2016 temmuz bebişlerinin cicileri

kilosu 0-13 kg arası :)

amin, sağlıkla inşallah :)

Sağol canım. Sende ARYA kızına alırsın artık bu cicilerden. Gözün aydın kesinleşmiş kızın. Çok güzel şeyler vardı kendimi zor frenledim. Oğluşumun kıyafetlerine bi bakmam lazım ne var ne yok diye. O yüzden sadece hastane çıkışı almak istedim.

Iyi yapmışsın canım bende öyle yapmayı düşünüyorum Allah nasip ederse ikinci bebek ablasının kıyafetlerini giyinir:)nerden aldın canım bu hastane çıkışını ve diğerini

Iyi yapmışsın canım bende öyle yapmayı düşünüyorum Allah nasip ederse ikinci bebek ablasının kıyafetlerini giyinir:)nerden aldın canım bu hastane çıkışını ve diğerini
Toker bebe den aldım. Ama markası Aziz bebe heryerde vardır. İndirim vardı %30. 110tl den 77 tl ye düştü. Tulum takımda 46 dan 27 ye düştü. Fiyatları uyguna geldi.

Toker bebe den aldım. Ama markası Aziz bebe heryerde vardır. İndirim vardı %30. 110tl den 77 tl ye düştü. Tulum takımda 46 dan 27 ye düştü. Fiyatları uyguna geldi.
Aziz bebeyi biliyorum kaliteli bi marka canım çok da uygun almışssın hastane çıkışı kaçlı?

Ben de joie litetrax araba ve joie ana kucağı aldım. Joie illusion park yatak ve baby&plus park yatak için pamuk yatak aldım. Neredeyse bütün kıyafetlerini aldım hatta kışlık kaban ve botta buna dahil :))) 10 tane falan oyuncak aldım. Ateş ölçer ( koltuk altından aldım bir de temassiz almayi düşünüyorum ) sebamed şampuan , bolca ağız mendili, tırnak makası seti, uni baby yeni dogan ıslak mendil 24 lu kutu aldım. 1 banyo havlusu 1 adet bornoz aldım. 2 adet nevresim takımı , 1 tane bebek kaz tüyü yastık aldım, bolca mama önlüğü ve çorap aldım
Alacaklarım ise buyuyen besik, ortopedik yatak , uyku Seti , bebek telsizi, ve kışlık bir kaç kıyafet, bebek bezi ve kendi ihtiyaçlarım olacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…