Canim peki oda yapmayi planliyomusunuz 1 yasindan sonra? Yapicaksaniz eger bu besik size cok rahat yeter.ama 1 yasindan sonra oda yapmicaz diyosanda sikinti olur tabiki.park yatak daha mantikli olur o zamankızceleeer
dün bu beşiği gördüm ve çok beğendim :)
fiyatı 570 tl idi..
1 yaşa kadar kullanılabiliyormuş..
anne yanına göre booyutu ayarlanabiliyor ve ön kısmı çıkarılabiliyor..
anne ile yan yana gibi oluyor..
sallanabiliyor..
ben normal de park yatağın yeterli olacağını düşünür ve savunurken, hem yatak odasına park yatak sığamıyor hem de diğerinin için de çocuk kayboluyor gibi oluyor diyorlar..
sizlerin fikirleri nelerdir_?
siz neler aldınız...
oda yapmayacağız bu arada :)
Canim peki oda yapmayi planliyomusunuz 1 yasindan sonra? Yapicaksaniz eger bu besik size cok rahat yeter.ama 1 yasindan sonra oda yapmicaz diyosanda sikinti olur tabiki.park yatak daha mantikli olur o zaman
Canim park yatak her turlu alinacaksa eger.yanina koyacagin besigide ikeadan bakabilirsin bence.fiyati bu senin goaterdiginden hem daha uygun hemde 3 4 yasina kadar yataicak sekilde ayarlanan ozellikleri var.istersen anneyani olarakta kullabilirsin :)oda yapma ihtimalimiz ev alıp almamamıza bağlı..
ki büyük ihtimal ev alamayacağız gibi görünüyor..
ayrıca park yatağı mutlaka alacağız tavsiyelere göre her yere taşınıp götürülebiliyor rahat oluyormuş..
şehir dışına gidince piknik vs..
çok pahalı olmayan uygun bi şey de alabiliriz ..
kararsıızım
Canim park yatak her turlu alinacaksa eger.yanina koyacagin besigide ikeadan bakabilirsin bence.fiyati bu senin goaterdiginden hem daha uygun hemde 3 4 yasina kadar yataicak sekilde ayarlanan ozellikleri var.istersen anneyani olarakta kullabilirsin :)
ilk 5-6 ay yanımda yatıracağım canım, odamız çok küçük olduğu için park yatak alamadık. e bebekte baby plus 3ü bir arada ana kucağı var ondan aldık, hem dümdüz yatıp salanan beşik gibi oluyor hem de ana kucağı gibi kullanılabiliyor. ilk zamanlar onda yatıracağız, sonrasında odasına geçireceğiz kısmetse.Cok guzeller. Bebisin cok sansli. Peki dogdugundan itibaren bu odada mi yatirmayi dusunuyosun yoksa qyri bi besik aldin mi
Canim ikea sehir disina kargo yapiyomu bilmiyorum arastirmak lazim.Ben oda siparisi verdim.benim yatakodamda cook buyuk olmadigindan yanima fazla buyuk birsey alamiyorum.cok kucuk besikte almak istemedim.ikeainin anne yani besigini aldim yataga yapistirinca cok iyi oluyo hemde cok yer kaplamiyo o boyuttaki besikler gibi.bu arada ben letgodan ikinci el aldim canim.sende bir arastir istersen.atmistim hatta resmjni burayaah ah ikea yok ki burada
en yakın ankara ki oraya da gidemeyiz
park yatağın en uygunun dan ve bu beşikten alabilirim..
başka yerleri de kontrol edip daha uyguna bulmaya çalışayım..
bu arada sen naptın_?
70.sayfada var canim resmini atmisimah ah ikea yok ki burada
en yakın ankara ki oraya da gidemeyiz
park yatağın en uygunun dan ve bu beşikten alabilirim..
başka yerleri de kontrol edip daha uyguna bulmaya çalışayım..
bu arada sen naptın_?
Evet tanımışim o zaman:) biz de Natura baby begendik. Fotoğraflardan çok çok daha şık duran bir takım ve cok kullanışlı. İyi günlerde kullanın Teşekkürler cevap icin:))Teşekkürler :) çilek natura baby oda takımımız, büyüyen beşik ve 2 kapılı dolap.
Biz de eşyaları yerleştirirken çok iyi yapmışız dedik, dolabın içindeki bütün rafları göz göz yaptıkları için çok kullanışlı, bebek kıyafetleri küçücük, raflarda kaybolmuyor böyleceEvet tanımışim o zaman:) biz de Natura baby begendik. Fotoğraflardan çok çok daha şık duran bir takım ve cok kullanışlı. İyi günlerde kullanın Teşekkürler cevap icin:))
Maşallah allah bağışlasın rabbim hayırlısıyla nasip ederse ben en fazla 2 araya koymayı istiyorum tabi nasipte kismete varsaamin canım tşkr ederim kızım 4,5 yaşında gelecek olan erkek kısmetse :)
Canim çok guzel vede kullanisliymis ama bende hayla çok kararsızım biturlu karar veremedimkızceleeer
dün bu beşiği gördüm ve çok beğendim :)
fiyatı 570 tl idi..
1 yaşa kadar kullanılabiliyormuş..
anne yanına göre booyutu ayarlanabiliyor ve ön kısmı çıkarılabiliyor..
anne ile yan yana gibi oluyor..
sallanabiliyor..
ben normal de park yatağın yeterli olacağını düşünür ve savunurken, hem yatak odasına park yatak sığamıyor hem de diğerinin için de çocuk kayboluyor gibi oluyor diyorlar..
sizlerin fikirleri nelerdir_?
siz neler aldınız...
oda yapmayacağız bu arada :)
Canim çok guzel vede kullanisliymis ama bende hayla çok kararsızım biturlu karar veremedim
Allah gönlüne göre versin canımMaşallah allah bağışlasın rabbim hayırlısıyla nasip ederse ben en fazla 2 araya koymayı istiyorum tabi nasipte kismete varsa
abimlerde var gayet memnunlar kullanışlı bir model ..Bu besik nasil sizce?
Bnde 6 aya kadar kullanabilcegim bisey istiyorum. Daha sonra buyuyen besiklerden almayi dusunuyorum ins.abimlerde var gayet memnunlar kullanışlı bir model ..
hep orda yatıyor yavru
Bnde 6 aya kadar kullanabilcegim bisey istiyorum. Daha sonra buyuyen besiklerden almayi dusunuyorum ins.
Park yataklar da guzel ama cok yer kapliyor. Benim evimde kucuk oldugu icin kucuk bi besik daha iyi olcak sanirimbizim yavrucak şu an 6 ayı bititrdi ve de kilosu güzel bi çocuk maşaallah
kullanıyorlar mis gibi :)
ben ahşap almayı ve de park yatak almayı planlıyorm
ki oda yapmayacağım sanırım bi kaç yıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?