2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Benimde aldıklarım bunlar kızlar annemde bir sürü şey örmüş araba için acelemi ettik bilemedim

Eklentiler

• image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 332
  • image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 264
  • image.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 308
  • image.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 309
  • image.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 318
  • image.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 314
Benimde aldıklarım bunlar kızlar annemde bir sürü şey örmüş araba için acelemi ettik bilemedim
Hayırlı olsun güzel günlerde kullansın inşallah. Arabayı biz de bir ay önce aldık, erken sayılmaz bence. Aynı arabadan almıştık bizde , indirimdeyken kaçırmak istemedim :) Allah kullanmayı nasip etsin inşallah...

LCW de çalışmış biri olarak şunu söyleyebilirim, ürünleri gerçekten güvenilir. Bangladeş'te ve dünyadaki üç üretim merkezinde kendi analiz laboratuvarı olan nadir firmalardan. Kalite konusunda orta karar ama güvenilirlik konusunda bir numara. Benim tercih ettiğim markalar mothercare, chicco ve LC waikiki... Özellikle herkesin dilinden düşmeyen Zara dan asla almıyorum, bundan birkaç yıl önce çocuk kıyafetlerinde kanserojen madde tespit edilmişti...

Ayy çok teşekkürler içim rahatladı sizinkide güzel günlere kullansın inş bizdede indirim dediler 3 parça falan derken gaza geldik aldık :)))

bayildimm cok zevklisin :)) alt amca minderini nerden aldin acaba? :) hayirli olsun rabbim güzel günlerde kullanmayi nasip etsin.
Çok teşekkür ederim canım aminnnn hususi arıyorum hemen almıyorum nettede bakıyorum ama alt açmayı antalyadayım ben bi yaşlı amca var Bebek ürünleri satıyo normal bi dükkan ada bebe diye ordan aldım 35 tl ye istersen bakarım varsa alıp kargoyla gönderebilirm sana

ay maşaallah
ugg lara bayıldım yerim ben o minicik ayakları :)
ayrıca alt açma seti mükemmel..
antalyadan almışsın sanırım tam olarak nereden_?
semt mah _?

Araba 3 parça urban modeli puset baby port renkli minderi falan aparatı bişeyler saydı unuttum 1300 tl şuan kampanyada
ben de urban aldım ama puset koyulmuyor dedi satıcı..
sen puseti de dahil mi aldın acaba _?

Ayıcıklı alt açma her yerde var, n11 de filan... Ayıcıklı alt açma yazarsanız her rengini bulursunuz

Koyuluyor Can'ım, adaptörü ve oto koltuğu ayrıca satılıyor. Onları alınca koyabilirsin. subitkisi senin yerine cevap yazmış oldum kusura bakma

kızlarrrrr, ıstanbulda olanlar;
olivium avm linens magazası var kocaman 15 tl ye nevresim takımı aldım kuması cok kalıtelı sahane bısı. battaniye benım annem almış ama suanda migrosda 15 20 tl arasında fıyatı almayan alsın derım. bebek arabası casual storm trona begendım. bebek arabası hafif olmalıymıs agırları apt. oturan için asansor yoksa sıkıntı buda ıkılı kullanılıyor. yanı pusetı dırek takabılıyorsunuz dolayısıyla agır olmuo arabanın ustune oturtulan travel sıstemler agır oluyormus. bebek arabası kaldır pusetı tak daha avantajlı. bıde kapanınca dık duruyor yanı yer kaplamıyor:) besık de buyuyen ahsap beşiklerden alıcam banana baby cok ucuz 280e buldum... kalıtesınden suphelıyım dolayısıyla o olmazsa belis iyi gibi. bir bakın kızlar sizde fikir verin :)

Bende araba almak istiyorum chicco love serisinden alan var mı ? Travel sistem istiyorum başka önerileride açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…