2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Balıkçı yaka tulumu nerden aldınız ?

Eline sağlık canım. Çok güzel olmuş. Ben gezmeyi seviyorum diye kumaş almadim. Bi de onu taşımayayim kullan at lardan alırım diye düşündüm. :) Bi de tembelim galiba.

tembellik değil kuzum da sana uygun olan demek ki o :)

ben de el emeğim olsun anılar biriktireyim diye düşündüm :)
kirlenince makineye atar yıkarım :)

gezmeci anne :) ben de çok severim gezmeyi..

doğumdan ne kadar süre sonra dışarı çıkacaksın _?

Hastalığım ve değerlerim iyi olursa öyle gün saymam çıkarım. :) Insallah olmaz su an cok iyi ama hamilelik ve sonrasinda atak olabiliyomus. Ilaclarimi da kullaniyorum. Olmaz diye dua ve umut ediyorum.
Kırkını bekleme gibi bi dusuncem yok. :) Bir hafta evde dursam afakanlar basar beni. O zaman lohusa kafasina girerim asil. Zaten annemler Istanbul'da ben Kocaeli'deyim. Haftada bir veya iki haftada bir gidiyodum. Şimdi hastayım diye annem bırakmıyo, bize gelince benle geliyo sağolsun. Ben gidiyorum annemlerde kalıyorum oyle geçiriyoruz haftaları.
Sen nasıl düşünüyorsun? :)

inşaallah atak da hastalık da olmaz :)
biz yaylaya gideceğiz bi aksilik olmazsa ; annemlerle abimlerle ortak bi evde kalacağız..merkeze de uzak zaten..
büyük ihtimalle bikaç hafta oralarda dışarı felan çıkamam ama çok sıkılırsam ve bebeğim iyi olursa eşcazıma derim o beni kaçırır gezmelere :)
Rabb im in izni ile hayırlısıyla olsun sağlıkla olsun her şey inşaallah :)

bizim bralarda 40 ı çıkmadan dışarı çıkarmazlar..
sanırım çevreden çok müdahale göreceğim...
herkes her şeye karışıyor maalesef..

ya düşünsene alt açma minderi diktim annemlerde o sıra iki ayrı komşu geldi, dedikleri şey ''aman ne uğraşıyorsun hazırını al her yerde bi sürü model var'' ben de dedim el emeğim olsun satın almak en kolayııı ..

gelde dellenme..
insanlara uyacak olursak hayatımızdan oluruz...

Birkaç gündür aklımda olan araba hediyeli olarak satışta.Acaba fikri olan var mı?Kullanan,çevresinden duyumlar alan? Nette bayağı iyi şeyler yazılmış bir adım öne geçti açıkçası ama yine de sizlerden bilgi almak iyi olacak.Gerçi kırmızıyı hiç sevmiyorum sırf bu yüzden almayacağım sanırım.Baktım şimdi,hediyesiz ama siyahı da aynı fiyat onu tercih ederim.

http://www.bebekhouse.com/casual-cadillac-travel-sistem-bebek-arabasi-kirmizi-siyah

bu site güvenilir mi acaba?

Burada birisi link paylaşmıştı gördüm girip bakayım dedim öyle gördüm.Daha önce alışveriş yapmışlığım yok
Bence alınır en kötü ihtimalle göndermezler paranı geri alırsın.
marka ve modeli çok duydum herkes çok memnun.
burdan hediyelisinden almayacaksan siyahı ebebek te de aynı fiyata. gidip almak daha makul

Bence alınır en kötü ihtimalle göndermezler paranı geri alırsın.
marka ve modeli çok duydum herkes çok memnun.
burdan hediyelisinden almayacaksan siyahı ebebek te de aynı fiyata. gidip almak daha makul
Ben de aynen katılıyorum.Aslında max 700-800 dü düşündüğüm ama 1000 verilir yani sonuçta tek kullanımlık bir şey değil.bakalım hayırlısı :)

Ben de aynen katılıyorum.Aslında max 700-800 dü düşündüğüm ama 1000 verilir yani sonuçta tek kullanımlık bir şey değil.bakalım hayırlısı :)
verdiğin linkten ben aldım canım gayet de ilgililer. güvendim firmaya açıkçası. kırmızı ben de sevmiyordum ama kısmet buymuş. allah razı olsun iyi ki paylaşmışsın. keşke sen de faydalansaydın 800 tl ye geliyo araba

Öyle mii :) Çok sevindim adına,hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. 800 derken? Ya park yatağın bile rengi kırmızı Değiştirme imkanımız yok mu acaba

Öyle mii :) Çok sevindim adına,hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah. 800 derken? Ya park yatağın bile rengi kırmızı Değiştirme imkanımız yok mu acaba
sağolasın canım :) park yatak 300 lira civarı desen araba 800 tl ye geliyo.
istersen bir sor facebookta falan da baya ilgilendiler mesaj atmıştım hemen döndüler.
belki bi güzellik yaparlar. araba kırmızı-siyah o olur ama yatağı başka renk gönderebilirler belki

Mail attım biraz daha bekleyeyim cevap alamazsam facebook dan yazarım teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…