- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
asıl ben teşekkür ederim beni çok büyük bir dertten kurtardınMail attım biraz daha bekleyeyim cevap alamazsam facebook dan yazarım teşekkür ederim :)
Çok mutlu oldummmasıl ben teşekkür ederim beni çok büyük bir dertten kurtardın
Takibe al bence burayı. Çok faydalı paylaşımlar oluyor.Iyi aksamlar kizlar ilk defa uğruyorum bu topige. Hastane cantanizi hazrladinizmi:)
Mrblar ben casual cadillac aldım siyahını tavsiye ederim:)Birkaç gündür aklımda olan araba hediyeli olarak satışta.Acaba fikri olan var mı?Kullanan,çevresinden duyumlar alan? Nette bayağı iyi şeyler yazılmış bir adım öne geçti açıkçası ama yine de sizlerden bilgi almak iyi olacak.Gerçi kırmızıyı hiç sevmiyorum sırf bu yüzden almayacağım sanırım.Baktım şimdi,hediyesiz ama siyahı da aynı fiyat onu tercih ederim.
http://www.bebekhouse.com/casual-cadillac-travel-sistem-bebek-arabasi-kirmizi-siyah
Sadece 3 sorum olacak,kolay katlanılabiliyor mu ve hafif mi?Çocukla zor oluyor mu açıp kapatmak? Güle güle kullanın :)Mrblar ben casual cadillac aldım siyahını tavsiye ederim:)
Bir de tam yatıyor muMrblar ben casual cadillac aldım siyahını tavsiye ederim:)
asıl ben teşekkür ederim beni çok büyük bir dertten kurtardın
05306675773 numaradan bilgi alabilirsiniz ya da facebook sayfasından mesaj yazın çok ilgililer gerçekten.Canım ben de daha araba almadım da bu kampanya bana da çok mantıklı geldi :) kaç günde kargo ulaşacakmış?
05306675773 numaradan bilgi alabilirsiniz ya da facebook sayfasından mesaj yazın çok ilgililer gerçekten.
canım 15:00 e kadar alırsan aynı gün kargoya veriyorlar. saat 18:00 gibi kargoya vermişler ankaradan. bugün de elimde olacak yolda şimdi. tavsiye ederim kaçırma benceCanım ben de daha araba almadım da bu kampanya bana da çok mantıklı geldi :) kaç günde kargo ulaşacakmış?
canım sen naptın yardımcı oldular mı?05306675773 numaradan bilgi alabilirsiniz ya da facebook sayfasından mesaj yazın çok ilgililer gerçekten.
canım 15:00 e kadar alırsan aynı gün kargoya veriyorlar. saat 18:00 gibi kargoya vermişler ankaradan. bugün de elimde olacak yolda şimdi. tavsiye ederim kaçırma bence
sağol canım. ben yakından inceledim canım. aklım hep bu arabadaydı ama pahalı diye alamıyorduk.Hayırlı olsun şimdiden canım güzel günlerde kullanın inşallah :) senin öncesinde yakından inceleme fırsatın oldu mu yoksa sen de benim gibi yorumlarla ve videolarla mı karar vermeye çalışıyorsun
sağol canım. ben yakından inceledim canım. aklım hep bu arabadaydı ama pahalı diye alamıyorduk.
***şimdi reklamlar***
şöyle söyliyim tam yatıyor yani doğumdan itibaren kullanabiliyorsun. üç kademeli sırtı var tam yatar yarı oturur oturur şeklinde. çift yönlü kullanımı var. saptan çift yön olan arabalarda ayakların tekerleklere çarpıyor. bunun çift yönlü kullanımı daha iyi. oturma yeri çıkıp ana kucağı takıldığı için hafif. oturma yerinin üstüne anakucağı taktın mı ağırlık oluyor. baya sağlam ve kaliteli. zaten çevrede en çok gördüğüm araba bu. tekerlerlekleri gayet büyük. bozuk yollarda rahat edersin. tek elle katlanmaması bi eksi ama idare edilir bi şekilde. ilk başta baya gözüm korktu ordan tak ordan çıkar. dedim ben beceremem bunu. ama tanıtımlarda falan çok rahat yapıyolar biz de öğreniriz dedim. ben baya beğenmiştim yani bu arabayı. gönlüm bu arabadaydı Allah nasip etti çok şükür.
***reklamlar bitti***
Mrb henüz çocukla deneyemedim çünkü ilk bebegime hamileyimBir de tam yatıyor mu
Evet sağolsunlar çok yardımcı oldular araba rengi konusunda istediğim oldu.Merkeze sordular 1 taneye okey verdiler.Siparişimi verdim :) Park yatak da bir mavi varmış bir kırmızı ben kırmızıyı seçtim çünkü kızım olacak inşallah :)canım sen naptın yardımcı oldular mı?
benim de annemler 3 tekerlekli joie literax beğenmiş ama ben istemedim 3 tekerlekli diye.Ayy ne güzel anlatmışsın resmen canım çektimaşallah kalbin temizmis ne güzel denk gelmiş gonlundeki...
benim artık bebek doğmadan gidip bakma şansım yok malesef o yüzden abime söyledim, onun da 8 aylık bebişi var deneyerek bana tavsiye versin diye düşündümonların kendi kullandıkları ve bana tavsiye ettikleri 3 tekerlekli, ben de 3 teker istemiyorum bakalım abimden onay gelirse bunu alacağız inşallah kampanya bitmeden yetişirim ben de
çok sevindim canım sen bana vesile oldun almamda. senin de almanı gönülden istiyordum. benim için sorun değil arabanın kırmızı olması. kırmızı ile siyahı çok yakıştırırım zaten. yatağın rengi çok hoşuma gitmemişti ama diğer seçenek maviyse ben de kırmızı seçerdim. biran tüh keşke ben de renk değişimi şansı var mı diye sorsa mıydım dedim ama vazgeçtim şimdi.Evet sağolsunlar çok yardımcı oldular araba rengi konusunda istediğim oldu.Merkeze sordular 1 taneye okey verdiler.Siparişimi verdim :) Park yatak da bir mavi varmış bir kırmızı ben kırmızıyı seçtim çünkü kızım olacak inşallah :)
Mrb henüz çocukla deneyemedim çünkü ilk bebegime hamileyim) eşimle ben baya araştırdık kolay katlanması kolay hareket etmesi ve hafif olmasından dolayı casual de karar kıldık. Tam yatıyor ana kucagı da baya geniş resimlerini de atıyorum
çok sevindim canım sen bana vesile oldun almamda. senin de almanı gönülden istiyordum. benim için sorun değil arabanın kırmızı olması. kırmızı ile siyahı çok yakıştırırım zaten. yatağın rengi çok hoşuma gitmemişti ama diğer seçenek maviyse ben de kırmızı seçerdim. biran tüh keşke ben de renk değişimi şansı var mı diye sorsa mıydım dedim ama vazgeçtim şimdi.
hayırlı uğurlu olsun canım güzel günlerde kullanın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?