Ben de kraft bukleyi beğendim ama daha karar vermedik siz aldınız mı
Güle güle kullanın rengi de çok güzelmiş.. bu da travel sistem değil mi, bukle den farkı neydi acaba? Bi de fiyatı ne kadarCanım kraft bukleye gidip baktık jokerde bir de ebebebkte bakalım dedik joie chrome daha çok hoşumuza gitti ve karar değişşkliğiyle jıie chrome aldık. Allah pişman etmesin içime çok sindi. Bu da fotoğrafı belki yardımı olur.
Çok güzel bende çok beğendim rengide harika güle güle kullanın bende bundan almak istiyorum fiyatlar biraz yüksek geliyor ama siz kaça aldınızCanım kraft bukleye gidip baktık jokerde bir de ebebebkte bakalım dedik joie chrome daha çok hoşumuza gitti ve karar değişşkliğiyle jıie chrome aldık. Allah pişman etmesin içime çok sindi. Bu da fotoğrafı belki yardımı olur.
Çok güzel bende çok beğendim rengide harika güle güle kullanın bende bundan almak istiyorum fiyatlar biraz yüksek geliyor ama siz kaça aldınız
Anladım teşekkürler :) aklımda iki üç model vardı casual cadillac, Kraft bukle, Sunny baby hummer bi de bunu ekliyorum listeme:) oturma kısmı üstündeyken kapanabiliyor mu yoksa katlamak için o kısmı illa çıkarmak mı gerekiyorRenklitebesir
Teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun. Ebebek indiriminden aldık 970tl gibi birşey tuttu. Aslında puseti takım ama ayrı ayrı satılıyorlar. Normalde indirimsiz ikisi 1300gibi bir fiyatta. İki kısım da ayakalara çift yönlü takıp çıkarılıyor. Bukle kapandığında tam da kapanmıyor gibi geldi bize çok büyük oluyor ama bu baya küçülüyor onun dışında ikisini de sürdük bukle daha hantal geldi. Ama bukle de dediğim gibi benim aklımdaydı bu olmasa onu alırdım.
Anladım teşekkürler :) aklımda iki üç model vardı casual cadillac, Kraft bukle, Sunny baby hummer bi de bunu ekliyorum listeme:) oturma kısmı üstündeyken kapanabiliyor mu yoksa katlamak için o kısmı illa çıkarmak mı gerekiyor
Ayy bayıldım ki ama :) gerçekten çok hoşlar cnm inşallah içinde de görürüz fıstığı güle güle kullanın kız şeyleri başka valla rabbim isteyen herkese nasip etsinGunaydin kızlar bunlarda benim kızımın cicileri Eki Görüntüle 1784480 Eki Görüntüle 1784482 Eki Görüntüle 1784483 Eki Görüntüle 1784484 Eki Görüntüle 1784485 Eki Görüntüle 1784486 Eki Görüntüle 1784487
Gunaydin kızlar bunlarda benim kızımın cicileri Eki Görüntüle 1784480 Eki Görüntüle 1784482 Eki Görüntüle 1784483 Eki Görüntüle 1784484 Eki Görüntüle 1784485 Eki Görüntüle 1784486 Eki Görüntüle 1784487
Çok güzelmişş güle güle giysin prensesin :)Gunaydin kızlar bunlarda benim kızımın cicileri Eki Görüntüle 1784480 Eki Görüntüle 1784482 Eki Görüntüle 1784483 Eki Görüntüle 1784484 Eki Görüntüle 1784485 Eki Görüntüle 1784486 Eki Görüntüle 1784487
Çok sağol canım allah razi olsun RABBİM hepimize hayırlı dogumlarla kucagimiza almayı nasip etsin RABBİM olmayanlarada en kısa zamanda nasip etsin kimsenin kucağını boş birakmasinAyy bayıldım ki ama :) gerçekten çok hoşlar cnm inşallah içinde de görürüz fıstığı güle güle kullanın kız şeyleri başka valla rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok sağol canım allah razi olsun RABBİM hepimizinkini hayirlisiyla giydirmeye nasip etsin inşallah lcwaikiki den aldım hepsi indirimdeydiGüle güle kullansın inş yavrun. Nerden aldin acaba?
Aminnn teyzesi allah razi olsunÇok güzelmişş güle güle giysin prensesin :)
Cnmçok hoşlar güle güle giysin minnakın inşallah uzun kollu çıtçıtlılar çok daha iyi oluyor doğunun bi 20 tane var ufaklıktan kalma beyaz almayacağım bende rengarenk uzun kollu alacağım hep iyi yapmışsın sendeIyi akşamlar hanımlar. Ben de ilk alışverişimi yaptım hamdolsun. Kozyatağı'nda Demstock diye bir yer var. Mothercare'in outlet ürünleri oluyor. Gerçi millet talan etmiş, 0-3 ay için bişey kalmamıştı. 5 li kısakollu badilerden aldım. 3-6 ay için de uzun kol aldım 5 li. Arada bir ugrayacagım oraya yenileniyormuş Eki Görüntüle 1785094 ürünler. Yolu düşene fikir olsun
Cnmçok hoşlar güle güle giysin minnakın inşallah uzun kollu çıtçıtlılar çok daha iyi oluyor doğunun bi 20 tane var ufaklıktan kalma beyaz almayacağım bende rengarenk uzun kollu alacağım hep iyi yapmışsın sende
Yaaa ben de bunu aldım nasıl ama çok tatlı değil mi?
Eki Görüntüle 1785658
Evet tatlımış :) Kullanımı da dediği gibi ergonomikse ne ala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?