Canim ben senin yerinde olsam halasi da parasini gondermis madem begendigin besigi al.. Anne yani ufak besiklerden begendiysen al biosver. Ben kararsiz kalmistim. Ikea besik icimde kaldievet çok yarıdmcı oldun cidden
daha da netleşti sanırım kafamda..
o beşiği almak istiyorum 7-8 ay da olsa beğendşğim şey olsun
ayrıca halası ilk beşiği benden olsun diye parasını bile gönderdi..
park yatakta sonrasında olabilir neden olmasın..
belki ev alırız odasını o zaman yaparız ihtimaller var
akşam eşimin de fikrini alıp netleştirmek istiyorum..
biz de bizim gardrop un orta kısmını ve şifonyeri bebeğimiz iiçin ayarlamayı düşünüyoruz kısmtese
hayırlarla sağlıkla inşaallah
Canim ben senin yerinde olsam halasi da parasini gondermis madem begendigin besigi al.. Anne yani ufak besiklerden begendiysen al biosver. Ben kararsiz kalmistim. Ikea besik icimde kaldiDaha sonra istedigin besigi alirsin.
Arkadaşım kullandi şu an bebeği 2 aylik memnundu. Yalnız bizim bebekler yaz bebeği olacağı için ihtiyaç olur mu bilemedim ben. :)Bu patik konusunda fikirleriniz nedir, kullanışlı mı sizce
Kızlar bende kapı süsü beğendim fiyat yüksek gelince kendim yaparım dedim. Çerçeveyi haftasonu Ikea'dan alıcam. Igden bi sayfaya sordum pleksi ayna harfler 3 cm'i 50 kuruş istediğiniz font ta kesebiliriz dedi. Ben bu ayicigi çok begenemedim. :) Güzel pofuduk baska bişey bulurum inşallah. Deniz efekti verdiği Kurdelamsi şeyden de buldum aldım. Bir de hediyelik olarak arkasına mıknatıs yapistirilabilen aynalar gördüm 1.25 kuruş dedi görevli fiyatını onları hastane de dağıtırim diye düşündüm. Bir de küçük kadife kaplı kuranlar vardı onlardan da kurani nda dağıtırim. Onlar için 5 lira fiyat verdi. Eminönü ne gitmeye değer mi bilemedim. Otopark yol yemek Arabalı vapur daha pahaliya gelir gibi ama çeşit için de gitmek istiyorum gibi. Kararsızlardayim o konuda. :)Hediyelik kolonya şişesi aldım onları süsleyeceğim. Bir de kapı süsü için malzeme aldım. Henüz fırsatım olmadı başlamaya. Takı yastığını ve beşik etekliğini diktirdim. Anneme bir sitede gördüğüm örgü üstü skılı şort ve papyon ördürdüm. Aslında doğum sonrası fotoğraf için üstü çıplak olarak giydirilen şeylerden. Biraz büyük örmüş artık bakıcaz :) El emeği olacak olanlar bunlar :)
Pleksi ler için nereden fiyat aldınız acaba?Kızlar bende kapı süsü beğendim fiyat yüksek gelince kendim yaparım dedim. Çerçeveyi haftasonu Ikea'dan alıcam. Igden bi sayfaya sordum pleksi ayna harfler 3 cm'i 50 kuruş istediğiniz font ta kesebiliriz dedi. Ben bu ayicigi çok begenemedim. :) Güzel pofuduk baska bişey bulurum inşallah. Deniz efekti verdiği Kurdelamsi şeyden de buldum aldım. Bir de hediyelik olarak arkasına mıknatıs yapistirilabilen aynalar gördüm 1.25 kuruş dedi görevli fiyatını onları hastane de dağıtırim diye düşündüm. Bir de küçük kadife kaplı kuranlar vardı onlardan da kurani nda dağıtırim. Onlar için 5 lira fiyat verdi. Eminönü ne gitmeye değer mi bilemedim. Otopark yol yemek Arabalı vapur daha pahaliya gelir gibi ama çeşit için de gitmek istiyorum gibi. Kararsızlardayim o konuda. :)Eki Görüntüle 1823022
@kralicelazer sayfasının adı fiyat aldım cerceveyi alınca tam ölçü alıp ona göre sipariş vericem. Istediginiz şekilleri de yaparım dedi resimde balık yelkenli martı vs vardı ya onları da sordum. Güzel de ilgilendi. :)Pleksi ler için nereden fiyat aldınız acaba?
yaz olduğu için gaz problemi olmaz mıArkadaşım kullandi şu an bebeği 2 aylik memnundu. Yalnız bizim bebekler yaz bebeği olacağı için ihtiyaç olur mu bilemedim ben. :)
Ben forumda hep yaz bebekleri isilik sıcak vs okudugumdan bana kalın geldi. Bende kalın giyinmeyi sevmem. Ondan herhalde hersey yakar terletir gibi geliyor. Belki de kullanışlı olur yazın da.yaz olduğu için gaz problemi olmaz mı
Ya ben de istiyorum ama hastaneye eteklik beşiğe Nasıl yaptırdın tatlım onuBen hastanede bebek sepeti için tüllü dantelli eteklik diktirdim. Lastiğinden toplayıp hastanede kullanıcam, eve geldiğimde mevlütte falan kullanmayı düşünüyorum. İlk bebeğim olacağı için kısa süreli kullanılmasını da önemsemedim. Daha sonra tekrar kullanırım diye düşünüyorum. Büyük beşik alırsam hep bu kadar şık durmuyor hem yatak odasında kullanamayacağım için kullanışlı olmayacak. Bu arada zaman gelince de park yatağa geçmeyi düşünüyorum. Beşikler ayaklanan bebekler için pek kullanışlı değil zaten çevremden aldığım yorumlara göre bu şekilde karar verdim.
ayy bunlar çok guzelmiş yaa. Kendin mi hazrladın canm yoksa hazr mı. Kaça mal oldu
yok cnm bu işleri yapan bir yakınım keseyi ve kapı süsünü yaptı tanesi 10 tl den keseyi,.şişeyi de nikah şekeri yapan bir yere 7 tl ye yaptırdım.kapı süsü 100 tl :)ayy bunlar çok guzelmiş yaa. Kendin mi hazrladın canm yoksa hazr mı. Kaça mal oldu
sağlıcakla kullanın inşllh. Ama kapı susu biraz pahalıymışyok cnm bu işleri yapan bir yakınım keseyi ve kapı süsünü yaptı tanesi 10 tl den keseyi,.şişeyi de nikah şekeri yapan bir yere 7 tl ye yaptırdım.kapı süsü 100 tl :)
evt cnmm..o görsel örnek enimkii daha hazır olmadı.olunca paylaşıcamsağlıcakla kullanın inşllh. Ama kapı susu biraz pahalıymış
gayet şık valla.. Diğer hazrlıkların tamam mı. Eksiğin var mı. Bnde yavaş yavaş hız vermeliyim galiba. Bi kç eksiğimiz varevt cnmm..o görsel örnek enimkii daha hazır olmadı.olunca paylaşıcam...dükkan satışları da aynı fiyat hiç olmazsa istedğim gibi yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?