Bende de olsa kullanırdım haklısın :) geniş çantam yok başka.. benimde elim gitmiyor 250 tl ye iki haftadır bakıyorum almıyorum ama ilk çocuk ya bi heves alacağım galiba videolarında fln çok kullanışlı görünüyo.cideen hoş ancak 250 tl iyi fiyat..
benim sırt çantam var onu kullanayım diyorum..
bak şunun lacivert üzerine beyaz puantiyeli olanı
hem kol hem sırt çantası..
masraf etmemiş olurum..
bazı yerlerden kısıp bazı yerlere aktarıyorum :)
sıkı para politikası
ay çok hoş canım ya değer walla benceBen de şuna bayıldımm 200 tl. Çok mu pahalı diyorum sonra diyorum ki amaaan ilk çocuğum al gitsin sonra diyorum o kadar masraf arasında bir de bu olacak.ama "amaaaan al gitsin" diyen tarafım ağır basıyorTamam anne bakım çantası ama sanki biraz fazla mı şıkır şıkır.Bebiş için kullanışlı olmaz mı acaba rengi.Belki almak isteyen olur diye paylaşayım dedim.
http://www.bebekhouse.com/mayoral-anne-bakim-cantasi-pembe-7145
Bayıldım ben deee ama renk konusunda biraz kararsızım işte acaba çok mu açık diye.Yoksa model harika bayıldım :) Vallahi bir karar versem parasını gözüm görmez biliyorum demek ki tam kararımı verememişim :) Bir de içi filan nasıl göstermemişler şimdi irtibata geçip detay isteyeceğim.Kaç cm,içi nasıl vs.ay çok hoş canım ya değer walla benceamaaan herşeye para gidiyor az da buna gitsin
Ben de şuna bayıldımm 200 tl. Çok mu pahalı diyorum sonra diyorum ki amaaan ilk çocuğum al gitsin sonra diyorum o kadar masraf arasında bir de bu olacak.ama "amaaaan al gitsin" diyen tarafım ağır basıyorTamam anne bakım çantası ama sanki biraz fazla mı şıkır şıkır.Bebiş için kullanışlı olmaz mı acaba rengi.Belki almak isteyen olur diye paylaşayım dedim.
http://www.bebekhouse.com/mayoral-anne-bakim-cantasi-pembe-7145
Uyku seti olarak funna baby iyi diye biliyorum ama kendşm kullanmadım, nevresim takımı da bebek için istikbali tek geçerim 3-4 model var biraz da pahalı normal nevresimlere göre ama böyle bir yumuşaklık yok çok kaliteli :)Kızlar uyku seti alacağım da iyi bir şey olsun diyorum bir yıkamada gitmesin hemen.Yengem çilekten almıştı 3 çocuk kullandı onu çok memnun ama size de sorayım dedim.
günaydın annişeler :)
dün biraz tatsız bi akşam yaşadım...
canım sıkkın..
bugün yeni bir gün her şey daha güzel olur inşaallah
Ben henüz almadim ama modeli belirledim. Beurer Ft 90 alicaz inşallah. Netten araştırdıgim kadarıyla her şeyi üreten markalardan ziyade medikal markalara yonelmemiz gerekiyor. Bu alanda iyi 2 marka vardı biri beurer di. Ben model olarak ve yorum olarak ta beurer i beğendim. Oda sıcaklığını,mama süt,banyo sıcaklığını da ölçebiliyor. :)kızlarrr, ateş ölçer aldınız mı, hangi marka hangi özellik, alından-kulaktan yoksa ikisinde mi, tüm sayfalara bakamadım belki öncesinden konuşmuşsunuzdur, hemen hemen herşeyi netten baktığım için yoruldum sanki biraz, yardımcı olun lütfen, huzurlu - sağlıklı hamilelikler herkese
Geçmiş olsun canım. Bende perşembe günü ananemi trafik kazasında kaybettim. Annem bendeydi öğrenip te yanıma geldigindeki gözlerini unutamam. Hastaligimdan dolayı da gidemedim. Sürekli aklımda. Dogumuma gelecekti. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama olmuyor. Öyle nette oyalanmaya çalışıyorum.günaydın annişeler :)
dün biraz tatsız bi akşam yaşadım...
canım sıkkın..
bugün yeni bir gün her şey daha güzel olur inşaallah
Geçmiş olsun canım. Bende perşembe günü ananemi trafik kazasında kaybettim. Annem bendeydi öğrenip te yanıma geldigindeki gözlerini unutamam. Hastaligimdan dolayı da gidemedim. Sürekli aklımda. Dogumuma gelecekti. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama olmuyor. Öyle nette oyalanmaya çalışıyorum.
Başınız sağolsun,Allah sabır versin...Söz yok diyecek...Geçmiş olsun canım. Bende perşembe günü ananemi trafik kazasında kaybettim. Annem bendeydi öğrenip te yanıma geldigindeki gözlerini unutamam. Hastaligimdan dolayı da gidemedim. Sürekli aklımda. Dogumuma gelecekti. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama olmuyor. Öyle nette oyalanmaya çalışıyorum.
Biz almadık ama amcası hediye etti markası da Braun temassız ateş ölçerlerden.kızlarrr, ateş ölçer aldınız mı, hangi marka hangi özellik, alından-kulaktan yoksa ikisinde mi, tüm sayfalara bakamadım belki öncesinden konuşmuşsunuzdur, hemen hemen herşeyi netten baktığım için yoruldum sanki biraz, yardımcı olun lütfen, huzurlu - sağlıklı hamilelikler herkese
Başınız sağolsun allah kalanlara sabırlar versin canım ne desek boş ateş düştüğü yeri yakar allah rahmet eylesinGeçmiş olsun canım. Bende perşembe günü ananemi trafik kazasında kaybettim. Annem bendeydi öğrenip te yanıma geldigindeki gözlerini unutamam. Hastaligimdan dolayı da gidemedim. Sürekli aklımda. Dogumuma gelecekti. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama olmuyor. Öyle nette oyalanmaya çalışıyorum.
İnsan anne olunca annesini daha iyi anlıyormuş gerçekten. Annen o durumsa bile seni ve bebeğini düşünüyor. Annelerin hakkı ödenmez allah başımızdam eksik etmesin. Sen annenin yanında güçlü durmalısın ki annene de güç veresin. Allah sabırlar versin sizlereAllah razı olsun kızlar. Insanin olgun yaşında bir sevdiğini kaybetmesi daha farklı oluyormuş. Hele de böyle bir zamanda. Annem yanıma gelip söylediğinde bile yine beni düşünüyordu. Annelik farkli birsey. Bizde tadicaz insallah. Sana bisey soylicem ama sana bisey olmasın galiba benim annem öldü dedi. Annem dönünce nasıl teselli ederim bilemiyorum. Annemi hiç üzmek istemiyorum artık haklı da olsam haksız da olsam tartışmaya değmez diye düşünüyorum.
Basiniz sagolsun.. Allah rahmet eylesin. Sizlere sabirlar versin...Geçmiş olsun canım. Bende perşembe günü ananemi trafik kazasında kaybettim. Annem bendeydi öğrenip te yanıma geldigindeki gözlerini unutamam. Hastaligimdan dolayı da gidemedim. Sürekli aklımda. Dogumuma gelecekti. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama olmuyor. Öyle nette oyalanmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?