2016 temmuz bebişlerinin cicileri

YOK canım henüz yıkamadım
deterjan aldım ama vakti var dediğin gibi..
aynen erkeklere o desenler güzel oluyor :)

çok ciciler
bazı giyimlerimiz aynı çoraplar da dahİl :)
hatta önlükler de :)
güle güle giymek nasip eylesin Rabb im evlatlarımıza
sağlıklı sıhhatlice inşaallah

çok ciciler
bazı giyimlerimiz aynı çoraplar da dahİl :)
hatta önlükler de :)
güle güle giymek nasip eylesin Rabb im evlatlarımıza
sağlıklı sıhhatlice inşaallah
Sağol canım. Zevklerimiz benziyo demek ki. Amin inşallah. Isim belirlediniz mi siz? Bizim Ibrahim Tuna olacak inşallah.

YOK canım henüz yıkamadım
deterjan aldım ama vakti var dediğin gibi..
aynen erkeklere o desenler güzel oluyor :)
Deterjan granül alacaktim o da erimiyo diye okudum. Biraz araştırıp ona göre alicam. 32. Hafta gibi yıkar çantamı hazırlarım diye düşündüm. Erken olabilir benim çünkü.

Deterjan granül alacaktim o da erimiyo diye okudum. Biraz araştırıp ona göre alicam. 32. Hafta gibi yıkar çantamı hazırlarım diye düşündüm. Erken olabilir benim çünkü.

çok mantıklı erken hazırlamak çünkü bebişlerin ne zaman geleceği belli olmaz :)
senin neden erken gelme ihtimali var _?
baby&me aldım ben :) deneyeceğim belki bebiş sevmeyecek değiştiririm belki sever devam eder.

Sağol canım. Zevklerimiz benziyo demek ki. Amin inşallah. Isim belirlediniz mi siz? Bizim Ibrahim Tuna olacak inşallah.

Ertuğrul olacak Rabb im izin verirse :)

buarada eksiğin varsa lcw de internete özgü giyim gelmiş çok ciciler ..
bbak mesela

bunları sipariş verdim ben :)

Hamileligimde döküntü ve kızarıklık oldu bacak kol ve sırtımda. Testler sonucu lupus olduğumu öğrendim. Şükür herhangi bir tutulma yapmamış. Sadece deride problem. Ilac kullanıyorum şu an. Kan pihtilasmasi da var. Onun içinde de coraspirin ve iğne kullanıyorum her gün. Son haftalarda ozellikle risk olduğu için beklemeyi düşünmüyorum. Önemli olan bebegin sağlıklı dünyaya gelmesi. Normal veya sezeryan olsun kafasında değilim yani.

Benim eşimde
Ertuğrul olacak Rabb im izin verirse :)

buarada eksiğin varsa lcw de internete özgü giyim gelmiş çok ciciler ..
bbak mesela

bunları sipariş verdim ben :)
Ertuğrul olsun istemişti. Beni kıramadı. Bir de hamilelik zor geçince bu kadar özveriye senin hakkın dedi Allah razı olsun. :) Bende o yazılı olanları beğendim ama bu yaz giydirebilir miyiz sence kısa kollu? :) Ben kısa kollu şeyleri hep ileriki yaza göre aldım ayını ne olur ne olmaz diye. Hava giydirebilecegim gibi olursa da ekstradan alırım gibi bi plan yaptım. Bakalım tutar mı? Ama iclikleri hep sıfır kollu aldım. Bi tek 2 tane uzun kollu aldım ilk doğduğu haftalar giydiririz daha yeni doğmuş usur belki diye. :)

kısa kolluları sıcak olursa sade giydireceğim serin olursa badinin içerisine giydireeceğim inşaallah kuuzm :)

benim eşimde isim senin hakkın emeğin daha çok dedi :) ama ortak karar aldık

kesinlikle kuuzm önemli olan sağsalim sağlıklı onlara kavuşmamız..
sezeryan normal hiç bir şeye inat etmem illa olsun demem..
sağlık olsun da önemli olan bu ..
inşaallah güzel sonuçlarla karşılaşırız kuzum

Güle güle kullanın English Home un geçen haftaki bebek temasında güzel ürünler gelmişti. Bende beğenmistim bu takımı. :) Anneler için de güzel şeyler vardi. :)

Teşekkür ederim canım. Evet ben de beğendim, fiyatı da uygundu. Zaten hemen bitmiş stoklarda.

kıyafetleri nerden aldınız hepsi çok güzel

kıyafetleri nerden aldınız hepsi çok güzel
Çok teşekkürler daha güzelleri sizin olsun inşallah. :) Küçükler idil baby,mayoral,h&m,e-bebek,English Home.
Büyükler de h&m, mango,lcw vs. Genelde indirimleri takip ettim özellikle önümüzdeki yaza kullanacağı ürünlerde. Bi kaç ta indirim beklediğim şeyler var. Gap ve mango da gözüme kestirdigim. :)

Acaba katlanabilir küveti nereden aldınız vi fiytı nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…