2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Canim peki oda yapmayi planliyomusunuz 1 yasindan sonra? Yapicaksaniz eger bu besik size cok rahat yeter.ama 1 yasindan sonra oda yapmicaz diyosanda sikinti olur tabiki.park yatak daha mantikli olur o zaman

Canim peki oda yapmayi planliyomusunuz 1 yasindan sonra? Yapicaksaniz eger bu besik size cok rahat yeter.ama 1 yasindan sonra oda yapmicaz diyosanda sikinti olur tabiki.park yatak daha mantikli olur o zaman

oda yapma ihtimalimiz ev alıp almamamıza bağlı..
ki büyük ihtimal ev alamayacağız gibi görünüyor..
ayrıca park yatağı mutlaka alacağız tavsiyelere göre her yere taşınıp götürülebiliyor rahat oluyormuş..
şehir dışına gidince piknik vs..
çok pahalı olmayan uygun bi şey de alabiliriz ..
kararsıızım

Canim park yatak her turlu alinacaksa eger.yanina koyacagin besigide ikeadan bakabilirsin bence.fiyati bu senin goaterdiginden hem daha uygun hemde 3 4 yasina kadar yataicak sekilde ayarlanan ozellikleri var.istersen anneyani olarakta kullabilirsin :)

ah ah ikea yok ki burada

en yakın ankara ki oraya da gidemeyiz

park yatağın en uygunun dan ve bu beşikten alabilirim..
başka yerleri de kontrol edip daha uyguna bulmaya çalışayım..

bu arada sen naptın_?

Cok guzeller. Bebisin cok sansli. Peki dogdugundan itibaren bu odada mi yatirmayi dusunuyosun yoksa qyri bi besik aldin mi
ilk 5-6 ay yanımda yatıracağım canım, odamız çok küçük olduğu için park yatak alamadık. e bebekte baby plus 3ü bir arada ana kucağı var ondan aldık, hem dümdüz yatıp salanan beşik gibi oluyor hem de ana kucağı gibi kullanılabiliyor. ilk zamanlar onda yatıracağız, sonrasında odasına geçireceğiz kısmetse.

ah ah ikea yok ki burada

bu arada sen naptın_?
Canim ikea sehir disina kargo yapiyomu bilmiyorum arastirmak lazim.Ben oda siparisi verdim.benim yatakodamda cook buyuk olmadigindan yanima fazla buyuk birsey alamiyorum.cok kucuk besikte almak istemedim.ikeainin anne yani besigini aldim yataga yapistirinca cok iyi oluyo hemde cok yer kaplamiyo o boyuttaki besikler gibi.bu arada ben letgodan ikinci el aldim canim.sende bir arastir istersen.atmistim hatta resmjni buraya

ah ah ikea yok ki burada

bu arada sen naptın_?
70.sayfada var canim resmini atmisim

Teşekkürler :) çilek natura baby oda takımımız, büyüyen beşik ve 2 kapılı dolap.
Evet tanımışim o zaman:) biz de Natura baby begendik. Fotoğraflardan çok çok daha şık duran bir takım ve cok kullanışlı. İyi günlerde kullanın Teşekkürler cevap icin:))

Evet tanımışim o zaman:) biz de Natura baby begendik. Fotoğraflardan çok çok daha şık duran bir takım ve cok kullanışlı. İyi günlerde kullanın Teşekkürler cevap icin:))
Biz de eşyaları yerleştirirken çok iyi yapmışız dedik, dolabın içindeki bütün rafları göz göz yaptıkları için çok kullanışlı, bebek kıyafetleri küçücük, raflarda kaybolmuyor böylece yatağın altındaki çekmece de oldukça geniş, bütün nevresim battaniye bezler vs hepsini doldurduk içine.

amin canım tşkr ederim kızım 4,5 yaşında gelecek olan erkek kısmetse :)
Maşallah allah bağışlasın rabbim hayırlısıyla nasip ederse ben en fazla 2 araya koymayı istiyorum tabi nasipte kismete varsa

Hakkaten yeri gelmişken soruyim 2 inci 3 hamileliği olanlar zor oluyormu aralarında ne kadar olsa iyi olur lütfen akıl verin onu düşünmek için erken ama tecrübeli anneleri bulmuşken soruyim aklımın bi köşesinde dursun

Canim çok guzel vede kullanisliymis ama bende hayla çok kararsızım biturlu karar veremedim

Canim çok guzel vede kullanisliymis ama bende hayla çok kararsızım biturlu karar veremedim

sanırım karar veriyoruz eşimle..
çevreden o kadar çok ses çıkıyor ki.. napacağını şaşıyor insan..
eşimle şöyle karar aldık ; öncelikle kullanışlı olup olmadığını sonra maddi boyutunu düşüneceğiz..
park yatak ve bu beşik toplamda 1150 tl felan tutuyor..
e park yatak şehir dışına da götürülebilen bi şey ve evelallah ın izni ile 4 yaşına kadar kullanılabiliyormuş ; küçük beşikte 1 yıla kadar kullanılırmış..
e atacak halimiz yok sonrasında ya akrabaya ödünç veririz ya da saklarız Rabb im başka evlatlar nasip ederse öyle kullanırız..
düşünüyorum da nelere para verilmiyor ki..

Bu besik nasil sizce?

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-05-10-11-23.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 153
Bnde 6 aya kadar kullanabilcegim bisey istiyorum. Daha sonra buyuyen besiklerden almayi dusunuyorum ins.

bizim yavrucak şu an 6 ayı bititrdi ve de kilosu güzel bi çocuk maşaallah
kullanıyorlar mis gibi :)

ben ahşap almayı ve de park yatak almayı planlıyorm
ki oda yapmayacağım sanırım bi kaç yıl

bizim yavrucak şu an 6 ayı bititrdi ve de kilosu güzel bi çocuk maşaallah
kullanıyorlar mis gibi :)

ben ahşap almayı ve de park yatak almayı planlıyorm
ki oda yapmayacağım sanırım bi kaç yıl
Park yataklar da guzel ama cok yer kapliyor. Benim evimde kucuk oldugu icin kucuk bi besik daha iyi olcak sanirim

Selam kızlar ben takip ediyorum sürekli topiği çok beğeniyorum . Bu hafta A101 bebek ürünleri geliyor bebek arabası var nasıldır sizce gerçi ben iyi bir şey almak istiyorum .Nuk un biberonu falan var bebek küveti var.ben a101 den pek birşey alamıyorum çok kaliteli gelmiyor sanki yinede fikirlerinizi alayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…