2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Aslında ne zamandır içime sinen bir bakım çantası arıyordum sanırım bunu beğendim ama küçük mü olur sizce?Ölçüleri yazmıyor fakat siteye yazdım cevap bekliyorum.Rengini de beğendim tipini de.Ama yeterli mi bir yere gidildiğinde acaba kestiremiyorum.Tecrübeli annelerimiz,ya da fikri olan anne adaylarımız düşüncelerini paylaşırsa sevinirim.Ölçüleri gelince yazarım. Fiyatı da çok uygun geldi sanırım bugün indirime girdi zaten. http://www.funnababy.com/urun/bakim/-/basic/bebek-bakim-cantasi14

Fiyati cok uygun canta da guzel..
Onemli olan olculeri ve kullanisli olmasi. Icinde ve disindaki gozleri...
Ben cok cesitli cantalar kullandim kizimda.. Capraz,sirt,kol..Sirt cantasi cok kullanisli oldu.. Bebek cantasi degil de cok gozlu yikanmis deri buyuk boy bir sirt cantasi almistim en son. Onunla cok rahat ettim..
150 Tl ye almistim..

Güzel hoş da kalitesi nasıldır naylon gibi garip bişey mi acaba bilemiyoruz ki. Ben de çanta arıyorum ama güvenemiyorum internetten almaya

Güzel hoş da kalitesi nasıldır naylon gibi garip bişey mi acaba bilemiyoruz ki. Ben de çanta arıyorum ama güvenemiyorum internetten almaya
O sitenin kötü bir ürün satacağını sanmıyorum ama almadan da bilinmez.Ben 2 tane sipariş vereceğim yarın.Arkadaşıma gönderdim çok beğendi hatta çanta aldığı halde 2.yi alıyor :)

O sitenin kötü bir ürün satacağını sanmıyorum ama almadan da bilinmez.Ben 2 tane sipariş vereceğim yarın.Arkadaşıma gönderdim çok beğendi hatta çanta aldığı halde 2.yi alıyor :)
Gelince beni etiketleyip yorumlarını yazar mısın canım ?

Gelince beni etiketleyip yorumlarını yazar mısın canım ?
Tabi etiketlerim ama biraz ertelemek zorunda kaldım çünkü uyku setim ve cibinliği de o siteden alacağım beğendim modellerini de ölçü konusunda bir karara varıp öyle sipariş veririm inşallah.

bende sirt cantasini tercih ettim.bebekle en kolayi o geldi
Aynen ben de lassig bebek bakım sırt çantası aldım.içerisinde bir çok gözü var. Bebek arabasının kollarına asılacak kancaları var. Biberon ısı korumalı çantası vs. çok ideal geldi ve oldukça kaliteli.

Bebek bakım çantası almış olanlar güle güle kullanın güzel anneler :)
Ben hala sırt çantası mı çapraz çanta mı alayım karar veremedim. mesela bebeğim kucağımdayken sırt çantasından bişey çıkarmam mümkün değil ama çapraz çanta olursa hoop elimi attım işte mendil
böyle düşünüyorum ve çapraz çanta almak istiyorum hatta chicco nun çantası hem uygun hem güzel hem de içinde banyo ürünleri var.
siz ne dersiniz?

nereden ve kaça aldın
çok güzel görünüyor

E-bebekten aldım. Birçok yerde tükenmiş. Joker'de de bulamadım. Aynı markanın yandan askılı olan modelleri var.

https://www.e-bebek.com/anne-bebek-bakim-sirt-cantasi-bloom-ash-p-16ylaskcnt3108mav/

Özellikler;

• Anne bebek bakım çantası markası Lassig, Almanya'dan ihraç edildiği 40'dan fazla ülkede aldığı en iyi anne bakım çantası ödülleri, şık tasarımları, kaliteli malzemeleri ve üstün fonksiyonellikleri ile kullanan annelerin vazgeçilmez tavsiyeleri arasına girmeyi başarmıştır.
  • Bakım çantasının büyük iç hacmine rağmen son derece hafif gövde (0,93 kg)
  • Annelerin tüm bebek bakım ihtiyaçları için çok sayıda bölme
  • Su geçirmez bebek alt değiştirme minderi
  • Bakım çantasından ayrı kullanılabilen ısı yalıtımlı biberon gözü
  • Su geçirmez ıslak ve kirli malzeme bölümü
  • Anne bakım çantasının her türlü bebek arabasına asılabilmesi için özel klipsler
  • Ayarlanabilir omuz askıları
  • Cep telefonları için özel bölme
  • Kolayca temizlenebilir
  • %100 polyster
  • 32 x 16 x 40 cm ölçüler

özellikleri çok güzel cidden..
görüntüsü de öyle..
önemli olan kullanışlı olması..
ben şimdilik kendi sırt çantamı kullanacağım, büyüdükçe ihtiyaç olursa bu model kesinlikle tercihim olur..

bugün aldım kırmızısını mapğazada kampanya vardı hem de 38 tl verdik

Eki Görüntüle 1836176
Sabah namazından sonra uyumayan hamiş ütüleme işlerine adar kendini
Kolay gelsin canım. Eline sağlık. Bende 7.5 en geç 9 da uyaniyorum. Gece de zor uyuyorum 1.5 2 civarı.
Bu ay temizlik malzemelerini alicam. Ay sonuna doğru da yıkar ütülerim. Sonra da cantami hazırlarım. Bi de indirime girseler de alıp aklımdan silsem bebek arabasıyla birlikte. Bugün temizlik yaptık üstümden kamyon geçmiş gibi şu an. Ve tamamen de bitmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…