkan ilgilendi, tanidigimiz en iyi doktorlardan biri. Kesinlikle referans ediyorum.
Aklima geldikce yazmaya devam edecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…