- 25 Aralık 2015
- 1.508
- 1.812
- 48
Pek tatlı hepsine bayıldımmm:)
Tmm:))Teşekkür ederim amaaa bekliyorum aldıklarını buraya eklemeni
ayy maşşşlh. Çok tatlıı. Rabbim sağlıcakla giydrmeyi nasib etsin hepimize.. Şu 5li badilerin fiyatı ne canım.Bende bugun seytanin bacagini kirdim ve birseyler aldim :) alirken ellerim titredi mis kokulum mu giyecek simdi bunlari diye diye :) M&S,Next,Gap tan aldim indirim vardi degerlendireyim dedim :) hepsini 0-3 aldim
3'lu onluk arkasi havlu gibi olanlardan
Eki Görüntüle 1788018
2'li muslin bez
Eki Görüntüle 1788019
2'li body
Eki Görüntüle 1788021
4'lu set alt ust sapka corap
Eki Görüntüle 1788025
Ayakli alt
Eki Görüntüle 1788028
5'li uzun kollu body el kismi kivrilip eldiven oluyor istenilirse
Eki Görüntüle 1788029
Allah'im saglikla giydirmeyi nasip etsin insallah
Canim cok tesekkur ederim amin insallah o bodyleri M&S dan aldim indirimdeydi £9.50 idi.ayy maşşşlh. Çok tatlıı. Rabbim sağlıcakla giydrmeyi nasib etsin hepimize.. Şu 5li badilerin fiyatı ne canım.
supermiş vallaa. Sağlıcakla giydirin...Canim cok tesekkur ederim amin insallah o bodyleri M&S dan aldim indirimdeydi £9.50 idi.
ayyy maşşllh çok guzellerr.. Gordukçe yerimde duramıyorum bndeEki Görüntüle 1788131 Eki Görüntüle 1788133 Eki Görüntüle 1788131 Kizlar bu da bizim mothercare indiriminden aldiklarimiz:)
Tesekkurler canim insan kendini tutamiyor:)ayyy maşşllh çok guzellerr.. Gordukçe yerimde duramıyorum bnde
aynen yaaTesekkurler canim insan kendini tutamiyor:)
Bence erken degil bizde bi arastirmaya basladak alicaz 7.aya kadar almak gerek sonra ağirlasiyoruzaynen yaadayanamıyorumm.. Bugun bnde biraz bakındım da çok uygun ve kaliteli bi bebek arabası buldum.. Sence şimdi alsam çok mu erken olur
Bence erken degil bizde bi arastirmaya basladak alicaz 7.aya kadar almak gerek sonra ağirlasiyoruz
Alinca bizede marjasini fakan yaz fotosunu yolla fikir olur bi bakicaz 3 ay gecmis:)ayy içimi ferahlattın canımmo zmn inşllh alıyim bn haftasonu.. Eşimde dio bidaha bu kadar uygun bulmayabiliriz. Çunku diğer yerlerde fiyat iki katıydı.
zaten birsonraki ayda alışverişe başlicam resmen
Çok teşekkür ederim
amin canım Allah razı olsun, bu mübarek cuma hürmetine hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin Rabbim.güle güle giysin bebişin. darısı başıma inşallah. ben de daha hiçbişey alamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?