2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Mrblar ben casual cadillac aldım siyahını tavsiye ederim:)

asıl ben teşekkür ederim beni çok büyük bir dertten kurtardın

Canım ben de daha araba almadım da bu kampanya bana da çok mantıklı geldi :) kaç günde kargo ulaşacakmış?

Canım ben de daha araba almadım da bu kampanya bana da çok mantıklı geldi :) kaç günde kargo ulaşacakmış?
canım 15:00 e kadar alırsan aynı gün kargoya veriyorlar. saat 18:00 gibi kargoya vermişler ankaradan. bugün de elimde olacak yolda şimdi. tavsiye ederim kaçırma bence

canım 15:00 e kadar alırsan aynı gün kargoya veriyorlar. saat 18:00 gibi kargoya vermişler ankaradan. bugün de elimde olacak yolda şimdi. tavsiye ederim kaçırma bence

Hayırlı olsun şimdiden canım güzel günlerde kullanın inşallah :) senin öncesinde yakından inceleme fırsatın oldu mu yoksa sen de benim gibi yorumlarla ve videolarla mı karar vermeye çalışıyorsun

Hayırlı olsun şimdiden canım güzel günlerde kullanın inşallah :) senin öncesinde yakından inceleme fırsatın oldu mu yoksa sen de benim gibi yorumlarla ve videolarla mı karar vermeye çalışıyorsun
sağol canım. ben yakından inceledim canım. aklım hep bu arabadaydı ama pahalı diye alamıyorduk.
***şimdi reklamlar***
şöyle söyliyim tam yatıyor yani doğumdan itibaren kullanabiliyorsun. üç kademeli sırtı var tam yatar yarı oturur oturur şeklinde. çift yönlü kullanımı var. saptan çift yön olan arabalarda ayakların tekerleklere çarpıyor. bunun çift yönlü kullanımı daha iyi. oturma yeri çıkıp ana kucağı takıldığı için hafif. oturma yerinin üstüne anakucağı taktın mı ağırlık oluyor. baya sağlam ve kaliteli. zaten çevrede en çok gördüğüm araba bu. tekerlerlekleri gayet büyük. bozuk yollarda rahat edersin. tek elle katlanmaması bi eksi ama idare edilir bi şekilde. ilk başta baya gözüm korktu ordan tak ordan çıkar. dedim ben beceremem bunu. ama tanıtımlarda falan çok rahat yapıyolar biz de öğreniriz dedim. ben baya beğenmiştim yani bu arabayı. gönlüm bu arabadaydı Allah nasip etti çok şükür.
***reklamlar bitti***

Ayy ne güzel anlatmışsın resmen canım çekti maşallah kalbin temizmis ne güzel denk gelmiş gonlundeki...
benim artık bebek doğmadan gidip bakma şansım yok malesef o yüzden abime söyledim, onun da 8 aylık bebişi var deneyerek bana tavsiye versin diye düşündüm onların kendi kullandıkları ve bana tavsiye ettikleri 3 tekerlekli, ben de 3 teker istemiyorum bakalım abimden onay gelirse bunu alacağız inşallah kampanya bitmeden yetişirim ben de

Bir de tam yatıyor mu
Mrb henüz çocukla deneyemedim çünkü ilk bebegime hamileyim) eşimle ben baya araştırdık kolay katlanması kolay hareket etmesi ve hafif olmasından dolayı casual de karar kıldık. Tam yatıyor ana kucagı da baya genişresimlerini de atıyorum

Eklentiler

• image.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 246
  • image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 240
  • image.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 233
canım sen naptın yardımcı oldular mı?
Evet sağolsunlar çok yardımcı oldular araba rengi konusunda istediğim oldu.Merkeze sordular 1 taneye okey verdiler.Siparişimi verdim :) Park yatak da bir mavi varmış bir kırmızı ben kırmızıyı seçtim çünkü kızım olacak inşallah :)

benim de annemler 3 tekerlekli joie literax beğenmiş ama ben istemedim 3 tekerlekli diye.
canım bence müsaitsen facebooktan yada siteden bir sor kampanya ne kadar zaman daha devam edecek diye.
soramazsan ben sorayım. ona göre acele edersin gerekirse

çok sevindim canım sen bana vesile oldun almamda. senin de almanı gönülden istiyordum. benim için sorun değil arabanın kırmızı olması. kırmızı ile siyahı çok yakıştırırım zaten. yatağın rengi çok hoşuma gitmemişti ama diğer seçenek maviyse ben de kırmızı seçerdim. biran tüh keşke ben de renk değişimi şansı var mı diye sorsa mıydım dedim ama vazgeçtim şimdi.
hayırlı uğurlu olsun canım güzel günlerde kullanın inşallah

Siyahı onlar önerdiler zaten başka renk söylemediler ama ben de siyah düşünüyordum :) Kırmızı siyah da çok güzel duruyor ama benim biraz renk takıntım var o yüzden yoksa çok güzel gerçekten.Mavinin rengi de çok gıcıktı en güzeli kırmızı park yatakta :) İkimize de hayırlı olsun :) Yanında da bir çok sipariş verdim emzik biberon vs. Fiyatlar gerçekten çok iyi geldi aban ama bilmiyorum. Fotoğraflar için teşekkür ederim çok faydalı oldu Yer kaplıyor mu çok katlanınca?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…