Bende onu begendim canım Ne genel guzel allah bağışlasın inşallah kizin kac yaşında gelen kızımı erkekmicanım alt resimdeki model güzel ve geniş. onu al bencede. bende aldım buna benzer şimdi 2.çocuğum onu kullanacak kısmetse kızıma da genç yatağı alacam:)
Büyüyen beşiklerdeki çekmeceler çok kullanışlı oluyor canım, dün yerleştirirken acaip rahat ettik. Yerine göre karar ver tabii ama iki model de hoşmuşSelam hanimlar sizce böyle bişey alsamnasıl olur aslında küçük bisik almak istiyordum ama bunları görünce kararsız kaldım Eki Görüntüle 1806314 Eki Görüntüle 1806315
Canim bende boyle dusundugumden ikeanin anneyani olan besiginden aldim.olurda uzun sure yatmak isterse buyuk olsun diye.resmini eklemistim buraya :)Yok canım bi yaşında bile başka odaya koymaya gönlüm razi olmaz benim uykum okadar hafif değil o yuzden için rahat edmez
Canim cok guzel olmus herseyi bayildim valla.gule gule kullansin bebisin :) cok eksiginiz kaldimi nedir durumlar?Kızlar günaydın, uzun zamandır aldıklarımı paylaşamadım, depo gibi alt alta üst üste duruyordu herşey
Neyseki dün mobilyalarımız geldi, yerleştirdik, buyrunuz Bilge hanımın odasına
Eki Görüntüle 1807731 Eki Görüntüle 1807732 Eki Görüntüle 1807733 Eki Görüntüle 1807734 Eki Görüntüle 1807735
Kızlar günaydın, uzun zamandır aldıklarımı paylaşamadım, depo gibi alt alta üst üste duruyordu herşey
Eki Görüntüle 1807731 Eki Görüntüle 1807732 Eki Görüntüle 1807733 Eki Görüntüle 1807734 Eki Görüntüle 1807735
Yok canım erken erken bitirdik biz, sadece son ay şampuanını kremini falan alacağım :)Canim cok guzel olmus herseyi bayildim valla.gule gule kullansin bebisin :) cok eksiginiz kaldimi nedir durumlar?
Amin inşallah, daha güzelleri sizin bebişlere olsun canımAllah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Çok güzel olmuşDarısı başımıza...
Oh ne gzuel yaa.darisi insallah bize :)Yok canım erken erken bitirdik biz, sadece son ay şampuanını kremini falan alacağım :)
Merhaba. Odanız çok güzel Allah sağlıkla ve mutlulukla kullanmayi nasip etsin:) geçmiş sayfalara baktım ama göremedim takımı nereden aldınız? Çilek te buna benzer bir şey begenmistim de. Belki de odur bilemiyorum:)Amin inşallah, daha güzelleri sizin bebişlere olsun canım
Bebek bezini ben markafonide kampanya vardı ordan aldım, bi kutu 1 numara 1 kutu da 2 numara. İlk 2-3 hafta işimizi görür. Kozmetik kısmını eczaneden alacağım için sona bıraktım bende.calliope gule gule kullanin cok guzel olmus odasi.
bizim de bu ay icinde teslim olacak.baya hafiflettik alisverisimizi.kiyafet eksigimiz yok.bugun jokerdeki indirimle bircok eksigi aldik.bebek bakim cantasi,telsiz,termometre,dr browns 2li biberon,3lu islak mendil,reflu yastigi,temizleme pamuklari,emzik zinciri,sunger,kulak copu ve aklima gelmeyen ufak tefek seyleri 500tlye tamamladik.eksik olarak bebek bezi ve kozmetik kaldi.onu da mustela olmadigi icin almadim mustela olsa alcaktim.bi de sut sagma makinasi arastiricam
Teşekkürler :) çilek natura baby oda takımımız, büyüyen beşik ve 2 kapılı dolap.Merhaba. Odanız çok güzel Allah sağlıkla ve mutlulukla kullanmayi nasip etsin:) geçmiş sayfalara baktım ama göremedim takımı nereden aldınız? Çilek te buna benzer bir şey begenmistim de. Belki de odur bilemiyorum:)
Hayırlı olsun canım RABBİM güle güle kullanmayı nasip etsin INŞALLAHBüyüyen beşiklerdeki çekmeceler çok kullanışlı oluyor canım, dün yerleştirirken acaip rahat ettik. Yerine göre karar ver tabii ama iki model de hoşmuş
Kızlar günaydın, uzun zamandır aldıklarımı paylaşamadım, depo gibi alt alta üst üste duruyordu herşey
amin canım tşkr ederim kızım 4,5 yaşında gelecek olan erkek kısmetse :)Bende onu begendim canım Ne genel guzel allah bağışlasın inşallah kizin kac yaşında gelen kızımı erkekmi
hayırlı olsun canım, iyi günlerde sağlıkla kullansın inşallah bebişinKızlar günaydın, uzun zamandır aldıklarımı paylaşamadım, depo gibi alt alta üst üste duruyordu herşey
Cok guzeller. Bebisin cok sansli. Peki dogdugundan itibaren bu odada mi yatirmayi dusunuyosun yoksa qyri bi besik aldin miKızlar günaydın, uzun zamandır aldıklarımı paylaşamadım, depo gibi alt alta üst üste duruyordu herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?