Güle güle kullanın English Home un geçen haftaki bebek temasında güzel ürünler gelmişti. Bende beğenmistim bu takımı. :) Anneler için de güzel şeyler vardi. :)Bizim de küvet setimiz geldi bugün. Eksikler tek tek tamamlanmaya devam ediyor :)
Eki Görüntüle 1827060
dolabın içindeki kutuları nerden aldınız çok hoşuma gittiEki Görüntüle 1826938
Kızlar bende aldiklarimı paylasacaktim ama boyut büyük geldiği için hata oluştu diyo. :) Resimleri genelde yandan çekmiştim ondan mı oldu acaba? Ev de baya dağıldı.
lassig anne bebek bakım sırt çantası aldım.Bebek bakım çantası aldınız mı ?
Ikea'dan aldım 3'lü set olarak satılıyor. :)dolabın içindeki kutuları nerden aldınız çok hoşuma gitti
YOK canım henüz yıkamadımAynı değil o hm ama lcw dakinden bende alicam.Bebikler erkek olunca bulut yildiz favori oluyo dimi? :) Bunu ayaklı değil diye büyük aldim. Kışın giydirmek için.
Henüz hiç yikamadim. Çünkü 2.5 3 ay var en az toz olur gibi geliyo bana. Bi de deterjan almadim daha. Sen yikadin mi canım?
Eki Görüntüle 1826996 Eki Görüntüle 1826997 Eki Görüntüle 1826998 Eki Görüntüle 1826999 Eki Görüntüle 1827000 Eki Görüntüle 1827001 Eki Görüntüle 1827002 Eki Görüntüle 1827003 Eki Görüntüle 1827004 Eki Görüntüle 1827005 Eki Görüntüle 1827006 Eki Görüntüle 1827007
Whatsaptan gonderince pikseli düştü sanırım resimlerin. Hepsini yukleyebildim. Bizim cicilerimiz de bunlar arkadaşlar. Hastane çıkışı olarak denizci yakalı balıklı tulumu giydirmeyi düşünüyorum. :) Eksiklerimiz baya azaldı. Gördükçe alıyorum. Hastane süsleri kapı süsü kaldı en ugrastiracak. Bir de armadillo flip xt indirime girse bebek arabasını da halletsek güzel olur. :)
Sağol canım. Zevklerimiz benziyo demek ki.çok ciciler
bazı giyimlerimiz aynı çoraplar da dahİl :)
hatta önlükler de :)
güle güle giymek nasip eylesin Rabb im evlatlarımıza
sağlıklı sıhhatlice inşaallah
Deterjan granül alacaktim o da erimiyo diye okudum. Biraz araştırıp ona göre alicam. 32. Hafta gibi yıkar çantamı hazırlarım diye düşündüm. Erken olabilir benim çünkü.YOK canım henüz yıkamadım
deterjan aldım ama vakti var dediğin gibi..
aynen erkeklere o desenler güzel oluyor :)
Deterjan granül alacaktim o da erimiyo diye okudum. Biraz araştırıp ona göre alicam. 32. Hafta gibi yıkar çantamı hazırlarım diye düşündüm. Erken olabilir benim çünkü.
Sağol canım. Zevklerimiz benziyo demek ki.Amin inşallah. Isim belirlediniz mi siz? Bizim Ibrahim Tuna olacak inşallah.
Hamileligimde döküntü ve kızarıklık oldu bacak kol ve sırtımda. Testler sonucu lupus olduğumu öğrendim. Şükür herhangi bir tutulma yapmamış. Sadece deride problem. Ilac kullanıyorum şu an. Kan pihtilasmasi da var. Onun içinde de coraspirin ve iğne kullanıyorum her gün. Son haftalarda ozellikle risk olduğu için beklemeyi düşünmüyorum. Önemli olan bebegin sağlıklı dünyaya gelmesi. Normal veya sezeryan olsun kafasında değilim yani.çok mantıklı erken hazırlamak çünkü bebişlerin ne zaman geleceği belli olmaz :)
senin neden erken gelme ihtimali var _?
baby&me aldım ben :) deneyeceğim belki bebiş sevmeyecek değiştiririm belki sever devam eder.
Ertuğrul olsun istemişti. Beni kıramadı. Bir de hamilelik zor geçince bu kadar özveriye senin hakkın dedi Allah razı olsun. :) Bende o yazılı olanları beğendim ama bu yaz giydirebilir miyiz sence kısa kollu? :) Ben kısa kollu şeyleri hep ileriki yaza göre aldım ayını ne olur ne olmaz diye. Hava giydirebilecegim gibi olursa da ekstradan alırım gibi bi plan yaptım. Bakalım tutar mı? Ama iclikleri hep sıfır kollu aldım. Bi tek 2 tane uzun kollu aldım ilk doğduğu haftalar giydiririz daha yeni doğmuş usur belki diye. :)Ertuğrul olacak Rabb im izin verirse :)
buarada eksiğin varsa lcw de internete özgü giyim gelmiş çok ciciler ..
bbak mesela
bunları sipariş verdim ben :)
Benim eşimde
Ertuğrul olsun istemişti. Beni kıramadı. Bir de hamilelik zor geçince bu kadar özveriye senin hakkın dedi Allah razı olsun. :) Bende o yazılı olanları beğendim ama bu yaz giydirebilir miyiz sence kısa kollu? :) Ben kısa kollu şeyleri hep ileriki yaza göre aldım ayını ne olur ne olmaz diye. Hava giydirebilecegim gibi olursa da ekstradan alırım gibi bi plan yaptım. Bakalım tutar mı? Ama iclikleri hep sıfır kollu aldım. Bi tek 2 tane uzun kollu aldım ilk doğduğu haftalar giydiririz daha yeni doğmuş usur belki diye. :)
kesinlikle kuuzm önemli olan sağsalim sağlıklı onlara kavuşmamız..Hamileligimde döküntü ve kızarıklık oldu bacak kol ve sırtımda. Testler sonucu lupus olduğumu öğrendim. Şükür herhangi bir tutulma yapmamış. Sadece deride problem. Ilac kullanıyorum şu an. Kan pihtilasmasi da var. Onun içinde de coraspirin ve iğne kullanıyorum her gün. Son haftalarda ozellikle risk olduğu için beklemeyi düşünmüyorum. Önemli olan bebegin sağlıklı dünyaya gelmesi. Normal veya sezeryan olsun kafasında değilim yani.
Güle güle kullanın English Home un geçen haftaki bebek temasında güzel ürünler gelmişti. Bende beğenmistim bu takımı. :) Anneler için de güzel şeyler vardi. :)
Cok tatli bunlaarrrr... Gule gule giydirin insaAllah..Ertuğrul olacak Rabb im izin verirse :)
buarada eksiğin varsa lcw de internete özgü giyim gelmiş çok ciciler ..
bbak mesela
bunları sipariş verdim ben :)
kıyafetleri nerden aldınız hepsi çok güzelEki Görüntüle 1826996 Eki Görüntüle 1826997 Eki Görüntüle 1826998 Eki Görüntüle 1826999 Eki Görüntüle 1827000 Eki Görüntüle 1827001 Eki Görüntüle 1827002 Eki Görüntüle 1827003 Eki Görüntüle 1827004 Eki Görüntüle 1827005 Eki Görüntüle 1827006 Eki Görüntüle 1827007
Whatsaptan gonderince pikseli düştü sanırım resimlerin. Hepsini yukleyebildim. Bizim cicilerimiz de bunlar arkadaşlar. Hastane çıkışı olarak denizci yakalı balıklı tulumu giydirmeyi düşünüyorum. :) Eksiklerimiz baya azaldı. Gördükçe alıyorum. Hastane süsleri kapı süsü kaldı en ugrastiracak. Bir de armadillo flip xt indirime girse bebek arabasını da halletsek güzel olur. :)
Çok teşekkürler daha güzelleri sizin olsun inşallah. :) Küçükler idil baby,mayoral,h&m,e-bebek,English Home.kıyafetleri nerden aldınız hepsi çok güzel
Acaba katlanabilir küveti nereden aldınız vi fiytı nedirEki Görüntüle 1826996 Eki Görüntüle 1826997 Eki Görüntüle 1826998 Eki Görüntüle 1826999 Eki Görüntüle 1827000 Eki Görüntüle 1827001 Eki Görüntüle 1827002 Eki Görüntüle 1827003 Eki Görüntüle 1827004 Eki Görüntüle 1827005 Eki Görüntüle 1827006 Eki Görüntüle 1827007
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?