2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Çok kıymetli anneler hala kendi elimle kızıma bir şey almış değilim ama biberon konusunda philips avent düşünüyorum. eğer avent olmasa dr. browns düşünürdüm ama ikisini de inceledim, özellikleri ve fiyatları yakın. avent, bpa içermez ibaresine sahip, bpa'nın bebek ve yetişkinlere etkisine baktığımda da olumsuz çok etki okudum. ''belki tam olarak koruyamam kızımı, gözümden kaçan noktalar vardır ama bildiğim kadarıyla ne kadar dikkat edersem o kadar iyi'' diye düşünüyorum. hepimiz bebeklerimizin rahatı ve sağlığı için yoğun araştırmalar içerisindeyiz, bir fikir de benden olsun dedim.
http://www.philips.com.tr/c-p/SCF693_27/avent-natural-biberonlar-natural-biberon

Çoook sevimli hepsi, güle güle kullanın :) Allah'ım sağlıkla sıhhatle kucağına alıp giydirmeyi nasip etsin, giydiklerini eskitsin yenilerini aldırsın :)
Çok teşekkür ederim allah sizin bebeğinizede sağlık sıhhat versin inşallahh güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim:) kız bebek için herşey güzel insan herşeyi almak istiyor:)

Çok teşekkür ederim allah sizin bebeğinizede sağlık sıhhat versin inşallahh güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim:) kız bebek için herşey güzel insan herşeyi almak istiyor:)
Rica ederim canım, amin, Allah razı olsun :) bebek kıyafetleri satan yerlerde denk geldiğimde kıyafetlere bakıp bakıp gülüyorum çok sevimli oluyorlar minicik, bebeklerin tatlılığından geliyor demek ki o güzellik :)

ben kıyafet alışverişini çok abartmak istemiyorum da asgari kıyafet ne kadar olmalı yeni doğan 0-3 ay için..

ben kıyafet alışverişini çok abartmak istemiyorum da asgari kıyafet ne kadar olmalı yeni doğan 0-3 ay için..
ben 0-3 ay için 5 adet altlı ustlu dış kıyafet takım aldım,3 adet tulum.iç kıyafette de 5 sıfır kol zıbın 2 kulot atlet.. Bunlar bnce anca yeter 0-3 ay için

herkese selam bende dahil olmak istiyorum alışverişe ufak tefek başladık bişseyler aldım ama sadece kıyafet kozmetik üründe neler aldınız.

Ben de kraft bukleyi beğendim ama daha karar vermedik siz aldınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…