2016 temmuz bebişlerinin cicileri

maşşlhmaşşlh aldıklarınız çoook tatlıı. Bayıldım yaa.. Zaten kendimi zor tutuyorum almamak için şimdiden boyle gorunce tam çıkdırıyorum

maşşlhmaşşlh aldıklarınız çoook tatlıı. Bayıldım yaa.. Zaten kendimi zor tutuyorum almamak için şimdiden boyle gorunce tam çıkdırıyorum
Canım benim 2.çocukta böyle heyecanlıyım düşün artık, hastane çıkışları herşey tamamlandı daha doğuma 4 aydan fazla var :)

Ya ben bu carters dan alışveriş Yaptım karta visayı işaretleyeceğime diğeri işaretlemişim tek çekim yaptı.sipariş onayı bekliyor iptalde edemiyorum neyapabikirim yardımcı olır musunuz

Ya ben bu carters dan alışveriş Yaptım karta visayı işaretleyeceğime diğeri işaretlemişim tek çekim yaptı.sipariş onayı bekliyor iptalde edemiyorum neyapabikirim yardımcı olır musunuz
canım bankayı ara banka sana az bir komisyonla taksit yapsın

Bunlarda benim oğluşumun cicişlerii :))

Eklentiler

• image.webp
    37 KB · Görüntüleme: 254
  • image.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 228
  • image.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 256
  • image.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 233
  • image.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 259
  • image.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 234
  • image.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 257
Kızımın kıyafetlerinden seçmeler bunlarda :) Battaniyeyi annem kendi elleriyle yaptı. Diğrleri hazır %100 pamuk. Uyku Tulumunu ve bornozu english homedan. Aynı takımın nevresim takımı ve yatak koruyucusunu da aldım. hem uygun hemde güzel tavsiye ederim.

Hepsinde çok güzel Gül'e Gül'e sağlıkla kullansın minik Kızın:)

Ben biiey almadım ama ilk cicilerimizi atm buraya sağolsun yengeleri aldı bizimkinin ilklerini ilk tulumu ve bez oyuncağı bu

Eklentiler

• DSC_0234.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 189
Iki yeleği iki örme hırkası bi de çorapları var kızımın şimdilik bu kadar teyzeleri ben daha bişey almadım

Kızlar bu arada cimcimebebe de bi set var Battaniye iç zıbın dış zıbın zıbın altı eldiven atlet önlük bari mendil şaka yüzde yüz pamuk yazıyo 50 lira alsam mı acaba sizce nasıl fiyatı falan

bunlarıda markafoniden aldım ama bebedorun hastane çıkışını beğenmedim, kutudan çıkarmadan geri yolladım

Daha kızıma bir şey almadım ben, zamanında benim için örülmüş -pek kullanmamamışım- bir battaniyem var yepyeni duruyor daha, annem saklamış; iki yelek biri babaannemden biri eltimden hediye, bir de eltimin hediyesi hastane çıkışı ben daha sabrediyorum bakalım nereye kadar? Şimdilik kızımın harçlığını biriktirmeye devam

Canım bu listeyi sen mi yaptın Şahane olmuş ellerine sağlık.listenin en güzel yönü hem adet hem marka Yazmış olman bayıldım bu listeden faydalanıcam inşallah.kendin mi yaptın tecrübeli bi anneden yardım aldın mı merak ettim:)

slm aryacım naslsın.. Bebiş alışverişin nasl gidio.. Bn bi kç parça bişy aldım sadece. 5 bitsin tam başliyim herşeye diyorum. Sen nasl yapcaksın canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…