2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Canim ben senin yerinde olsam halasi da parasini gondermis madem begendigin besigi al.. Anne yani ufak besiklerden begendiysen al biosver. Ben kararsiz kalmistim. Ikea besik icimde kaldi Daha sonra istedigin besigi alirsin.

Canim ben senin yerinde olsam halasi da parasini gondermis madem begendigin besigi al.. Anne yani ufak besiklerden begendiysen al biosver. Ben kararsiz kalmistim. Ikea besik icimde kaldi Daha sonra istedigin besigi alirsin.

aynen bu fikre döndüm ben de ..
nelere para harcamıyoruz ki..
isteidğim beşiği deidğin gibi zaten cepten 500-600 tl çıkacaktı ; halamız gönderdi saolsun..
katılıyorum sana

Kızlar bende kapı süsü beğendim fiyat yüksek gelince kendim yaparım dedim. Çerçeveyi haftasonu Ikea'dan alıcam. Igden bi sayfaya sordum pleksi ayna harfler 3 cm'i 50 kuruş istediğiniz font ta kesebiliriz dedi. Ben bu ayicigi çok begenemedim. :) Güzel pofuduk baska bişey bulurum inşallah. Deniz efekti verdiği Kurdelamsi şeyden de buldum aldım. Bir de hediyelik olarak arkasına mıknatıs yapistirilabilen aynalar gördüm 1.25 kuruş dedi görevli fiyatını onları hastane de dağıtırim diye düşündüm. Bir de küçük kadife kaplı kuranlar vardı onlardan da kurani nda dağıtırim. Onlar için 5 lira fiyat verdi. Eminönü ne gitmeye değer mi bilemedim. Otopark yol yemek Arabalı vapur daha pahaliya gelir gibi ama çeşit için de gitmek istiyorum gibi. Kararsızlardayim o konuda. :)

Pleksi ler için nereden fiyat aldınız acaba?

Bebek telsizini alan var mı ? Öneride bulunabileceğiniz model , marka

Ya ben de istiyorum ama hastaneye eteklik beşiğe Nasıl yaptırdın tatlım onu

Merhaba anneler :)
Uzun zamandir yoktum bi kac sayfa inceleme firsatim oldu hepiniz coook guzel seyler almissiniz bebislerinize Allah kullanmayi giydirmeyi nasip etsin insallah hepimize bende bu olmadigim sure icinde bir suru seyi aldim daha eksik cok tabi eksik zaten biter mi :) yatak islerimiz nevresim takimlarimiz tamam,kiyafetlermizin cogu tamam ama yinede gozumun takildigini almiyorum desem yalan Olur ozellikle tulum body tarzi seyler yani icinde en rahat edecegi kiyafetleri :) kuveti kuvet ayakligi banyo havlulari ve sampuan krem yag tarzi seylerin hepsi tamam (mustela tercihim oldu,eger bulamasaydim ikjnci tercihim sebamed olacakti) bebekli hayata gecis doneminde kullanacagimiz cantamiz tamam biz hem yandan hem sirttan takilan siyah bir model tercih ettik babamizinda yeri geldiginde rahatlikla kullanabilmesi icin, isteyen olursa detayli foto atabilirim mothercare lerde olan bir marka :) onun disinda taragi tirnak makasi gibi seyleri set halinde almayi tercih ettim icinde derecesine kadar herseyi var birde bu mesaji belki benim gibi bu konulara dikkat eden anne adaylari icin yazdim aslinda bebegin poposunu evet evde pamuk ve su ile silmeyi tercih edecegim ozellikle ilk 3 ay ancak disari ciktigimizda bu her zaman mumkun olmayabilir haliyle ve islak mendile talim edebiliriz islak mendilde de tercihim mustela oldu bu arada ve bu sebeple gecen gun yine arastirirken bir urune denk geldim ve hic dusunmeden siparis ettim sizinlede paylasmak istedim,disarida ya da evde islak mendille sileceginizde biliyorsunuz ki o islak mendiller buz gibi oluyor e minicik poposuna buz gibi bir mendil degdirmek benim icime sinmiyordu ama bunuda dusunmusler ve islak mendil icin isitici yapmislar,ben seyahat tipini tercih ettim ozellikle cunku disari ciktigimizda kullanabilmem ve cantaya rahatlikla sigmasi icin :) bence cok guzel bir urun islak mendilinizi surekli sicak tutuyor boylelikle minik popolar usumemis oluyor :) hemen fotoda ekliyorum belki sizede fikir olur diye :) hepinizi opuyorummm :**

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-30-17-04-02-1.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 106
ayy bunlar çok guzelmiş yaa. Kendin mi hazrladın canm yoksa hazr mı. Kaça mal oldu
yok cnm bu işleri yapan bir yakınım keseyi ve kapı süsünü yaptı tanesi 10 tl den keseyi,.şişeyi de nikah şekeri yapan bir yere 7 tl ye yaptırdım.kapı süsü 100 tl :)

evt cnmm..o görsel örnek enimkii daha hazır olmadı.olunca paylaşıcam ...dükkan satışları da aynı fiyat hiç olmazsa istedğim gibi yapılacak
gayet şık valla.. Diğer hazrlıkların tamam mı. Eksiğin var mı. Bnde yavaş yavaş hız vermeliyim galiba. Bi kç eksiğimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…