2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Bende bugun seytanin bacagini kirdim ve birseyler aldim :) alirken ellerim titredi mis kokulum mu giyecek simdi bunlari diye diye :) M&S,Next,Gap tan aldim indirim vardi degerlendireyim dedim :) hepsini 0-3 aldim

3'lu onluk arkasi havlu gibi olanlardan

2'li muslin bez

2'li body

4'lu set alt ust sapka corap

Ayakli alt

5'li uzun kollu body el kismi kivrilip eldiven oluyor istenilirse

Allah'im saglikla giydirmeyi nasip etsin insallah

ayy maşşşlh. Çok tatlıı. Rabbim sağlıcakla giydrmeyi nasib etsin hepimize.. Şu 5li badilerin fiyatı ne canım.

Canim cok tesekkur ederim amin insallah o bodyleri M&S dan aldim indirimdeydi £9.50 idi.
supermiş vallaa. Sağlıcakla giydirin...

ya kızlqr bişy sorcam bugun biraz bakındım çok uyguna bi bebek arabası buldum gayette kaliteli.. İndirime girmş baya.. Sizce şimdiden alsam çok mu erken olur bi fikkir verin yaa

Kizlar bu da bizim mothercare indiriminden aldiklarimiz:)

Eklentiler

• image.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 61
  • image.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 67
  • image.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 71
  • image.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 62
aynen yaa dayanamıyorumm.. Bugun bnde biraz bakındım da çok uygun ve kaliteli bi bebek arabası buldum.. Sence şimdi alsam çok mu erken olur
Bence erken degil bizde bi arastirmaya basladak alicaz 7.aya kadar almak gerek sonra ağirlasiyoruz

Bence erken degil bizde bi arastirmaya basladak alicaz 7.aya kadar almak gerek sonra ağirlasiyoruz

ayy içimi ferahlattın canımm o zmn inşllh alıyim bn haftasonu.. Eşimde dio bidaha bu kadar uygun bulmayabiliriz. Çunku diğer yerlerde fiyat iki katıydı.
zaten birsonraki ayda alışverişe başlicam resmen

ayy içimi ferahlattın canımm o zmn inşllh alıyim bn haftasonu.. Eşimde dio bidaha bu kadar uygun bulmayabiliriz. Çunku diğer yerlerde fiyat iki katıydı.
zaten birsonraki ayda alışverişe başlicam resmen
Alinca bizede marjasini fakan yaz fotosunu yolla fikir olur bi bakicaz 3 ay gecmis:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…