Hayırlı olsun güzel günlerde kullansın inşallah. Arabayı biz de bir ay önce aldık, erken sayılmaz bence. Aynı arabadan almıştık bizde , indirimdeyken kaçırmak istemedim :) Allah kullanmayı nasip etsin inşallah...Benimde aldıklarım bunlar kızlar annemde bir sürü şey örmüş araba için acelemi ettik bilemedim
LCW de çalışmış biri olarak şunu söyleyebilirim, ürünleri gerçekten güvenilir. Bangladeş'te ve dünyadaki üç üretim merkezinde kendi analiz laboratuvarı olan nadir firmalardan. Kalite konusunda orta karar ama güvenilirlik konusunda bir numara. Benim tercih ettiğim markalar mothercare, chicco ve LC waikiki... Özellikle herkesin dilinden düşmeyen Zara dan asla almıyorum, bundan birkaç yıl önce çocuk kıyafetlerinde kanserojen madde tespit edilmişti...LCW'de ki ürünlerin çoğu Bangladeş üretimi alırken ordan gelen ürünleri almamaya çalışıyorum . LCW'nin tüm etiketlerine bakıp Türkiye'de üretilenlerini almaya çalışıyorum . Şuan kışlıklarda indirim var bol bol 3-9 ay arası kışlık alıyorum
bayildimm cok zevklisin :)) alt amca minderini nerden aldin acaba? :) hayirli olsun rabbim güzel günlerde kullanmayi nasip etsin.Benimde aldıklarım bunlar kızlar annemde bir sürü şey örmüş araba için acelemi ettik bilemedim
Ayy çok teşekkürler içim rahatladı sizinkide güzel günlere kullansın inş bizdede indirim dediler 3 parça falan derken gaza geldik aldık :)))Hayırlı olsun güzel günlerde kullansın inşallah. Arabayı biz de bir ay önce aldık, erken sayılmaz bence. Aynı arabadan almıştık bizde , indirimdeyken kaçırmak istemedim :) Allah kullanmayı nasip etsin inşallah...
Çok teşekkür ederim canım aminnnn hususi arıyorum hemen almıyorum nettede bakıyorum ama alt açmayı antalyadayım ben bi yaşlı amca var Bebek ürünleri satıyo normal bi dükkan ada bebe diye ordan aldım 35 tl ye istersen bakarım varsa alıp kargoyla gönderebilirm sanabayildimm cok zevklisin :)) alt amca minderini nerden aldin acaba? :) hayirli olsun rabbim güzel günlerde kullanmayi nasip etsin.
Araba 3 parça urban modeli puset baby port renkli minderi falan aparatı bişeyler saydı unuttum 1300 tl şuan kampanyadasubitkisi arabayı ne kadara aldınız acaba
çok şıkmış. İyi gunlerde kullanın:)Araba 3 parça urban modeli puset baby port renkli minderi falan aparatı bişeyler saydı unuttum 1300 tl şuan kampanyada
Ay hepsi cok guzel yaa:))Benimde aldıklarım bunlar kızlar annemde bir sürü şey örmüş araba için acelemi ettik bilemedim
Amin inşallah teşekkür ederim:)çok şıkmış. İyi gunlerde kullanın:)
Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun :))Ay hepsi cok guzel yaa:))
Benimde aldıklarım bunlar kızlar annemde bir sürü şey örmüş araba için acelemi ettik bilemedim
ben de urban aldım ama puset koyulmuyor dedi satıcı..Araba 3 parça urban modeli puset baby port renkli minderi falan aparatı bişeyler saydı unuttum 1300 tl şuan kampanyada
Koyuluyor Can'ım, adaptörü ve oto koltuğu ayrıca satılıyor. Onları alınca koyabilirsin.ay maşaallah
ugg lara bayıldım yerim ben o minicik ayakları :)
ayrıca alt açma seti mükemmel..
antalyadan almışsın sanırım tam olarak nereden_?
semt mah _?
ben de urban aldım ama puset koyulmuyor dedi satıcı..
sen puseti de dahil mi aldın acaba _?
Ben chicco trio love aldım, çok beğenerek :)Bende araba almak istiyorum chicco love serisinden alan var mı ? Travel sistem istiyorum başka önerileride açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?