- 24 Ocak 2015
- 2.136
- 1.750
- 63
gayet şık valla.. Diğer hazrlıkların tamam mı. Eksiğin var mı. Bnde yavaş yavaş hız vermeliyim galiba. Bi kç eksiğimiz var[/QUOT
fazla bişey yapmadık cnm hemnüz...terlikler taç süslenecek hastane yatağı süslemesi yapılacak.onları da keseyi ve kapı süsünü yapan tanıdığım yapıcak.gecelik ve pijama adım birkaç da bebek kıyafeti ama daha oldukça eksiğimiz var...daha zaman da var...oğlumun odası gelicek salı günü..onun bebek karyolası kızım için hazıranacak sonasında da gelsin çamaşırlar ,ütüler,yerleşirmeler...zaman erken daha..(bence)
instagramdan sipariş verdim cnm, takı yastığı da süper olduYa ben de istiyorum ama hastaneye eteklik beşiğe Nasıl yaptırdın tatlım onu
dermoeczanem.com'da çok uygun bakım malzemeleriKızlar günaydın, mustela bebek bakım ürünlerini nereden aldınız?
hangi sayfadan_?instagramdan sipariş verdim cnm, takı yastığı da süper oldu
bu dönence çok gerekli bişimi acaba? benimde çok hoşuma gidiyo ama lazımmı değilmi karar veremedim bi türlüBunlar da son aldıklarımız :) tek eksiği pişik kremi ve bezi kaldı oğlumun, sağlıkla gelsin inşallah :)Eki Görüntüle 1825538 Eki Görüntüle 1825537 Eki Görüntüle 1825536 Eki Görüntüle 1825535
yani olmazsa olmaz bişey değil tabi ki ama bebekler genelde çok seviyolar sürekli yatış pozisyonunda yukarıya baktıkları için uzun bir süre oyalanıyolar, oyuncakları takip ettikleri için de, gelişimleri açısından iyiymiş :)bu dönence çok gerekli bişimi acaba? benimde çok hoşuma gidiyo ama lazımmı değilmi karar veremedim bi türlü
evet mantıklı gerçekten,alalım o zaman bitaneyani olmazsa olmaz bişey değil tabi ki ama bebekler genelde çok seviyolar sürekli yatış pozisyonunda yukarıya baktıkları için uzun bir süre oyalanıyolar, oyuncakları takip ettikleri için de, gelişimleri açısından iyiymiş :)
neslininrengihangi sayfadan_?
Eki Görüntüle 1826938
Kızlar bende aldiklarimı paylasacaktim ama boyut büyük geldiği için hata oluştu diyo. :) Resimleri genelde yandan çekmiştim ondan mı oldu acaba? Ev de baya dağıldı.
güle güle kullanın canım
iiki lcw tulumumuz aynı sanırım :) bulutlu olan
çok tatlışlar ..
buarada yıkayıp ütüledin mi
O da ananesinin ilk aldığı hediyesi. :) Yukleyebilsem hepsini tek tek çektim de. Akşam eşim gelsin o küçültür boyutunu yüklerim inşallah.AyseNeva hatta h&m balıklı takımda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?