Canım bende ilk doğduğunda emmeme ihtimaline karşı biberon almak içim baya araştırdım . Dr. Browns un biberonları çok iyi ama ilk doğduğu gibi ona alışırsa artık anneyi emmeme durumu olabiliyormuş. Biberonun meme ucu biraz farklı yapıdaymış . Her ihtimale karşı hem beni emsin hemde biberon kullanırım diyorsan P. Avent yenidoğan biberonları güzel . Biberonun meme ucu anne memesine yakın üretilmiş .Kızlar bende biberon almak istiyorum. Dr. Browns düşündüm fakat kaç ml ve hangisini almalıyım yenidoğan için? Sizler hangi boyu aldınız?
Benim dolap ve beşiği kardeşimden olacak. Oda var fakat ayrı oda kurmak istemiyorum. Zaten ilk etapta yanımda olacak. Ve 1 sene içinde inşallah kendi evimize taşınma durumumuz var. Orada yeni mobilya almayı düşünüyorum. Dolap geldiğinde cicilerimizi paylaşırım inşallah. :) Erkek bebekler için kız kadar seçenekler yok maalesef. Papyon da klasik oldu. :/ Dün Koçtaş'ta bulut şeklinde mavi ve beyazlı askılar vardı onlardan aldım. :) Bir de h&m organik pamuklu bebek ürünlerinde 3 al 2 öde kampanyası yapmıştı. Bir pijama ve 2 takım çorap aldık. Zıbın almayanlar varsa tavsiye ederim kalitesi çok güzel. :)
Geçen English Home indiriminden 2 takım bebek nevresimi aldım. Biri tam takım 27 ye düştü indirimle. Biri de lastikli çarşafı hariç 18 liraya düştü.
Bebek arabası ve pusette de indirim bekliyorum modeli belirledim.
Ama en zoru lohusa takımı galiba. Alan var mı arkadaşlar ben bir tane beğendim. Ama kapalıyım geceliği kısa. Sabahlığı hoşuma gitti. Bir de pijama almayı düşünüyorum ama bulamıyorum ya yeni gelin işi çok süslü. Ya da baskılı bebekçe. Sade şık bişeyler bulamadım.
https://www.markacool.com/bondy-lohusa-penye-gecelik-sabahlık-17210
ay canım çok şirin hayırlısıyla kullanın inşallah:)
kızlar annem yavrumuza hastane çıkışı almış :)
Bebek arabasını hangisine karar verdiniz çok merak ettim :)Kızlar bende biberon almak istiyorum. Dr. Browns düşündüm fakat kaç ml ve hangisini almalıyım yenidoğan için? Sizler hangi boyu aldınız?
Benim dolap ve beşiği kardeşimden olacak. Oda var fakat ayrı oda kurmak istemiyorum. Zaten ilk etapta yanımda olacak. Ve 1 sene içinde inşallah kendi evimize taşınma durumumuz var. Orada yeni mobilya almayı düşünüyorum. Dolap geldiğinde cicilerimizi paylaşırım inşallah. :) Erkek bebekler için kız kadar seçenekler yok maalesef. Papyon da klasik oldu. :/ Dün Koçtaş'ta bulut şeklinde mavi ve beyazlı askılar vardı onlardan aldım. :) Bir de h&m organik pamuklu bebek ürünlerinde 3 al 2 öde kampanyası yapmıştı. Bir pijama ve 2 takım çorap aldık. Zıbın almayanlar varsa tavsiye ederim kalitesi çok güzel. :)
Geçen English Home indiriminden 2 takım bebek nevresimi aldım. Biri tam takım 27 ye düştü indirimle. Biri de lastikli çarşafı hariç 18 liraya düştü.
Bebek arabası ve pusette de indirim bekliyorum modeli belirledim.
Ama en zoru lohusa takımı galiba. Alan var mı arkadaşlar ben bir tane beğendim. Ama kapalıyım geceliği kısa. Sabahlığı hoşuma gitti. Bir de pijama almayı düşünüyorum ama bulamıyorum ya yeni gelin işi çok süslü. Ya da baskılı bebekçe. Sade şık bişeyler bulamadım.
https://www.markacool.com/bondy-lohusa-penye-gecelik-sabahlık-17210
Aminnnn canım allah razi olsunAllah gönlüne göre versin canım
Çok güzeller güle güle giydirmek nasip olur inşallah.Eki Görüntüle 1809414 Eki Görüntüle 1809413 İlk 10 lu hastane çıkışı setini aldım. Kesim olarak İdil bebeden biraz daha geniş kesim ürünleri aklınızda bulunsun ..
Canim INŞALLAH bunları kullanmana gerek kalmaz biberon bude süt sagma makinesi diğerleri neydi anlamadım tam görünmüyor nerden aldin fiyatları nekadardi INŞALLAH gerek kalmaz ama bende alcamEki Görüntüle 1809922 Bunları kullanmak zorunda kalmam inşallah ne olur ne olmaz bulunsun diye aldıklarım ...
Merhaba geç gördüm galiba. K bakmayın. Mamas papas armadillo flip xt almayi düşünüyorum. Indirimini bekliyodum.Bebek arabasını hangisine karar verdiniz çok merak ettim :)
Ondan var bi tane kardeşim bebeğine aldı hiç almamis bir de istediğim gibi bir tane almak istiyordum erkek bebekler gazlı oluyor diyorlar ya onun için. Bi ilaç kullanmam gerekiyor sanırım artık emzirebilecekmiyim bilmiyorum. Prospektusunu dün okudum emzirirken kullanılmayacagi yazıyor. Kötüyüm biraz bu aralar.Canım bende ilk doğduğunda emmeme ihtimaline karşı biberon almak içim baya araştırdım . Dr. Browns un biberonları çok iyi ama ilk doğduğu gibi ona alışırsa artık anneyi emmeme durumu olabiliyormuş. Biberonun meme ucu biraz farklı yapıdaymış . Her ihtimale karşı hem beni emsin hemde biberon kullanırım diyorsan P. Avent yenidoğan biberonları güzel . Biberonun meme ucu anne memesine yakın üretilmiş .
Merhabalar..Kızlar bi akıl verin çok kararsızım ne alcama biturlu karar veremiyorum bi dolap alcam zaten karyola mi alsam dolapla takım güzel olur ama kullanışı olarak ilk bitane kucuk beşik alsam bir yaşına kadar kullanir sonra park yatak alirim karyola daha guzel ama park yatak daha kullanışlı geliyor kizlar lutfen bi fikir verin yoksa doguma kadar bir karar veremiycem
MasaAllah.. Cok guzeller.. Mavilere bayilldimm.. :)Bunlar da bizim hastane çıkışlarımız :) herkes paylaşmış madem ben de eksik kalmıym :))Eki Görüntüle 1810020 Eki Görüntüle 1810019
Cok cici.. Guzel gunlerde giysin kuzycuk insaAllah..Bu da bizim hastane çıkışımı, bir tane de sade alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?