2016 temmuz bebişlerinin cicileri

oyle mi. İyi o zmn sevindim.. Fotolarını bekliorum. Çevrimiçi olmazsam bi zahmet beni de etiketle bakiim :))

Çok tşkler tecrübeli bi Temmuz annesi olarak tabiki yardımcı oldunuz

çok guzel bilgiler bunlsr. Çok teşekkurler. tecrubeli bi temmuz annesinden dinlemk çok guzel

ayy ayyy yerimm bn bunları yaa.. Gordukçe çarşıya koşmak istiyorum
tatlım havlu gibi bişy var poşetin içinde.bi kç adet. O ne oluyo. Ter havlusu mu
Sanırım ağız mendilini diyosun canım o etrafı çevrili mendiller varya sende almışsın ondan.tülbent gibi yumuşak oluyo yeri.

sağol canım verdiğin bilgiler için. birçoğumuz acemiyiz hepimiz de çook hevesliyiz ne yapacağımızı ne alacağımı şaşırıyoruz valla. ben daha hiçbişey almadım bebeğime ama listesi hazır. bi başlasam bi günde toplayıp çıkıcam heyecan içinde temmuzu bekliyoruz. bide benim şansım büyük avm'ye yakınım. lazım olsa hemen yarım saat içinde alıp gelirim ne lazımsa yada eşime desem akşam gelirken al desem 10 dk avmye girer alır çıkar. o açıdan avantajlıyım biçok şeyi sonradan alıcam mesela

tamam canım kendine göre ayarlarsın sen dediğim gibi bütçene göre avmlere yakınlığına göre vs ayarlarsın.
bu yazdıklarım büyük ihtimalle ilk 3 ay yetecek canım hatta fazla bile olabilir. mesela bebek iri olursa yenidoğan kıyafetlerini giyemeyebilir. yada ev çok sıcak olursa çıtçıtlı body ile gezebilir altlar boşa çıkar vs. ama genel olarak yazılanlardan özet olarak bunları çıkardım

tesekkürler. hepsi lcw internet sitesinden cok uygun toplamda 170tl tuttu. Almak isteyenlere fikir olur belki

Merhaba kizlar..
Emzirme yastigi kizim dogduktan yaklasik bir ay sonra falan almistim.
Daha once neden almamis olduguma cok uzulmustum. Ben cok rahat ettim. Emzirirken belim cok fazla agriyordu ve normal yastikla bir turlu rahat pozisyon alamiyordum. Sonrasinda ise kizimin oturmasina yardimci oldu.
Biz cok uzun sure kullandik.
Ihtiyaclar kisiden kisiye farklilik gosterebiliyor. Kizim Ekim dogumluydu simdi Agustosta dogum olacagi icin citcitli badi ile gececek ilk bir ay. Dogum zamanina gore de ihtiyaclar degisiyor.
Zaman bulup kendi yaptigim ihtiyac listesini sizlerle paylasamadim bir turlu. En yakn zamanda paylasip yardimci olmak isterim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…