2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Kızlar bunlarda ARYA'mın çeyizleri:)))heves edip aldıklarım:) @bebem-1221 örgüleri Akşama atarım

park yatağımız ve arabamız

Bunlarda benim prensesime aldıklarım:)

Bunuda ben ördüm kızımaa:))

Bunlarda bugün dayanamayıp aldıklarım:))

Eki Görüntüle 1788155 Bunlarda hediye anneanne kuzen :)

Benim kızçemin mothercare indiriminden bişileri olmasın mıydı

Eki Görüntüle 1789176

hayırlı olsun kızlaaar :)
çok güzel cicileriniz maşaallah :)

İyi Günler Arkadaşlar;
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var ikiz bebek annesiyim 2 hafta önce aşırı kanamam oldu acil hastaneye gittik doktorlar kontrolde bebekle alakalı bir sıkıntı olmadığını söylediler. 4 gün önce başka doktora gittiğimizde oda aynı şekilde bebeklerde bir problem olmadığını söyledi. Ama ogünden beri az az lekelenmelerim oluyor. bu durum ile karşılaşan varmı?

Kızlar güle güle kullansın miniğiniz inşallah cicilerini çok güzeller heveslendirdiniz valla :)

Bazısının iki üç kere atmışım k.b bunlarda benim kızımın cicileri üstünde görmek te nasip olur inş

Benim maalesef eşiğim aşağı da olduğundan kanamam oluyordu
Bebişler iyi demişti ama kanamam oluyordu

English Home'da kadınlar gününe özel 100TL alışverişe 50TL indirim var kızlarrrrr bilginiz olsun :)) Sitesinde geçerli sadece.
E böyle güzellik yapmışlar yararlanmasak olmaz dedik Battaniye ve nevresim takımı aldık. İkisine de aşık oldum

Ya bu indirim haberi veren herkes çoooopk Yaşasınnn mutlu sağlıklı yaşasınnn bebişleriyle Eşiyle inşallahh:)) Jellyfish_ bilirsin dayanamam indirim haberine bende iki nevresim bi de kundak aldım çok uygun oldu çoooktşkler tatlımm

İşte bunlarda bizim indirimden aldıklarımız çok mutlu olduk :))

Pek tatlılar. Sağlıklı günlerde kullansınlar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…