2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Canım bende ilk doğduğunda emmeme ihtimaline karşı biberon almak içim baya araştırdım . Dr. Browns un biberonları çok iyi ama ilk doğduğu gibi ona alışırsa artık anneyi emmeme durumu olabiliyormuş. Biberonun meme ucu biraz farklı yapıdaymış . Her ihtimale karşı hem beni emsin hemde biberon kullanırım diyorsan P. Avent yenidoğan biberonları güzel . Biberonun meme ucu anne memesine yakın üretilmiş .

Bebek arabasını hangisine karar verdiniz çok merak ettim :)

Eki Görüntüle 1809922 Bunları kullanmak zorunda kalmam inşallah ne olur ne olmaz bulunsun diye aldıklarım ...
Canim INŞALLAH bunları kullanmana gerek kalmaz biberon bude süt sagma makinesi diğerleri neydi anlamadım tam görünmüyor nerden aldin fiyatları nekadardi INŞALLAH gerek kalmaz ama bende alcam

Kızlar bi akıl verin çok kararsızım ne alcama biturlu karar veremiyorum bi dolap alcam zaten karyola mi alsam dolapla takım güzel olur ama kullanışı olarak ilk bitane kucuk beşik alsam bir yaşına kadar kullanir sonra park yatak alirim karyola daha guzel ama park yatak daha kullanışlı geliyor kizlar lutfen bi fikir verin yoksa doguma kadar bir karar veremiycem

Bu da bizim hastane çıkışımı, bir tane de sade alıcam.

Eklentiler

• 03.03.2016 İPHONE 6 PLUS 3262.webp
    28 KB · Görüntüleme: 107
Ondan var bi tane kardeşim bebeğine aldı hiç almamis bir de istediğim gibi bir tane almak istiyordum erkek bebekler gazlı oluyor diyorlar ya onun için. Bi ilaç kullanmam gerekiyor sanırım artık emzirebilecekmiyim bilmiyorum. Prospektusunu dün okudum emzirirken kullanılmayacagi yazıyor. Kötüyüm biraz bu aralar.

Merhabalar..
Ben de park yatagin cok kullanisli oldugunu bildigim halde hic almak istememistim. Hic sevmiyorum patk yataklari.. Ikeadan aaacaktim karar vermistik. Son anda karar degistirip bir anda karar verip park yatagi aldik ciktik magazadan.. Kullanis olarak cok rahat. Odadan odaya tasimasi kolay oldugu icin bana cok faydasi oldu. Bir tane de anneannemize aldik. Oraya gidince de park yatakta uyudu kizim.. Sallama aparatini hic kullanmadik. Zaten cok ses cikariyor. Ilk 3 ay kizim surekli pusetteydi.. Ilk 6 ay icin uygun fiyatli kucuk besikler var. Onlardan da alabilirsiniz ilk etapta. Inanin cok cabuk buyuyorlar. Verilen paraya yazik.. Suan 2.5 yasinda hala park yatakta yatiyor.. Yalniz 70*110 olculerinde almaniz faydaniza olur. 60*120 ler dar oluyor.
6.aydan sonra da sifonyer ve gardrop aldik.. Ilk 6 ay kiyafetlerini sifonyere koymustum. Simdi yeni bebisimiz kizimin park yatagini kullanacak. Kizima da yeni yatak alacagiz kismetse bakalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…