- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
Aminn canım benim inşallahamin canım Allah razı olsun, bu mübarek cuma hürmetine hepimizin bebeğine sağlık sıhhat versin Rabbim.
Uygun bulursaniz alin canim..ayy içimi ferahlattın canımmo zmn inşllh alıyim bn haftasonu.. Eşimde dio bidaha bu kadar uygun bulmayabiliriz. Çunku diğer yerlerde fiyat iki katıydı.
zaten birsonraki ayda alışverişe başlicam resmen
sağlıklı ginlerde giysin inş hepsi pek güzelllll :)Yoğun istek üzerine aldıklarımı buraya ekliyorum kızlar
Eki Görüntüle 1787939 Eki Görüntüle 1787940 Eki Görüntüle 1787942 Eki Görüntüle 1787943 Eki Görüntüle 1787944 Eki Görüntüle 1787945 Eki Görüntüle 1787946 Eki Görüntüle 1787947 Eki Görüntüle 1787949 Eki Görüntüle 1787950 Eki Görüntüle 1787951 Eki Görüntüle 1787953
Teşekkür ederizzsağlıklı ginlerde giysin inş hepsi pek güzelllll :)
ayyy bişey alamaya okadar heycanlanıyorumki becremiyorum arkadaşlarımın çocuklarına alıp alıp götürüyofum kendi çocuğuma başlayamaz oldum heycan yaptım sanırm :) sağlıkla gelsinlerde hepsi güzel olur inşallah :)Teşekkür ederizzDaha güzelleri senin kızının olur inşallah
Uygun bulursaniz alin canim..
Ben de cook erken almistim bebek arabasini. Evde turluyodum icine bebek koyup
Bayıldım ya bunların bize göre olanı var mı benim de giyesim geldi
Ayy cok güzeller Rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin.
Çokkkk güZellerr:))sağlıkla giysin kızçen inşallah:) canım pantolonla üzerinde ki badi kaç aylık?
Bayıldım ya bunların bize göre olanı var mı benim de giyesim geldiGüle güle giysin canım çok güzeller
Ayy cok güzeller Rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin.
Çokkkk güZellerr:))sağlıkla giysin kızçen inşallah:) canım pantolonla üzerinde ki badi kaç aylık?
bunu ben de beğenmiştim ama dükkanda gidip görünce fikrim değişti.. çok ağır geldi bana ve oturma kısmı üstündeyken kapanmıyodu.. bi de denge kısmı ortada olduğu için zamanla dengesizleşebiliyormuş dedilerSaol cnm video icin evet izledim tek sorun banada icini çıkarıp katlamak gibi geldi yakindan gormeden zaten almam kesinlikle once bakip ona gore netten siparis vericem tsk ederim yorumun icin
Biz de geçen gün casual Cadillac air aldık. Evin içinde de eşimle turladik baya denedik. Hafif kullanışlı alt sepeti baya büyük hem fiyatının içine oto koltuğu da dahil.concordta koltuğu falan ayrı almak gerekecekti ben 1100 tlye aldım Cadillac air i.aldığım yerdeki arkadaş gümrük vergisi getirildi bir dahaki siparişler yaklaşık 500 tl yukarıda gelecek dedi.bizde onunla başka bir eksigini tamamlariz diyip aldık. Allah kullanmayı nasip etsin insallah.aldiklarinizi gule gule giysin bidiklariniz.bizim kiyafet isi bitti.simdi oda ve arabaya bakiyoruz.arabayi cok hantal ve agir istemiyorum.quinny zap extra 2 alicam maxi cossi anakucagiyla.bugun jokerde baktim inceledim surdum.gayet tatmin edici.aslinda ilk favorim concorde neo idi ama cok agir araba diye vazgectim.
bunu ben de beğenmiştim ama dükkanda gidip görünce fikrim değişti.. çok ağır geldi bana ve oturma kısmı üstündeyken kapanmıyodu.. bi de denge kısmı ortada olduğu için zamanla dengesizleşebiliyormuş dediler
Merhaba temmuzu iple çeken anne adayları:) topiğinizi görünce nacizane tecrübelerimi yazmak istedim... Benim can kuşum 13 temmuzda doğdu. İlk çocuğum olduğu için büyük bir hevesle dolabını donattım. Ama gelin görün ki hastane çıkışını bile bir kere giydi. Doğduktan 3-4 gün sonra sadece çıtçıtlı badi ve çorapla durdu. Hatta hastanenin 2. Gününde bile ara ara soymuşuz fotolara bakıyorum. Yani ilk 0-3 ay tulum ve alt üst takım çok fazla almayın bence. Kıyafetlerimizin çoğu kermese gitti hiç giyilmeden. Şapka ve eldiven hiç kullanmadım ilk gün bile. Çıtçıtlı badiyle uyumadına rağmen terliyordu oğlum ve gecede 2-3 kere badisini değiştiriyordum. Yaklaşık 15 tane badimiz vardı iyi oldu. Müslin bezler var battaniye olarak onlardan kullandım kurtarıcı oldu. Bez olarak ilk prima aldım en iyisidir mantığıyla ama yanılmışım. Kokusunu hiç sevmedim fazla kimyasal geldi piyasadaki bütün bezleri denedim şuan huggies kullanıyorum:) bana gelince hastanede gecelikle değilde pijamayla rahat ettim sezeryanla doğum yaptım. Geceliği foto çekiminde kullandık sadece:) bide aventün göğüs kalkanları var. Şiddetle tavsiye ederim onun sayesinde göğüs ucum hiç yara olmadı çok şükür. Göğüs pedi hiç kullanmadım. Ha birde doğum sonrası için depend in hasta külotlarından kullandım çok rahattı. Aklıma gelenler bunlar.. Umarım yardımcı olmuşumdur:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?