- 17 Nisan 2012
- 442
- 603
- 303
Çoook sevimli hepsi, güle güle kullanın :) Allah'ım sağlıkla sıhhatle kucağına alıp giydirmeyi nasip etsin, giydiklerini eskitsin yenilerini aldırsın :)Bunlarda benim prensesime aldıklarım:)
Çok teşekkür ederim allah sizin bebeğinizede sağlık sıhhat versin inşallahh güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim:) kız bebek için herşey güzel insan herşeyi almak istiyor:)Çoook sevimli hepsi, güle güle kullanın :) Allah'ım sağlıkla sıhhatle kucağına alıp giydirmeyi nasip etsin, giydiklerini eskitsin yenilerini aldırsın :)
Rica ederim canım, amin, Allah razı olsun :) bebek kıyafetleri satan yerlerde denk geldiğimde kıyafetlere bakıp bakıp gülüyorum çok sevimli oluyorlar minicik, bebeklerin tatlılığından geliyor demek ki o güzellik :)Çok teşekkür ederim allah sizin bebeğinizede sağlık sıhhat versin inşallahh güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim:) kız bebek için herşey güzel insan herşeyi almak istiyor:)
Çok tatlılar Rabbim giydirmeyi nasip etsin inşllah nerden aldınız özellikle zıbınlıları çok beğendimBunlarda benim prensesime aldıklarım:)
ohh maşşallh çok tatlılarBunlarda benim prensesime aldıklarım:)
Teşekkür ederim:)civilden aldım bi takımı,diğerini bi bebek mağazasında gördüm hemen aldım ümraniyede bi mağazaydı..daha güzelleri sizin olsun:)Çok tatlılar Rabbim giydirmeyi nasip etsin inşllah nerden aldınız özellikle zıbınlıları çok beğendim
Teşekkür ederim evet ya kız bebeklere herşey çok güzel herşeyi alasım geliyor :)ohh maşşallh çok tatlılar.. Kız bebeklerinin kıyafetleri daha bi cicili bicili oluyor
sağlıkla kullanın inşallah canımEki Görüntüle 1777161 Eki Görüntüle 1777162 Eki Görüntüle 1777165 Eki Görüntüle 1777168 Eki Görüntüle 1777169 Eki Görüntüle 1777170 Eki Görüntüle 1777172 Eki Görüntüle 1777173 Eki Görüntüle 1777174 Eki Görüntüle 1777175 Eki Görüntüle 1777162 Eki Görüntüle 1777165 Eki Görüntüle 1777168 Eki Görüntüle 1777169 Eki Görüntüle 1777170 Eki Görüntüle 1777172 Eki Görüntüle 1777173 Eki Görüntüle 1777174 Eki Görüntüle 1777175
sağlıkla kullanın inşallah canımKızlar bunlarda ARYA'mın çeyizleri:)))heves edip aldıklarım:)Shirine-alish örgüleri Akşama atarım
çok teşekkurler canmsağlıkla kullanın inşallah canım
ben 0-3 ay için 5 adet altlı ustlu dış kıyafet takım aldım,3 adet tulum.iç kıyafette de 5 sıfır kol zıbın 2 kulot atlet.. Bunlar bnce anca yeter 0-3 ay içinben kıyafet alışverişini çok abartmak istemiyorum da asgari kıyafet ne kadar olmalı yeni doğan 0-3 ay için..
çok güzeller güle güle giysincanımBunlarda benim prensesime aldıklarım:)
Ben de kraft bukleyi beğendim ama daha karar vermedik siz aldınız mıMerhaba herkese,
Yok mu alışverişe başlayan cinsiyet öğrenenlerden. Ben boş zamanlarımda sürekli ocak anneleri alışverişlerini, haziran annelerini okuyorum. Okumadığım blog kalmadı sanırım.
Geçen hafta da bebek arabaların baktık casual cadillac beğenmiştik ama pek yorum göremedim kraft buklede karar kıldık bu ay sonuna onu alacağız sanırım. Fikri olan var mı kraft bukle ile ilgili kullanan vb?
Bu arada çok yerde okudum butik bebede açılan baby corner markasından çok memnun olan var çok sevimli şeyler de. Benim doktorum %70 erkek dediği için tüm gün bskıp alamadan kapatıyorum. Ayın 23ü bir gelse de alışverişe başlasak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?