- 17 Kasım 2015
- 1.780
- 2.181
- 133
Ya bu indirim haberi veren herkes çoooopk Yaşasınnn mutlu sağlıklı yaşasınnn bebişleriyle Eşiyle inşallahh:))Jellyfish_ bilirsin dayanamam indirim haberine bende iki nevresim bi de kundak aldım çok uygun oldu çoook tşkler tatlımm
Çok teşekkür ederimKızlar güle güle kullansın miniğiniz inşallah cicilerini çok güzeller heveslendirdiniz valla :)
Tşkler tatlımmAminnnnn hepimiz :)) Ay o nevresime de bayılmıştım ben ama şimdilik bir tane alalım dedik o da harika. Güle güle kullansın Aryacığım :)
Bende bunları aldım teşekkürlerJellyfish_ :)
Ilk sayfada var 8MART yaziliyorBen alamadım çünkü indirim kodunu falan bulamadım nerden buldunuz onu
bebe comfort miami aldım ben 975 indirimli fiyatı.gayet hafif ve az yer kaplıyorEki Görüntüle 1792456 Eki Görüntüle 1792458 Eki Görüntüle 1792457
Urbo modeli bagaja rahat sığmayacagi ve tatilde veya annemlerle gezerken bagaj da yer problemi yaratacağı için eleme durumunda kaldım.Fuarlarda vs en uygun fiyati 1500 1600 arası.
Armadillo Flip gerek katlaninca gayet makul bir yer kaplıyor. Fakat aksamlari plastik olduğu için pek gözüme hitap etmedi. Ağırlığı 8 kg. En ucuz 1350 1400 e kadar gördüm fiyatını.
Armadillo flip xt nin ağırlığı 10 kg aksamlari demir. Diğer armadillo gibi tekerlekleri tek tıkla çıkıyor. Bunun fiyati da 1800 civarı.
Tavsiyelere açığım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bence koyu renk olan, markası nedir acaba, bende beğendim. Güle güle güzel günlerde kullansın bebeğin:)Kizlar bende bu bebek arabasina karar verdim ama renk seciminde kararsiz kaldim iki rengede bayildim ikisinide mi alsamsizce hangisi daha güzel artik siparis vermek istiyorum
Bence koyu renk olan, markası nedir acaba, bende beğendim. Güle güle güzel günlerde kullansın bebeğin:)
canım bu ilk paylaşımlarından beri park yatak aklımda benim, hatta arkadaşım da çok kullanışlı demişti. kafama takılan nokta bu bebişler gece uyanınca bazen sallama istiyor, bu yatakların da nerdeyse tamamı sabit. onun için bir çözüm önerisi arıyorum. yoksa tek çare kucağımıza alıp emzirmek mi?Oda olayı butçe işi bana göre oda yapanda olur yapmayanda ama park yatak candır ya bence oda dahi yapsanız park yatak alın mutlaka bide bi sure anneyle bi odada kalması taraftarıyımdır emmeye çok kalkıyolar çünkü
park yatagin da sallananlari var.ayaklari var ayri takilip cikarilabiliocanım bu ilk paylaşımlarından beri park yatak aklımda benim, hatta arkadaşım da çok kullanışlı demişti. kafama takılan nokta bu bebişler gece uyanınca bazen sallama istiyor, bu yatakların da nerdeyse tamamı sabit. onun için bir çözüm önerisi arıyorum. yoksa tek çare kucağımıza alıp emzirmek mi?
Park yataklarin hepsinde alt kismina takilip cikarilabilen ayaklari var.canım bu ilk paylaşımlarından beri park yatak aklımda benim, hatta arkadaşım da çok kullanışlı demişti. kafama takılan nokta bu bebişler gece uyanınca bazen sallama istiyor, bu yatakların da nerdeyse tamamı sabit. onun için bir çözüm önerisi arıyorum. yoksa tek çare kucağımıza alıp emzirmek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?