2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Facebooka daha 3 gün önce koymuşlar en azından 1 hafta daha devam eder heralde ya.. Dur bakalım nasipte varsa alırız biz de

güle güle kullanın canım. ben aceleden telaştan yanına sipariş vermeyi bile akıl edemedim
kampanyayı kaçırırım sandım. bir kere başıma geldi çünkü e-bebek sitesinde 700 liraya vardı bu arabadan. meğer bir taneymiş. eşimi aradım alsak mı falan filan derken bi girdim başkası almış sonra baya üzüldüm tabi.
bu kampanyayı görünce de hemen atladım o yüzden. meğer bundan varmış stoklarda

Takibe al bence burayı. Çok faydalı paylaşımlar oluyor.
Hastane çantam bitmek üzere benim. Yıkayıp ütüleyip koyucam hepsini.
Sen neler yaptın?
Tamam bundan sonra burayada sık ugruyorum:)
ben alisverisimi bitirdim bebegin ve benim icin butun alincaklari aldim son aylar zor olur diye erkenden hallettim. Bu benim 2. Oglum ilk.oglumdanda biseyler.vardu. Hepsi duruyor oylece yikayip utulemesi ve yerlestrmesi var. Bu hafta insallah hastane icin kendi cantami hazirlamayi dusunuyorum. Sonrada bebegin.

ooo sen tecrübeli annesin gel gel burda sana çok ihtiyaç var.
çantaya neler koyacaksın? bi liste de senden alalım

Şöyle söyleyeyim o arkada gördüğünüz beşik varya katlanınca onun altına sığıyor incecik oluyor yani

ooo sen tecrübeli annesin gel gel burda sana çok ihtiyaç var.
çantaya neler koyacaksın? bi liste de senden alalım
Valla tecrube unutuluyor canim yaa.
1 gecelik 1 pijama takimi aldim.
1 esofman takimi aldim taburcu olurkengiyerim diye
2 emzirme sutyeni 5-6 kulot.
1 corap ve 1 havlu
terlik
lohusa taci
gogus pedi islak mendil kolonya ped
aklima gelirse sonradan ilave ederim.
Ilkinde bunlar yetmisti.

Iyi aksamlar kizlar ilk defa uğruyorum bu topige. Hastane cantanizi hazrladinizmi:)
ben 32- 33 . Haftaları bekliyorum. Bebeğimin alışverişini tamamen bitirdim ama kendim için eksiklerim varhala. Onları da halledip hemn bebeğimin kıyafetlerini yıkayıp utuliycem.. Bnce yavaş yavaş başlamamız lazım artık

bugün bayağı meşgul ettim burayı o yüzden hakkınızı helal edin lütfen :) Çanta önerileriniz var mı?Sırt çantası düşünüyorum arabasını kullanırken kolaylık olur diye ama yanlış mı düşünüyorum acaba.Önerileriniz varsa alırım.Annemlere giderken ne bileyim bir yere yatıya giderken kullanabileceğim bir şey olsun diyorum.

Tesadüfen gördüm mesajınızı 2015 temmuz annesi olarak kesinlikle sırt çantası tavsiye ederim hem arabayla hem kanguruyla çok rahat kullanılıyor :))

Canım ben de tecrübeli bir anne değilim ama bu okiedog çantaları çok beğendim hem sırt hem el çantası olanlar da var ve çok kullanışlı görünüyo ama fiyatlar pahalı biraz

Demek istediğim bu bak bu çanta 250 tl mesela çok hoş.. el kol sırt çantası

Eklentiler

• 20341257_469377677.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 153
  • 20341257_469377674.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 124
Son düzenleme:
Ben de dün sipariş verdim bugün teslim edilecek inşallah.Güle güle kullanın tekrar

Demek istediğim bu bak bu çanta 250 tl mesela çok hoş.. el kol sırt çantası

cideen hoş ancak 250 tl iyi fiyat..
benim sırt çantam var onu kullanayım diyorum..

bak şunun lacivert üzerine beyaz puantiyeli olanı

hem kol hem sırt çantası..

masraf etmemiş olurum..
bazı yerlerden kısıp bazı yerlere aktarıyorum :)
sıkı para politikası

Ben de şuna bayıldımm 200 tl. Çok mu pahalı diyorum sonra diyorum ki amaaan ilk çocuğum al gitsin sonra diyorum o kadar masraf arasında bir de bu olacak.ama "amaaaan al gitsin" diyen tarafım ağır basıyor Tamam anne bakım çantası ama sanki biraz fazla mı şıkır şıkır.Bebiş için kullanışlı olmaz mı acaba rengi.Belki almak isteyen olur diye paylaşayım dedim.

http://www.bebekhouse.com/mayoral-anne-bakim-cantasi-pembe-7145

Sağlıkla sıhhatle güzel günlerde kullanın inşallah

Teyzelerimiz, minik prensimin battaniyesini süslemek için ütüyle yapışan taşlardan aldım, belki size de fikir verir.

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-13-09-45-24_1.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 137
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…