2016 temmuz bebişlerinin cicileri

ayy içimi ferahlattın canımm o zmn inşllh alıyim bn haftasonu.. Eşimde dio bidaha bu kadar uygun bulmayabiliriz. Çunku diğer yerlerde fiyat iki katıydı.
zaten birsonraki ayda alışverişe başlicam resmen
Uygun bulursaniz alin canim..
Ben de cook erken almistim bebek arabasini. Evde turluyodum icine bebek koyup

Teşekkür ederizz Daha güzelleri senin kızının olur inşallah
ayyy bişey alamaya okadar heycanlanıyorumki becremiyorum arkadaşlarımın çocuklarına alıp alıp götürüyofum kendi çocuğuma başlayamaz oldum heycan yaptım sanırm :) sağlıkla gelsinlerde hepsi güzel olur inşallah :)

Bayıldım ya bunların bize göre olanı var mı benim de giyesim geldi Güle güle giysin canım çok güzeller

Ayy cok güzeller Rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin.

Çokkkk güZellerr:))sağlıkla giysin kızçen inşallah:) canım pantolonla üzerinde ki badi kaç aylık?

Teşekkür ederiiiim daha güzelleri sizin yavrularinizin olsun. 3-6 aylik hepsi. Sonbaharda giyer dedim inş.

aldiklarinizi gule gule giysin bidiklariniz.bizim kiyafet isi bitti.simdi oda ve arabaya bakiyoruz.arabayi cok hantal ve agir istemiyorum.quinny zap extra 2 alicam maxi cossi anakucagiyla.bugun jokerde baktim inceledim surdum.gayet tatmin edici.aslinda ilk favorim concorde neo idi ama cok agir araba diye vazgectim.

Saol cnm video icin evet izledim tek sorun banada icini çıkarıp katlamak gibi geldi yakindan gormeden zaten almam kesinlikle once bakip ona gore netten siparis vericem tsk ederim yorumun icin
bunu ben de beğenmiştim ama dükkanda gidip görünce fikrim değişti.. çok ağır geldi bana ve oturma kısmı üstündeyken kapanmıyodu.. bi de denge kısmı ortada olduğu için zamanla dengesizleşebiliyormuş dediler

Biz de geçen gün casual Cadillac air aldık. Evin içinde de eşimle turladik baya denedik. Hafif kullanışlı alt sepeti baya büyük hem fiyatının içine oto koltuğu da dahil.concordta koltuğu falan ayrı almak gerekecekti ben 1100 tlye aldım Cadillac air i.aldığım yerdeki arkadaş gümrük vergisi getirildi bir dahaki siparişler yaklaşık 500 tl yukarıda gelecek dedi.bizde onunla başka bir eksigini tamamlariz diyip aldık. Allah kullanmayı nasip etsin insallah.

Bizde vazgectik zaten chicco trio sprint aldik pusetli olmasi bana daha ii geldi

arkadaslar bugun quinny diye gittik ve bebe comfort maia alip donduk.beklentilermize karsilik veren arabayi bulduk.kesinlikle gorun derm.hafif yer kaplamayan ve kolay acilip kapanan bir araba.975e aldik.nette 1500e kadar cikiyor fiyati

mükemmel :)
tecrübeye her daim ihtiyacımız var :)
başka tavsiyelerin varsa yazabilir misin?
ben de abartım dolu dolu bi dünya şey almak istemiyorum açıkcası hem hediye vs de çok getiren oluyor burda daha çok 3-6 ay 6-9 ay civarı alayım diyorum
bi tanıdık vasıtasıyla gelecek de sipariş vereceğim inşaallah
bazen heecanlanıyorum telaşlanıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…