2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Ben de eksiklerimi yavas yavas bitirmek uzereyim. Bunlari da dun aldim. Dr. browns biberonumuz vardi. Kizimdan kalan kullanmadik hic. Ona uc aldim. Uclari da cok pahali geliyo bana bu biberonun..
Bizim de son eksiklerimiz; deterjan, tirnak makasi, gogus ucu kremi, bebek yagi ve bebek bezi :)

Merhabalar..
Besigi nasil dusunuyorsunuz?
aslında en başta sadece park yatak alıp yanımda bebeğim kalsın istiyordum sonrasında çevreden park yatağın için de bebek küçük kalıyor bi de oraya beşik alın denildi..
sonrasında ahşap anne yanı beşiği beğendim ..karar verdim alacak idim..
ama yeniden mağazaya gidince içinin küçücük olduğunu ve sadece bebeğinn7-8 aya kadar yatabileceğini öğrendim ve bu yüzden de kafam karıştı..
oda yapmayacağız henüz..

durum bu kararsızlık diz boyu

maşaallah size :)

bu 7-8 ay gibi bi süre kullanıldığından vazgeçmek üzeereyim normal de bundan istiyordum...
kafam karıştı
Ben hastanede bebek sepeti için tüllü dantelli eteklik diktirdim. Lastiğinden toplayıp hastanede kullanıcam, eve geldiğimde mevlütte falan kullanmayı düşünüyorum. İlk bebeğim olacağı için kısa süreli kullanılmasını da önemsemedim. Daha sonra tekrar kullanırım diye düşünüyorum. Büyük beşik alırsam hep bu kadar şık durmuyor hem yatak odasında kullanamayacağım için kullanışlı olmayacak. Bu arada zaman gelince de park yatağa geçmeyi düşünüyorum. Beşikler ayaklanan bebekler için pek kullanışlı değil zaten çevremden aldığım yorumlara göre bu şekilde karar verdim.

sen net kararını verip uygulamaya bile geçmişsin :)
darısı bana..
bi an önce karar vermem gerek..
diğer hazırlıkları da yapmam gerek..
maddiyata takılmak istemiyorum açıkcası
ama gerekli mi gereksiz mi düşündüğümden netleştiremedim ve park yatağa yöneldim
onun dışında park yatak alırsam da ilerde bu beşiği almadığımdan pişman olursam diye de korkmuyor değilim

Sahihuban Maddi olarak çok sarsmayacağını düşünüyorsanız ve ilk çocuğum nasıl ola ikinci çocuğumda da kullanabilirim diyorsanız alın bence içinizde kalmasın. Ben bebek arabasında çok ikilemde kalmıştım. İlk çocuğumda almazsam ikincisinde hiç alamam dedim ve kararım bu şekilde gelişti. Almasaydım içimde kalır mıydı bilmiyorum ama aklım kalacaktı kesin :)
Bir de oda takımı almayacağım için beşik konusunda daha kolay emin oldum. Beyaz dolap ve çekmecem var. onları ilk etapta bebeğim için kullanmayı düşünüyorum. İlerleyen zamanda bebek odası değil de direk çocuk odası takımı alabilirim diyorum ihtiyaca göre.

evet çok yarıdmcı oldun cidden
daha da netleşti sanırım kafamda..
o beşiği almak istiyorum 7-8 ay da olsa beğendşğim şey olsun
ayrıca halası ilk beşiği benden olsun diye parasını bile gönderdi..
park yatakta sonrasında olabilir neden olmasın..
belki ev alırız odasını o zaman yaparız ihtimaller var

akşam eşimin de fikrini alıp netleştirmek istiyorum..

biz de bizim gardrop un orta kısmını ve şifonyeri bebeğimiz iiçin ayarlamayı düşünüyoruz kısmtese
hayırlarla sağlıkla inşaallah

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :) Bir daha bu günler geri gelmeyecek keyfini çıkartın.

Güle güle kullan canım. Emzik ve biberonumuz aynı. Bakım setini daha almadım ama ben de mustela alıcam. Tek farkımız bebek arabası olmuş.

Eklentiler

• upload_2016-4-27_12-4-41.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 49
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah :) Bir daha bu günler geri gelmeyecek keyfini çıkartın.

bence de kesinlikle haklısın :)

peki sen bebeğin için bi şeyler yapıyor musun hazırlıyor muusn :)

ben el emeği şeyler yapmak istiyorum :)

bence de kesinlikle haklısın :)

peki sen bebeğin için bi şeyler yapıyor musun hazırlıyor muusn :)

ben el emeği şeyler yapmak istiyorum :)
Hediyelik kolonya şişesi aldım onları süsleyeceğim. Bir de kapı süsü için malzeme aldım. Henüz fırsatım olmadı başlamaya. Takı yastığını ve beşik etekliğini diktirdim. Anneme bir sitede gördüğüm örgü üstü skılı şort ve papyon ördürdüm. Aslında doğum sonrası fotoğraf için üstü çıplak olarak giydirilen şeylerden. Biraz büyük örmüş artık bakıcaz :) El emeği olacak olanlar bunlar :)

AY çok cici şeyler düşünmüşsün :)

kolonya şişelerini nereden temin ettin_? ben de istiyorum

kapı süsünü bir yerde çok beğendim :)
ama ücreti 300 tl felan ..çok geldi açıkcası ..

örgüler çok cici olmuştur eminim :)

Şişelerin boş halini tabiki en uygun eminönünden temin ettim. Hamile halimle o poşetleri taşıdım ama gel de bana sor :)
Kapı süsü olarakta benim yapmayı düşündüğüm modele internette 180 tl fiyat aldım. He bir de şerbet takımı almıştım . Onları da kendim süsleyeceğim inşallah. Önce ne yapmak istediğinize karar verin sonrasında piyasa araştırması. Dışarıda gördüğünüz hazır şeylerin 3'te biri fiyatına getirebiliyorsunuz bana göre. Ki böyle şeylerle uğraşmaya vaktiniz varsa ve size yardım edebilecek birileri varsa etrafınızda daha zevkli oluyor. Düğünümde de şişe süslemiştik, bebeğimde de kısmetse süsleyeceğiz. Parayla satın alsam her baktığımda emeklerim tatlı telaşlarım belki aklıma bile gelmeyecek :)

ah istabul da yaşamanın güzel tarafları..

elemeği olmasını istememin sebebi içime sinmesi geleceğe anılar briiktirmek...

yavaştan kararlarımı netleştiriyorum inşaallaj :)

Kafa karisijliginizi cok iyi anliyorum. Ben de ilk bebekte cok ararastirmistim.. Park besik kesin almayacaktim. Bebek magazasinda calistigim icin midem bulanmisti o yataklardan. Bir de hic hosuma gitmiyordu.. Ikea dan almaya karar vermistim. 60*120 boyutlu sallanmayan sade bir yatak.. Bir gun bebek magazasinda karar degistirip oyun parki aldim.. Modeli cok hosuma gitmisti. Kullanisliligi tartisilmaz.. Ben cok rahat ettim.. Kizim 2.5 yasinda hala kullaniyoruz.. Anne yani sepet besik hic dusunmemistim. Cunku zaman cabuk geciyor ve 6.ayinda ayaklanmaya basliyorlar besikte..
Ilk etapta bebek park yataklarda kucuck duruyor gercekten.. Hepsinin avantajlari da var dezavantajlari da. Anne yanin yataga birlesik olanlar cpk kullanisli. Ozellikle ilk zamanlar bebege yapisik yasiyorsunuz resmen. O nedenle cok rahat diye dusunuyorum. Ben de kafanizi karistirmis olabilirim ama kyllanislilik, gorsellik ve maddiyata gore secimler de degisiyor.. Simdi yeniden alacak olsam ikeadan alirdim galiba, icimde kaldi.. Fiyati da cok uygun bir besik..

ah istabul da yaşamanın güzel tarafları..

elemeği olmasını istememin sebebi içime sinmesi geleceğe anılar briiktirmek...

yavaştan kararlarımı netleştiriyorum inşaallaj :)

Alacağınız malzemeleri internetten de alabilirsiniz. Eminönüne yakın fiyat veren siteler var malzeme satışı yapan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…