benim de annemler 3 tekerlekli joie literax beğenmiş ama ben istemedim 3 tekerlekli diye.
canım bence müsaitsen facebooktan yada siteden bir sor kampanya ne kadar zaman daha devam edecek diye.
soramazsan ben sorayım. ona göre acele edersin gerekirse
güle güle kullanın canım. ben aceleden telaştan yanına sipariş vermeyi bile akıl edemedimSiyahı onlar önerdiler zaten başka renk söylemediler ama ben de siyah düşünüyordum :) Kırmızı siyah da çok güzel duruyor ama benim biraz renk takıntım var o yüzden yoksa çok güzel gerçekten.Mavinin rengi de çok gıcıktı en güzeli kırmızı park yatakta :) İkimize de hayırlı olsun :) Yanında da bir çok sipariş verdim emzik biberon vs. Fiyatlar gerçekten çok iyi geldi aban ama bilmiyorum. Fotoğraflar için teşekkür ederim çok faydalı olduYer kaplıyor mu çok katlanınca?
Tamam bundan sonra burayada sık ugruyorum:)Takibe al bence burayı. Çok faydalı paylaşımlar oluyor.
Hastane çantam bitmek üzere benim. Yıkayıp ütüleyip koyucam hepsini.
Sen neler yaptın?
ooo sen tecrübeli annesin gel gel burda sana çok ihtiyaç var.Tamam bundan sonra burayada sık ugruyorum:)
ben alisverisimi bitirdim bebegin ve benim icin butun alincaklari aldim son aylar zor olur diye erkenden hallettim. Bu benim 2. Oglum ilk.oglumdanda biseyler.vardu. Hepsi duruyor oylece yikayip utulemesi ve yerlestrmesi var. Bu hafta insallah hastane icin kendi cantami hazirlamayi dusunuyorum. Sonrada bebegin.
Şöyle söyleyeyim o arkada gördüğünüz beşik varya katlanınca onun altına sığıyor incecik oluyor yaniSiyahı onlar önerdiler zaten başka renk söylemediler ama ben de siyah düşünüyordum :) Kırmızı siyah da çok güzel duruyor ama benim biraz renk takıntım var o yüzden yoksa çok güzel gerçekten.Mavinin rengi de çok gıcıktı en güzeli kırmızı park yatakta :) İkimize de hayırlı olsun :) Yanında da bir çok sipariş verdim emzik biberon vs. Fiyatlar gerçekten çok iyi geldi aban ama bilmiyorum. Fotoğraflar için teşekkür ederim çok faydalı olduYer kaplıyor mu çok katlanınca?
Valla tecrube unutuluyor canim yaa.ooo sen tecrübeli annesin gel gel burda sana çok ihtiyaç var.
çantaya neler koyacaksın? bi liste de senden alalım
ben 32- 33 . Haftaları bekliyorum. Bebeğimin alışverişini tamamen bitirdim ama kendim için eksiklerim varhala. Onları da halledip hemn bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp utuliycem.. Bnce yavaş yavaş başlamamız lazım artıkIyi aksamlar kizlar ilk defa uğruyorum bu topige. Hastane cantanizi hazrladinizmi:)
bugün bayağı meşgul ettim burayı o yüzden hakkınızı helal edin lütfen :) Çanta önerileriniz var mı?Sırt çantası düşünüyorum arabasını kullanırken kolaylık olur diye ama yanlış mı düşünüyorum acaba.Önerileriniz varsa alırım.Annemlere giderken ne bileyim bir yere yatıya giderken kullanabileceğim bir şey olsun diyorum.
Geldi canım gayet güzel. Dün öğleden sonra sipariş vermiştim bugün öğleden sonra geldi. Eve getirdik kurduk hepsi çok güzel. Sadece puseti yatırma kaldırma konusunda zorlandık öğrenicez inşallah :)matsiyahoje canım geldi mi arabanız?
Canım ben de tecrübeli bir anne değilim ama bu okiedog çantaları çok beğendim hem sırt hem el çantası olanlar da var ve çok kullanışlı görünüyo ama fiyatlar pahalı birazbugün bayağı meşgul ettim burayı o yüzden hakkınızı helal edin lütfen :) Çanta önerileriniz var mı?Sırt çantası düşünüyorum arabasını kullanırken kolaylık olur diye ama yanlış mı düşünüyorum acaba.Önerileriniz varsa alırım.Annemlere giderken ne bileyim bir yere yatıya giderken kullanabileceğim bir şey olsun diyorum.
Ben de dün sipariş verdim bugün teslim edilecek inşallah.Güle güle kullanın tekrarGeldi canım gayet güzel. Dün öğleden sonra sipariş vermiştim bugün öğleden sonra geldi. Eve getirdik kurduk hepsi çok güzel. Sadece puseti yatırma kaldırma konusunda zorlandık öğrenicez inşallah :)
Demek istediğim bu bak bu çanta 250 tl mesela çok hoş.. el kol sırt çantası
Geldi canım gayet güzel. Dün öğleden sonra sipariş vermiştim bugün öğleden sonra geldi. Eve getirdik kurduk hepsi çok güzel. Sadece puseti yatırma kaldırma konusunda zorlandık öğrenicez inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?