- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
Ay Canımm hepsinde Şahane bayıldımm Gül'e Gül'e kullansın bebişin inşallah.bunları nerden hangi mağazadan aldın acaba %100 pamuk mu bi de fiyatlarını öğrenebilir miyim
Güle güle sağlıkla giysinn :)) çok tatlılar :)
bodyler chicco trendyoldan aldım.diğerleri carters.çin malı ama pamuk:):)amerikadan olsa gerek carterslar.ben sitesinden aldım.outlet taraftan seçtim çünkü sezon ürünleri çok pahalı.ben 4 takıma 200 verdim.takımlar 3lü hepAy Canımm hepsinde Şahane bayıldımm Gül'e Gül'e kullansın bebişin inşallah.bunları nerden hangi mağazadan aldın acaba %100 pamuk mu bi de fiyatlarını öğrenebilir miyim
Çok uygum almışsın çok da güzeller ama Çin malına pek güven olmuyor ya %100 oamuksa Şahane.bodyler chicco trendyoldan aldım.diğerleri carters.çin malı ama pamuk:):)amerikadan olsa gerek carterslar.ben sitesinden aldım.outlet taraftan seçtim çünkü sezon ürünleri çok pahalı.ben 4 takıma 200 verdim.takımlar 3lü hep
teşekkür ederimGüle güle sağlıkla giysinn :)) çok tatlılar :)
Güle güle giysin canım en alttaki pembe body yi nerden kaça aldın?Bunlarda benim aldiklarim kızımin cicileri
Şimdi carters ın sitesine girdim çok güzel Şeyler var canım bu sitenin kapıda ödemesi var mı acababodyler chicco trendyoldan aldım.diğerleri carters.çin malı ama pamuk:):)amerikadan olsa gerek carterslar.ben sitesinden aldım.outlet taraftan seçtim çünkü sezon ürünleri çok pahalı.ben 4 takıma 200 verdim.takımlar 3lü hep
ben kredi kartıyla ödeme yaptım bilemiyorum kapıda ödeme varmıŞimdi carters ın sitesine girdim çok güzel Şeyler var canım bu sitenin kapıda ödemesi var mı acaba
Tmm canım tşklerben kredi kartıyla ödeme yaptım bilemiyorum kapıda ödeme varmı
Tahterevalli diye bir besik markasi var internetten bir bakarsan hem anne yani hemde iki farkli yukseklik ayari var kullanim suresini biraz uzatiyor bende baska bir modelini aldim park besik gibi ama ahsap. Birde dukkanlardan bak pazarlikla falan daha uygun oluyor
Chicco next me alabilirsin Can'ım.
Havuç çilek meltem e bebekte var benim bildiklerim :)Cevaplariniz icin tesekkür ederim kizlar:)
o modeli sevmedim canim ya nasil desem ben su tahta gibi olanlari daha tatli buluyorum:)
Evet baktim simdi googleden güzeller gercekten ben beyaz düsünüyorum. Hangi dükkanlarda bulabilirim ki bu besiklerden?
sağol canım hepsini lcw dan aldımGüle güle giysin canım en alttaki pembe body yi nerden kaça aldın?
Çok güzel bayıldım güle güle kullanın hemen baktım siteye tükenmişbu arada english home da bebek ürünlerinde %50 var.sitesinde de var aynı indirim.bugün bu battaniyenin pembe ponponlusunu almış annem 25tl
Hayırlı olsun cinsiyeti kız sanırım nerden aldınız çok güzel çıtçıtlı badilerBugün cinsiyeti öğrenince e artık bebeme bir iki şey alayım dedim
Hayırlı olsun cinsiyeti kız sanırım nerden aldınız çok güzel çıtçıtlı badiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?