2016 temmuz bebişlerinin cicileri

canım alt resimdeki model güzel ve geniş. onu al bencede. bende aldım buna benzer şimdi 2.çocuğum onu kullanacak kısmetse kızıma da genç yatağı alacam:)
Bende onu begendim canım Ne genel guzel allah bağışlasın inşallah kizin kac yaşında gelen kızımı erkekmi

Yok canım bi yaşında bile başka odaya koymaya gönlüm razi olmaz benim uykum okadar hafif değil o yuzden için rahat edmez
Canim bende boyle dusundugumden ikeanin anneyani olan besiginden aldim.olurda uzun sure yatmak isterse buyuk olsun diye.resmini eklemistim buraya :)

calliope gule gule kullanin cok guzel olmus odasi.
bizim de bu ay icinde teslim olacak.baya hafiflettik alisverisimizi.kiyafet eksigimiz yok.bugun jokerdeki indirimle bircok eksigi aldik.bebek bakim cantasi,telsiz,termometre,dr browns 2li biberon,3lu islak mendil,reflu yastigi,temizleme pamuklari,emzik zinciri,sunger,kulak copu ve aklima gelmeyen ufak tefek seyleri 500tlye tamamladik.eksik olarak bebek bezi ve kozmetik kaldi.onu da mustela olmadigi icin almadim mustela olsa alcaktim.bi de sut sagma makinasi arastiricam

Amin inşallah, daha güzelleri sizin bebişlere olsun canım
Merhaba. Odanız çok güzel Allah sağlıkla ve mutlulukla kullanmayi nasip etsin:) geçmiş sayfalara baktım ama göremedim takımı nereden aldınız? Çilek te buna benzer bir şey begenmistim de. Belki de odur bilemiyorum:)

Bebek bezini ben markafonide kampanya vardı ordan aldım, bi kutu 1 numara 1 kutu da 2 numara. İlk 2-3 hafta işimizi görür. Kozmetik kısmını eczaneden alacağım için sona bıraktım bende.
Süt sağma makinesi lansinoh aldım 2li, elektrikli. Arkadaşım çok memnundu, deneyeceğim, en kötü ihtimal sonra hastane tipi kiralarım. Sen de baya bişeyi halletmişsin, kalanlar da heryerde olan şeyler

Teşekkürler :) çilek natura baby oda takımımız, büyüyen beşik ve 2 kapılı dolap.

Kızlar bende biberon almak istiyorum. Dr. Browns düşündüm fakat kaç ml ve hangisini almalıyım yenidoğan için? Sizler hangi boyu aldınız?
Benim dolap ve beşiği kardeşimden olacak. Oda var fakat ayrı oda kurmak istemiyorum. Zaten ilk etapta yanımda olacak. Ve 1 sene içinde inşallah kendi evimize taşınma durumumuz var. Orada yeni mobilya almayı düşünüyorum. Dolap geldiğinde cicilerimizi paylaşırım inşallah. :) Erkek bebekler için kız kadar seçenekler yok maalesef. Papyon da klasik oldu. :/ Dün Koçtaş'ta bulut şeklinde mavi ve beyazlı askılar vardı onlardan aldım. :) Bir de h&m organik pamuklu bebek ürünlerinde 3 al 2 öde kampanyası yapmıştı. Bir pijama ve 2 takım çorap aldık. Zıbın almayanlar varsa tavsiye ederim kalitesi çok güzel. :)
Geçen English Home indiriminden 2 takım bebek nevresimi aldım. Biri tam takım 27 ye düştü indirimle. Biri de lastikli çarşafı hariç 18 liraya düştü.
Bebek arabası ve pusette de indirim bekliyorum modeli belirledim.
Ama en zoru lohusa takımı galiba. Alan var mı arkadaşlar ben bir tane beğendim. Ama kapalıyım geceliği kısa. Sabahlığı hoşuma gitti. Bir de pijama almayı düşünüyorum ama bulamıyorum ya yeni gelin işi çok süslü. Ya da baskılı bebekçe. Sade şık bişeyler bulamadım.
https://www.markacool.com/bondy-lohusa-penye-gecelik-sabahlık-17210

Büyüyen beşiklerdeki çekmeceler çok kullanışlı oluyor canım, dün yerleştirirken acaip rahat ettik. Yerine göre karar ver tabii ama iki model de hoşmuş
Hayırlı olsun canım RABBİM güle güle kullanmayı nasip etsin INŞALLAH

kızceleeer

dün bu beşiği gördüm ve çok beğendim :)
fiyatı 570 tl idi..
1 yaşa kadar kullanılabiliyormuş..
anne yanına göre booyutu ayarlanabiliyor ve ön kısmı çıkarılabiliyor..
anne ile yan yana gibi oluyor..
sallanabiliyor..

ben normal de park yatağın yeterli olacağını düşünür ve savunurken, hem yatak odasına park yatak sığamıyor hem de diğerinin için de çocuk kayboluyor gibi oluyor diyorlar..

sizlerin fikirleri nelerdir_?

siz neler aldınız...

oda yapmayacağız bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…