2016 temmuz bebişlerinin cicileri

slm aryacım naslsın.. Bebiş alışverişin nasl gidio.. Bn bi kç parça bişy aldım sadece. 5 bitsin tam başliyim herşeye diyorum. Sen nasl yapcaksın canm
Canım bende aldım bişeyler kendimi tutamadım..hastane çıkışları bi kaç Kıyafet bebek Arabası Beşik aldım.ama tabi daha çok eksik var.neyden kaç tane almam gerektiğini bilmiyordum matsiyahoje in listesinden faydalanıcam.sen neler aldın foto atar mısın

ben bi adet FB hastane çıkışı aldım 10lu. Eşim koyu taraftarda .. 4-5 parça alt ust tarzı bişyler.du foto atıyim.. Bu arada biz daha cinsiyt de oğrennmedik bu çarşmba kontrolum var.inşllh oğrencez

ben bi adet FB hastane çıkışı aldım 10lu. Eşim koyu taraftarda .. 4-5 parça alt ust tarzı bişyler.du foto atıyim.. Bu arada biz daha cinsiyt de oğrennmedik bu çarşmba kontrolum var.inşllh oğrencez
At bekliyorum merak ettim:)hayırlı uğurlu olsun sağlıkla giyinsin bebişin.cinsiyetibi öğrenirsin inşallah bende öğrenmeden almıştım bişeyler:))

Kendim yaptım canım internetten tecrübeli annelerin yorumlarından derledim. Sağolasın. Bizim gibi ilk defa anne olacaklara yol göstersin inşallah. Tabi burda doğumdan önce alınması gereken herşey yazıyo. İsteyen içinden eleyebilir. Fazlası var eksiği yok :)

Evet vallahi Şahane olmuş hepsini almak Lazım dimi baya bişeyler var:)gereksiz bişey yok bence.sen hepsini alacak mısın?elediğin ya da eklediğin bişeyler varsa listeyi güncellleyelim mi canım?yoksa ben senin listenin aynısını alıcam:)çok beğendim eline emeğine sağlık

Canım şuan hatırlayamadım ama listenin çıktısını alıp yanına notlar almıştım yarın inşallah yoğun olmazsam ordan bakar yazarım sana. Olmasa da olur'ları. Bazı şeyler isteğe bağlı mesela emzik bazıları kullandırmak istemiyor. Veya atıyorum biberonu gerekirsr alırım diyorum. Emzirme yastığı ile hamile destek yastığını almayan da var yada bitane alıp ikisine birden kullanan var. Mesela benim gibi büyük alışveriş merkezine yakınsan bazı şeyleri lazım olur olmaz alabilirsin. Ben yarın sana bi liste yaparım. Bide bu listede hava nemlendirici yok yazmayı unutmuşum çünkü bende zaten daha önceden vardı o.

Su yeleği ve yün çorabı annem ordu. Eşim FB fanatik olduğu için hastane çıkışı + 1 tane citcitli takım FB aldık. Su benekli olan tulum 4-5 parçadan olusuyo. Arkadan az gorunuo zaten. Küçük beyaz olanda 6li ter havlusu

Bebem ne kadar güzeller,Allah kucağına almayı da nasip etsin,giydirmeyi de,ba-yıl-dım

Ayy çoook tatlılarr hepsi de:)))ya böyle görünce içim kıpır kıpır oluyo Herşeyden alasım geliyo:)) Gül'e Gül'e sağlıkla giysin minnoşun
Cookkk teşekkürler canm bu sadece Hevesimi almk için aldiklarim. İnşallah 5. Aydan sonra başlıca

Ya düzenleme yapım derkn çift yüklendi fotolar. Nasıl yapım ?

Yok canım zahmet etme bi daha liste yapmak için Yaptığın çok güzel olmuş ben kendime göre o emzirme yastığını filan çıkarıcam zaten.listeden çıkaracağım 2 en fazla 3 şey var diğerleri hepsi Lazım olan Şeyler.esas merak ettiğim şey Kıyafet tulum çıtçıtlı badiler filan ilk üç ay idare eder mi bu listede ki Sayılar

Cookkk teşekkürler canm bu sadece Hevesimi almk için aldiklarim. İnşallah 5. Aydan sonra başlıca

Ya düzenleme yapım derkn çift yüklendi fotolar. Nasıl yapım ?
Kalsın öyle bişey olmaz canım.bu topic de çok güzel yaa minnoş kıyafetlerine bakıp bakıp hepsini alası geliyor insanın.ayrıca annenin ellerine sağlık patik yelek Şahane olmuş benim annemde yaptı çok güzeller:)

Gerçekten begendin mi hepsini aryacim. Bn çok severek aldım. Minniksden aldım. Yüzde yüz pamuk hepsi. İnşallah Rabbim giydrmeyi büyütmeyi nasb etsin...

Su el ormesi şeyleri bn çok seviyorum ama artık evler çok sıcak nasıl giydrceksek

Emzirme yastığını neden cikarcksin. Bn almayı düşünüyorum da merak ettim. Gereksiz mi ki

Merhaba temmuzu iple çeken anne adayları:) topiğinizi görünce nacizane tecrübelerimi yazmak istedim... Benim can kuşum 13 temmuzda doğdu. İlk çocuğum olduğu için büyük bir hevesle dolabını donattım. Ama gelin görün ki hastane çıkışını bile bir kere giydi. Doğduktan 3-4 gün sonra sadece çıtçıtlı badi ve çorapla durdu. Hatta hastanenin 2. Gününde bile ara ara soymuşuz fotolara bakıyorum. Yani ilk 0-3 ay tulum ve alt üst takım çok fazla almayın bence. Kıyafetlerimizin çoğu kermese gitti hiç giyilmeden. Şapka ve eldiven hiç kullanmadım ilk gün bile. Çıtçıtlı badiyle uyumadına rağmen terliyordu oğlum ve gecede 2-3 kere badisini değiştiriyordum. Yaklaşık 15 tane badimiz vardı iyi oldu. Müslin bezler var battaniye olarak onlardan kullandım kurtarıcı oldu. Bez olarak ilk prima aldım en iyisidir mantığıyla ama yanılmışım. Kokusunu hiç sevmedim fazla kimyasal geldi piyasadaki bütün bezleri denedim şuan huggies kullanıyorum:) bana gelince hastanede gecelikle değilde pijamayla rahat ettim sezeryanla doğum yaptım. Geceliği foto çekiminde kullandık sadece:) bide aventün göğüs kalkanları var. Şiddetle tavsiye ederim onun sayesinde göğüs ucum hiç yara olmadı çok şükür. Göğüs pedi hiç kullanmadım. Ha birde doğum sonrası için depend in hasta külotlarından kullandım çok rahattı. Aklıma gelenler bunlar.. Umarım yardımcı olmuşumdur:)))

Ben 2015 temmuz annesiyim fikir vermek istedim:) biberon setimiz var bir kere bile kullanmadık boşuna o kadar oara vermişim bencede ihyiyacın olursa al. Emzirme yastığı da almıştım bele gecen yarım ay şeklindekilerden emzirmek hiç rahat olmadı kullanmadım ama oğlum oturmaya yeni başladığında onun ortasına otutturuyordum ozaman çok işime yaradı

Tabikii hepsini de çoook beğendim heveslendim bende almak için:)canım o el örmesi yelekler çok kıllanışlı oluyo evet evler sıcak ama annem kışın sabah bebek uyandığında üzerine giydirirsin bebekler çabuk üşüyo diyo.yaptı bi çok:)bende foto atarım inşallah bi ara:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…