Sağlıkla gelsin bebişin inşallahbiz alışverişimizi tamamladık sayılır, hepsi lcw internet sitesinden. hastane çıkışlarımızı da markafoniden aldık, gelir birkaç güne kadar. sağlıkla kullanmak nasip olur inşallahEki Görüntüle 1771336
hepimizinki inşallah canım, teşekkür ederimSağlıkla gelsin bebişin inşallah
Kediler ikea dan bizde aldikBugün cinsiyeti öğrenince e artık bebeme bir iki şey alayım dedim
Evettt benim cocuğumun ilk oyuncakları tabii ki kedi olacaktıKediler ikea dan bizde aldik
Amin insallah kedi severler olarak ilk aldiğimiz oyuncak kedii:)Evettt benim cocuğumun ilk oyuncakları tabii ki kedi olacaktıGüle güle kullandıkları günleri de görelim insallahh
Canım iyi yapmışsınız güle güle kullanınBana araba gelecek , şuan sadece pusete ihtiyacım var araba koltuğu olarak da kullanılması lazım. Pusetin kg si ne kadar? Rica etsem paylaşabilir misin? Bir de araba koltuğunu sabitlemek için aparatı var mı ayrıca alman mı gerekiyor?
Sağol canım. Benimde zaten sen aklıma sokmuştun bu markayı. Araba almak hiç aklımda yoktu. Park yatağını çok beğenmiştim. E-bebek de dün bu marka için indirim vardı %29. Park yatak almak için gittim. Eşimle arabalara da bakalım derken onu da almışız :) Hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah...
güzel canım hangi model bu? tam yatanlardan değilse ilk aylar kullanamazsın. 3 yada 6 ay tam bilmiyorum onuKızlar sizce bu araba nasıl bnim için önemlisi bebişle rahat gezelim yeter
kilosu 0-13 kg arası :)
Hemen baktım:))minnoş Kızın Sağlıcakla giyinsin çok güzellerIyi aksamlar kizlar. Hastene cikisi aldik kizima... Bide tulum takimi aldik.
Iyi yapmışsın canım bende öyle yapmayı düşünüyorum Allah nasip ederse ikinci bebek ablasının kıyafetlerini giyinir:)nerden aldın canım bu hastane çıkışını ve diğeriniSağol canım. Sende ARYA kızına alırsın artık bu cicilerden. Gözün aydın kesinleşmiş kızın. Çok güzel şeyler vardı kendimi zor frenledim. Oğluşumun kıyafetlerine bi bakmam lazım ne var ne yok diye. O yüzden sadece hastane çıkışı almak istedim.
Toker bebe den aldım. Ama markası Aziz bebe heryerde vardır. İndirim vardı %30. 110tl den 77 tl ye düştü. Tulum takımda 46 dan 27 ye düştü. Fiyatları uyguna geldi.Iyi yapmışsın canım bende öyle yapmayı düşünüyorum Allah nasip ederse ikinci bebek ablasının kıyafetlerini giyinir:)nerden aldın canım bu hastane çıkışını ve diğerini
Aziz bebeyi biliyorum kaliteli bi marka canım çok da uygun almışssın hastane çıkışı kaçlı?Toker bebe den aldım. Ama markası Aziz bebe heryerde vardır. İndirim vardı %30. 110tl den 77 tl ye düştü. Tulum takımda 46 dan 27 ye düştü. Fiyatları uyguna geldi.
Yok canım pusetin ağırlığı ne kadar? Hafif birşey düşünüyorum da çoğu 4-5 kilo arası, bir de bebek olunca 8-9 kilo olacak o yüzden sordum
10 lu canım.Aziz bebeyi biliyorum kaliteli bi marka canım çok da uygun almışssın hastane çıkışı kaçlı?
Bende yanlış anlamışım zaten...pardon kuzum :) anlamamışım ben :)
benim aldığım joie nin bir modeli, anakucağı 2.6 kg :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?