2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Aminnnnn hepimiz :)) Ay o nevresime de bayılmıştım ben ama şimdilik bir tane alalım dedik o da harika. Güle güle kullansın Aryacığım :)

Ben alamadım çünkü indirim kodunu falan bulamadım nerden buldunuz onu

Bunlar da benimkilerden bi kac tane cok kiyafet toplamisiz bu zamana kadar koymaya utandim

Eklentiler

• IMG-20160306-WA0016-1.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 173
  • Screenshot_2016-03-09-09-08-28-1.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 178
  • Screenshot_2016-03-09-09-07-40-1.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 177
  • Screenshot_2016-03-09-09-07-33-1.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 171
  • IMG-20160306-WA0013-1.webp
    7 KB · Görüntüleme: 174
LCW'de ki ürünlerin çoğu Bangladeş üretimi alırken ordan gelen ürünleri almamaya çalışıyorum . LCW'nin tüm etiketlerine bakıp Türkiye'de üretilenlerini almaya çalışıyorum . Şuan kışlıklarda indirim var bol bol 3-9 ay arası kışlık alıyorum

Kızlar mamas papas bebek arabasi alan veya almayi düşünen var mı? Birazdan resimlerini de yüklerim.

Urbo modeli bagaja rahat sığmayacagi ve tatilde veya annemlerle gezerken bagaj da yer problemi yaratacağı için eleme durumunda kaldım. Fuarlarda vs en uygun fiyati 1500 1600 arası.

Armadillo Flip gerek katlaninca gayet makul bir yer kaplıyor. Fakat aksamlari plastik olduğu için pek gözüme hitap etmedi. Ağırlığı 8 kg. En ucuz 1350 1400 e kadar gördüm fiyatını.
Armadillo flip xt nin ağırlığı 10 kg aksamlari demir. Diğer armadillo gibi tekerlekleri tek tıkla çıkıyor. Bunun fiyati da 1800 civarı.
Tavsiyelere açığım. Yardımcı olursanız sevinirim.

bebe comfort miami aldım ben 975 indirimli fiyatı.gayet hafif ve az yer kaplıyor

Kizlar bende bu bebek arabasina karar verdim ama renk seciminde kararsiz kaldim iki rengede bayildim ikisinide mi alsam sizce hangisi daha güzel artik siparis vermek istiyorum

Eklentiler

• image.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 277
  • image.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 265
Kizlar bende bu bebek arabasina karar verdim ama renk seciminde kararsiz kaldim iki rengede bayildim ikisinide mi alsam sizce hangisi daha güzel artik siparis vermek istiyorum
Bence koyu renk olan, markası nedir acaba, bende beğendim. Güle güle güzel günlerde kullansın bebeğin:)

Bence koyu renk olan, markası nedir acaba, bende beğendim. Güle güle güzel günlerde kullansın bebeğin:)

Annemde koyu olani al demisti onu alcam galiba Markasi "abc design" türkiyede satiliyomu bilmiyorum ben almanyadan baktim ordan siparis etcem.
Amin insallah tüm bebislerimiz güzel günlerde kullanir arabalarini

canım bu ilk paylaşımlarından beri park yatak aklımda benim, hatta arkadaşım da çok kullanışlı demişti. kafama takılan nokta bu bebişler gece uyanınca bazen sallama istiyor, bu yatakların da nerdeyse tamamı sabit. onun için bir çözüm önerisi arıyorum. yoksa tek çare kucağımıza alıp emzirmek mi?

park yatagin da sallananlari var.ayaklari var ayri takilip cikarilabilio

Park yataklarin hepsinde alt kismina takilip cikarilabilen ayaklari var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…