- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
oyle mi. İyi o zmn sevindim.. Fotolarını bekliorum. Çevrimiçi olmazsam bi zahmet beni de etiketle bakiim :))Tabikii hepsini de çoook beğendim heveslendim bende almak için:)canım o el örmesi yelekler çok kıllanışlı oluyo evet evler sıcak ama annem kışın sabah bebek uyandığında üzerine giydirirsin bebekler çabuk üşüyo diyo.yaptı bi çok:)bende foto atarım inşallah bi ara:)
Tmm canım akşam çekip atayım git seni de etiketlerim:)oyle mi. İyi o zmn sevindim.. Fotolarını bekliorum. Çevrimiçi olmazsam bi zahmet beni de etiketle bakiim :))
Çok tşkler tecrübeli bi Temmuz annesi olarak tabiki yardımcı oldunuzMerhaba temmuzu iple çeken anne adayları:) topiğinizi görünce nacizane tecrübelerimi yazmak istedim... Benim can kuşum 13 temmuzda doğdu. İlk çocuğum olduğu için büyük bir hevesle dolabını donattım. Ama gelin görün ki hastane çıkışını bile bir kere giydi. Doğduktan 3-4 gün sonra sadece çıtçıtlı badi ve çorapla durdu. Hatta hastanenin 2. Gününde bile ara ara soymuşuz fotolara bakıyorum. Yani ilk 0-3 ay tulum ve alt üst takım çok fazla almayın bence. Kıyafetlerimizin çoğu kermese gitti hiç giyilmeden. Şapka ve eldiven hiç kullanmadım ilk gün bile. Çıtçıtlı badiyle uyumadına rağmen terliyordu oğlum ve gecede 2-3 kere badisini değiştiriyordum. Yaklaşık 15 tane badimiz vardı iyi oldu. Müslin bezler var battaniye olarak onlardan kullandım kurtarıcı oldu. Bez olarak ilk prima aldım en iyisidir mantığıyla ama yanılmışım. Kokusunu hiç sevmedim fazla kimyasal geldi piyasadaki bütün bezleri denedim şuan huggies kullanıyorum:) bana gelince hastanede gecelikle değilde pijamayla rahat ettim sezeryanla doğum yaptım. Geceliği foto çekiminde kullandık sadece:) bide aventün göğüs kalkanları var. Şiddetle tavsiye ederim onun sayesinde göğüs ucum hiç yara olmadı çok şükür. Göğüs pedi hiç kullanmadım. Ha birde doğum sonrası için depend in hasta külotlarından kullandım çok rahattı. Aklıma gelenler bunlar.. Umarım yardımcı olmuşumdur:)))
ayy ayyy yerimm bn bunları yaa.. Gordukçe çarşıya koşmak istiyorumKızlar bunlarda ARYA'mın çeyizleri:)))heves edip aldıklarım:)Shirine-alish örgüleri Akşama atarım
çok guzel bilgiler bunlsr. Çok teşekkurler.Merhaba temmuzu iple çeken anne adayları:) topiğinizi görünce nacizane tecrübelerimi yazmak istedim... Benim can kuşum 13 temmuzda doğdu. İlk çocuğum olduğu için büyük bir hevesle dolabını donattım. Ama gelin görün ki hastane çıkışını bile bir kere giydi. Doğduktan 3-4 gün sonra sadece çıtçıtlı badi ve çorapla durdu. Hatta hastanenin 2. Gününde bile ara ara soymuşuz fotolara bakıyorum. Yani ilk 0-3 ay tulum ve alt üst takım çok fazla almayın bence. Kıyafetlerimizin çoğu kermese gitti hiç giyilmeden. Şapka ve eldiven hiç kullanmadım ilk gün bile. Çıtçıtlı badiyle uyumadına rağmen terliyordu oğlum ve gecede 2-3 kere badisini değiştiriyordum. Yaklaşık 15 tane badimiz vardı iyi oldu. Müslin bezler var battaniye olarak onlardan kullandım kurtarıcı oldu. Bez olarak ilk prima aldım en iyisidir mantığıyla ama yanılmışım. Kokusunu hiç sevmedim fazla kimyasal geldi piyasadaki bütün bezleri denedim şuan huggies kullanıyorum:) bana gelince hastanede gecelikle değilde pijamayla rahat ettim sezeryanla doğum yaptım. Geceliği foto çekiminde kullandık sadece:) bide aventün göğüs kalkanları var. Şiddetle tavsiye ederim onun sayesinde göğüs ucum hiç yara olmadı çok şükür. Göğüs pedi hiç kullanmadım. Ha birde doğum sonrası için depend in hasta külotlarından kullandım çok rahattı. Aklıma gelenler bunlar.. Umarım yardımcı olmuşumdur:)))
Sanırım ağız mendilini diyosun canım o etrafı çevrili mendiller varya sende almışsın ondan.tülbent gibi yumuşak oluyo yeri.ayy ayyy yerimm bn bunları yaa.. Gordukçe çarşıya koşmak istiyorum
tatlım havlu gibi bişy var poşetin içinde.bi kç adet. O ne oluyo. Ter havlusu mu
benm aldıklarım ter havlusu diye geçio amaSanırım ağız mendilini diyosun canım o etrafı çevrili mendiller varya sende almışsın ondan.tülbent gibi yumuşak oluyo yeri.
Hım yok canım mendil kusarsa filan diye:))sanırım onu diyosun o paketlerin birinde battaniye ve şapka var birinde ev için battaniye var Pamuklu diğer küçükte ise ağız mendilleri var canımbenm aldıklarım ter havlusu diye geçio ama
anladm canm. Hepsi de çok şık. İyi gunlerde kullanın inşllhHım yok canım mendil kusarsa filan diye:))sanırım onu diyosun o paketlerin birinde battaniye ve şapka var birinde ev için battaniye var Pamuklu diğer küçükte ise ağız mendilleri var canım
Aminn cümlemiz inşallah Canım:)anladm canm. Hepsi de çok şık. İyi gunlerde kullanın inşllh
sağol canım verdiğin bilgiler için. birçoğumuz acemiyiz hepimiz de çook hevesliyiz ne yapacağımızı ne alacağımı şaşırıyoruz valla. ben daha hiçbişey almadım bebeğime ama listesi hazır. bi başlasam bi günde toplayıp çıkıcamBen 2015 temmuz annesiyim fikir vermek istedim:) biberon setimiz var bir kere bile kullanmadık boşuna o kadar oara vermişim bencede ihyiyacın olursa al. Emzirme yastığı da almıştım bele gecen yarım ay şeklindekilerden emzirmek hiç rahat olmadı kullanmadım ama oğlum oturmaya yeni başladığında onun ortasına otutturuyordum ozaman çok işime yaradı
tamam canım kendine göre ayarlarsın sen dediğim gibi bütçene göre avmlere yakınlığına göre vs ayarlarsın.Yok canım zahmet etme bi daha liste yapmak için Yaptığın çok güzel olmuş ben kendime göre o emzirme yastığını filan çıkarıcam zaten.listeden çıkaracağım 2 en fazla 3 şey var diğerleri hepsi Lazım olan Şeyler.esas merak ettiğim şey Kıyafet tulum çıtçıtlı badiler filan ilk üç ay idare eder mi bu listede ki Sayılar
çok güzeller güle güle kullansın kızın. nerden aldın?
Çok güzellermiş Gül'e Gül'e kullansın bebeğiniz.nerden aldınızmerhaba herkese bunlar da benim bugun indirimden aldıklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?