2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Ay Canımm hepsinde Şahane bayıldımm Gül'e Gül'e kullansın bebişin inşallah.bunları nerden hangi mağazadan aldın acaba %100 pamuk mu bi de fiyatlarını öğrenebilir miyim
bodyler chicco trendyoldan aldım.diğerleri carters.çin malı ama pamuk:):)amerikadan olsa gerek carterslar.ben sitesinden aldım.outlet taraftan seçtim çünkü sezon ürünleri çok pahalı.ben 4 takıma 200 verdim.takımlar 3lü hep

Çok uygum almışsın çok da güzeller ama Çin malına pek güven olmuyor ya %100 oamuksa Şahane.

bu arada english home da bebek ürünlerinde %50 var.sitesinde de var aynı indirim.bugün bu battaniyenin pembe ponponlusunu almış annem 25tl

Eklentiler

• M005593_large.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 145
Şimdi carters ın sitesine girdim çok güzel Şeyler var canım bu sitenin kapıda ödemesi var mı acaba

Chicco next me alabilirsin Can'ım.

Cevaplariniz icin tesekkür ederim kizlar:)

o modeli sevmedim canim ya nasil desem ben su tahta gibi olanlari daha tatli buluyorum:)

Evet baktim simdi googleden güzeller gercekten ben beyaz düsünüyorum. Hangi dükkanlarda bulabilirim ki bu besiklerden?

Havuç çilek meltem e bebekte var benim bildiklerim :)

kizlar biz henuz sadece arabamizi netlestirdik; kiyafet vs hazirliklari icin beklemedeyiz, hala netlesmedi cinsiyet.

Araba olarak Bugaboo cameleon'u sectik; bu modelin arka tekerlekleri daha buyuk, alternatif olarak Bugaboo Bee de ayni gorevi goruyor. Ustelik daha hafif, butcesi daha uygun.

Bizim arabanin yeni dogan icin yatak hali de bulundugundan ve paris'te metro disi araba olayi olmadigindan ekstra araba koltugu tarzi ana kucagi almayacagiz.

henuz araba karari vermemis arkadaslar icin yazmak istedim.

matsiyahoje canım senin listen harika. O yüzden sadece fikir edinmek amaçlı oglumda kullandiklarimi yazayim.

1
Yenidoğan bebek bezi 1 paket prima göbek oyuntulu
2 Bebek yıkama küveti 1 adet ayaklı yada ayrı ayak
3 Banyo maşrapası 1 adet
4 Küvet içi file 1 adet
5 Doğal ve yumuşak banyo süngeri 2 adet (ben sünger aldım ama eski usul yumuşak tülbentle köpukledim.)
6 Şapkalı banyo havlusu 2 adet (şapkali ya da şapkasız iki adet havlu mutlaka gerekli. Bebeğin ilk ıslaklığını alıp ikinci havluyla tamamen kuruttum ben hep.)
7 Tırnak makası 1 adet
8 Tırnak törpüsü 1 adet (ben hiç kullanmadım)
9 Kulak çubuğu 1 kutu
10 Tek kullanımlık alt açma örtüsü 1 paket
11 Alt açma yatağı 1 adet
12 Bebe şampuanı 1 kutu bubchen veya sebamed konak önleyicili (chicco kullandık bi sikayetimiz yok kokusunu seviyoruz :) )
13 Pişik kremi 1 kutu nivea yada bepanthol ( günlük kullanım için sudocrem, pişik oluştuğunda bepanthol kesinlikle harika tek geçerim )
14 Islak mendil 1 paket unibaby ( bir paket değil, çoklu alımlar kesenize uyar. İlk zamanlar olmasa da sonra çok harcanıyor ıslak mendil. 7 aylık olana kadar unibaby kullandık. En masumu bu diyebiliriz. )
15 Ateşölçer 1 adet temassızsa visiofocus emzikli veya kolaltı olur ( temazsiz alından ölçer aldık. Kraft marka. Ama en iyisinin hep braun olduğunu söylemişlerdi)
16 Sterilizatör 1 adet avent (ben kullanmadım. Çünkü oğlum biberon ve türevlerini kullanmadı. Gerekli ufak tefek şeyleri de kaynattim)
17 Ağız mendili 10-12 adet (çok gerekli en az 15 tane diyorum oda yumuşak tülbentten olmalı )
18 Biberon fırçası 1 adet
19 Biberon 1 adet
20 Hastane çıkışı seti 1 adet mümkünse 20li set
21 Burun aspiratörü 1 adet otribebe ( kesinlikle büyük rahatlatıcı bebişler için )
22 Temizleme pamuğu 1 paket makyaj pamuğu da olur ( makyaj pamuğu uygun da hem bool bol alın koyun kenara :) )
23 Fırça tarak seti 1 adet ( kullanmadik biz sacimiz yok pek :) konakta olmadı sükür )
24 Emzik 2 adet yenidoğan, hava çıkışlı, sterilize edilebilir ( her bebek emzik almıyor, markalarını değiştirerek bebeğinizin kabul edeceği emziğin birini sonradan almanızı tavsiye edebilirim )
25 Emzik kutusu 1 adet
26 Emzik zinciri 1 adet
27 Penye önlük 4 adet emici olsun ( su geçirmezlerden de ek gıda zamanı lazım oluyor )
28 Penye kundak 2 adet ( biz kundak olarak pazen kestirip 6-7 tane yaptik. Bebek çok kaka kaçırıyor,batiyor. Fazlaca olması gerekli. Sıkı sıkı sarmadan sadece belden altini hafif sararak bebeği tutmaniz daha sağlıklı oluyor.)
29 Uyku tulumu 1 adet ( 2 yaşına kadar kullanacagi buyuklukte aldık. )
30 Kısa kollu çıtçıtlı body 0-3 ay 10 adet
31 Kısa kollu çıtçıtlı body 3-6 ay 10 adet (uzun kollu daha çok lazım oluyor. 3-6 ay zamanı soğuklara denk gelecek )
32 Uzun kollu eldivenli body 1-2 adet 3-6 ay
33 Çıtçıtsız kısa kollu body 3 adet göbeği düşene kadar kullanılır ( her şey uzun kollu olmalı ben'ce. Ve gobek dusene kadar kullandığı bu iç çitçitsiz zibinlar çoook lazım oluyor. Yıkayıp kurumaya yetişmiyor ilk zamanlar )
34 Pijama altı patikli 3-6 ay 4-5 adet
35 Pijama altı patikli/patiksiz 0-3 ay 3-4 adet
36 Eldiven 1 çift az kullanılmalı ( üç çift yapalım biz şunu )
37 Geniş kollu penye hırka 2 adet 3-6 ay
38 Penye yelek 2 adet 3-6 ay
39 Yün yelek 1 adet 3-6 ay
40 Puset, araba koltuğu, anakucağı 1 adet travel system ( markası herkesin tercihine göre tabi. Biz chicco liteway bebek arabasi kullanıyoruz. maxi cosi oto koltuğu )
41 Penye battaniye 4 adet sık kirleniyor bol olsun
42 Yan yatma yastığı 1 adet sevi baby kiraz çekirdekli
43 Penye şapka 4 adet
44 Çamaşır deterjanı 1 kutu dalan roxy matik/dalin sıvı/hacı şakir sabun tozu (dalın sıvı det. kullanıyoruz ama memnun değiliz leke çıkarma konusunda )
45 Banyo sabunu 1 adet
46 Banyo termometresi 1 adet
47 Bebe yağı 1 adet sebamed
48 Emzirme yastığı 1 adet ay şeklindeki
49 Emzirme örtüsü 1 adet
50 Ayaklı penye tulum 3 adet 0-3 ay ( Çok kullanışlı bu tulumlar. Beli açılmıyor. Her ay için fazlaca alabilirsiniz benim favorim tulumlar :) )
51 Anneye kısa kollu gecelik/pijama 2 adet emzirmeye uygun
52 Emzirme atleti 3 adet
53 Emzirme sütyeni 3 adet
penye tam açılabilen-doğuma yakın al ( hiç beceremedim kullanmayi )
54 Terlik 1 çift
55 Sabahlık 1 adet
56 Kalın çorap 2 çift doğumdan sonra üşünüyor
57 Göbek üstü penye kilot 5 adet göbek üstü,penye ( anneanne usulü 5 no beden kilotlar işimi gördü :) )
58 Göğüs ucu kremi 1 kutu lansinoh ( bana fayda etmedi lansinoh, yara olursa eğer bepanthol yine kurtarıcı. Ama bebek emmeden önce mutlaka göğüs ilaçtan arındırılmalı)
59 Anneye su geçirmez alez 1 adet doğuma yakın lazım
60 Göğüs pedi 1 kutu
61 Süt sağma makinesi 1 adet mandela/avent/lansinoh/mamajo/hastane tipi ( hiç kullanmadım)
62 Göğüs kalkanı 1 çift avent
63 Bebek bakım çantası 1 adet omuzdan yada sırt çantası
64 Yatak cibinliği 1 adet
65 Bebek arabası sinekliği 1 adet
66 Bebek uyku seti 2 adet yumuşak pamuk
67 Bebek alezi 2 adet
68 Okyanus suyu veya serumla enjektör 1 adet (çok gerekli)
69 Bebek için güneş koruyucu 1 adet ( kullanmadik tatil dışında. )
70 Süt poşeti 1 kutu sağma makinasına uygun
71 Yatak 1 adet
72 Dolap 1 adet
73 Kapı süsü 1 adet
74 Gece lambası 1 adet
75 Dönence 1 adet

Yazdıklarım sadece beni bağlar tecrübelerden ibarettir :) fayda görecek olursa ne ala mutluluk bana... Herkese iyi alışverişler... Unutmayın en iyi şeyler bebeğinizin içinde sevgiyle şeylerdir

Kızlar sizce bu araba nasıl bnim için önemlisi bebişle rahat gezelim yeter

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-11-11-18-08.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 199
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…