2016 temmuz bebişlerinin cicileri

kızlar bu haftasonu temizlik ürünleri vs aldık

1-küvet-sünger-kova-maşrapa
2-şampuan dalin-bebek yağı dalin
3-36 lık unibaby ıslak mendil
4-canbebe bir kutu bebek bezi
5-3sıvı deterjan baby and me

Bebekler için deterjan da ben dalin düşünüyordum Granül olandan çözünmüyor diye okudum. Kararsiz kaldım ne alacagima. E bebek te friendly marka gördüm bir de baby and me'yle birlikte ikisini bi arastiricam. :)

bu dönence çok gerekli bişimi acaba? benimde çok hoşuma gidiyo ama lazımmı değilmi karar veremedim bi türlü
yani olmazsa olmaz bişey değil tabi ki ama bebekler genelde çok seviyolar sürekli yatış pozisyonunda yukarıya baktıkları için uzun bir süre oyalanıyolar, oyuncakları takip ettikleri için de, gelişimleri açısından iyiymiş :)

evet mantıklı gerçekten,alalım o zaman bitane

güle güle kullanın canım

iiki lcw tulumumuz aynı sanırım :) bulutlu olan

çok tatlışlar ..
buarada yıkayıp ütüledin mi

Aynı değil o hm ama lcw dakinden bende alicam. Bebikler erkek olunca bulut yildiz favori oluyo dimi? :) Bunu ayaklı değil diye büyük aldim. Kışın giydirmek için.
Henüz hiç yikamadim. Çünkü 2.5 3 ay var en az toz olur gibi geliyo bana. Bi de deterjan almadim daha. Sen yikadin mi canım?

Whatsaptan gonderince pikseli düştü sanırım resimlerin. Hepsini yukleyebildim. Bizim cicilerimiz de bunlar arkadaşlar. Hastane çıkışı olarak denizci yakalı balıklı tulumu giydirmeyi düşünüyorum. :) Eksiklerimiz baya azaldı. Gördükçe alıyorum. Hastane süsleri kapı süsü kaldı en ugrastiracak. Bir de armadillo flip xt indirime girse bebek arabasını da halletsek güzel olur. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…