2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Kızlar merhaba, listede görünce aklıma geldi. Alt açma denen şey nedir bilmiyorum, daha doğrusu alt açmaya özel birşey almadım ben hiç. Sadece gittiğim her yerde canped ya da dalin Vs. Markaların hasta örtüsü tarzı sıvıyı emen örtülerinden kullandım. Eğer alt açma oysa kullanmışım tabii :))

Aynen canım çokta rahat oluyor buradan tavsiye olunur :)

Benim bildiğim iki tane alt açma var. Biri dediğin gibi kullan at tipi olanlardan diğeri de evde kullanılan yine aynı model ama bez oluyo bide yumuşak oluyo bebeği üstüne yatırıyosun altını açarken.foto da buldum. Bu ikincisi alınmalı mı çok da gerek yok mu bilmiyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2016-01-03-09-58-09.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 138
işte
ben bunlardan hiç kullanmadım, evde de dışarıda da canped :))

merhaba temmuz anneleri, Rabbim evladınızı kucagınıza almanızı nasip etsin. size bir sorum olacaktı, bende 12 haftadayım carsamba kontrolum var yalnız göğüslerimdeki ağrılar azaldı mide bulantım eskisi kadar değil sizinde böyle oluyor mu bende inşaallah sizler gibi kucagıma almak için sabırsızlıkla bekliyorum Rabbim bagışlasın sağlık sıhhat versin. sizinde belirtileriniz azaldı mı kasık ağrılarınız var mı merak ediyorum?

Joie Juva Travel Sistem Bebek Arabası

kızlar, bu marka ve modelden haberiniz var mı ???

yanlış yazmışım ben önceki mesajımda, joie litetrax 3 tekerlekli bebek arabası hakkında bilginiz var mı??

Normal canım sıkıntı yok merak etme. 9ay böyle gitçek değildi ya

Ben kizimda hic pudra kullanmadim, bazi kisiler pudra yerine misir nisastasi kullaniyormus, ne derece dogrudur bilmiyorum ama hic ihtiyacta duymadik. islak mendil kullanmam dedim ama ilk etapta sirf suyla yapilanlardan kullandim (ben yurtdisindayim orda varmidir bilmiyorum), sonra normal islak mendillerden kullandim ama kokusuz olanlardan. ilk etapta listedekilerin cogu kullanilmiyor, kiyafet bez vs, bebek arabasi bebek dogduktan sonra bile bakilabilir diye dusunuyorum. Benim kizim kolikti gittim en pahali arabadan aldim 13 ayda sayili kullanmisizdir, kanguru daha cok isime yaradi. Rabbim saglikla evlatlarimizi kucaklamayi nasip etsin ben hazirliklara 28. haftadan sonra baslamayi dusunuyorum nasipse ama takipteyim :)

merhaba canım bende 12. haftaya bugun girdim. çook şükür rabbime mide bulantım eskisi gibi değil. ama bende çok fazla duygu geçişleri yaşıyorum:) bi bu konuda değişiklik yok:)
arada bi kramp girer gibi oluyor ama çok şükür eskisi gibi değilim.

yanlış yazmışım ben önceki mesajımda, joie litetrax 3 tekerlekli bebek arabası hakkında bilginiz var mı??
Hiçbi bilgim yok ama araştırırken üç tekerlekli almayın diye birçok yerde okudum dengesiz oluyomuş kötü yollarsa zaptedilmiyomuş bide bebek biraz iriyse araba yatıveriyomuş.

cok sağol canm içim rahatladı biraz. Allah evlatlarmızı bize bagışlasın sağlık sıhhat versin.

Merhaba canim..
Ben bu pofuduk alt acmalardan kendimi tutamayip alti yedi tane almistim.. Sonuc.. Sadece iki tanesini kullandim. Birini bebek arabasinin icinde, digerini de pusetinin icerisine koymustum.. Bir taneyi de evde bebisimi uzerine koymak icin kullanmistim. Bir tane de baby jem markasinin yikanabilir ince olanlarindan almistim. O da sifir. Hic kullanulmamis olarak duruyor.
Uny baby nin pakette 10 lu okarak satilan tek kullanimliklarindan kullandim. Halen kullaniyorym kizimda. Cok buyuk rahatlik. Arti cantada cok az yer kapliyor..
O kadar cok gereksiz seyler aliniyor ki. Bosuna masraf.. Dayanamayip aliyotuz. Penye battaniye cok almkstim. Cok kullanisli gercekten tavsiye ederim.. Pudra hic kullanamdim. Ilk 3 ay kaynatilmis ilitilmis su ve pamuk ile temizledim. Uc aydan sonra uny baby nin saf suly olan islak mendilini kullandim. Doktor tavsiyesiyle. Ben de ilerleyen gunlerde bir liste paylasmak istiyorum. Yardimci olmak adina..

çok seviniriz canım liste paylaşırsan.
pudrayı şimdiki doktorlar yasaklıyor gözenekleri kapatıyormuş diye. halbuki annelerimiz kullanırdı. bilmiyorum pişik olursa kullanırım belki.
bu yumuşak altaçmalardan zaten 1-2 tane almayı düşünüyorum. tek kullanımlık olanlar pahalıya mı gelir acaba? çünkü günde 4-5 kez alt değişiyomuş. sen nasıl yaptın kaç kere kullandın kullanatları?
bir de kızın hangi ayda doğmuştu? yaz bebeğiyle kış bebeği ihtiyaçları sıkıntıları farklı oluyodur muhtemelen.
benim ilk olacak o yüzden hem çok bilgisiz hem de çook heyecanlıyım :)

Biz pisik sorunu ckk yasadik kizimda. Hala da yasiyoruz. Cildi asiri hassas. Pudra pisikken surulmesi daha kotu sonuclar verir. Doktorlar yonlendiriyorlar zaten siddetli pisiklerde. Ben once chicconun pisik kremini almistim. Cok az kullanildi. Daha sonra eczanelerde satilan sudokrem diye bir krem var. Onu kullandik. Alt acmalar pqhaliya gelmez canim. Her alt acmada bir tane kullanilmiyor. Kirlenene kadar kullaniliyor. Paketi 10 tl.. Farkli markalarin var.kizim ekim sonu dogdugu icin ihtiyaclari farkliydi. Simdi Agustosta olacagi icin farkli olacak. Cok fazla kiyafete gerek olmayacak ilk bir ay. Genelde citcitli badi kullanilir sicaklarda. 3.aydan itibaren kisliklar. 3/6 ay arasi kislik tulumlar v.s. alinabilir. Ben o kadar cok almistim ki kiyafet vs.. Dogumdan bir hafta sonra tekrar alisverise ciktim. Hersey cok buyuk geldi. Kucuk tulum zibin tk. Badi falan almistim. Bir ay icerisinde buyuyolar. Cabuk buyuyolar yani. Bir de bez stogu yapan arkadaslar yenidogan cok fazla almasinlar. Bir boy buyugunden daha fazla stoklasinlar.. Bebisler yeni dogduklarinda o kadar cok kaka yapiyorlar ki, gunde 8/10 defa bez degistiriliyo..
Bezler cok cabuk bitiyor :)

merhaba arkadaşlar benimde ilk gebeliğim bugun 11+1 olduk allaha şükürinş herşey sağlıkla gider bende neler alınır bilmiyorum sayenizde öğrenicem inş daha almaya başlamadım 5. aydan sonra bakayım hemde cinsiyett belli olmuş olsun diyorum benim sol kasıgım çok batıyo hep erkek olabilir diyolar hayırlısı tabi yeterki sağlıklı olsunda bide bişey sorucam 2 li test yaptıran varmı nasıl oluyo kan tahlili için açmı gitmek gerekli bide çatlak ve leke kremi kullanana varmı

Hg cnm temmuz anneleri topiğine bekleriz orada bu sorulara daha net cevap alırsın ufaktan yanıtlim ben sorularını. Sağlıkla gelsin öncelikle miniğin. Solda olayına inanma iki bebeğimde buda solda cinsiyetler farklı idi erken oynarsa oğlan derler nitekim öyle oluyor erkek bebekler erken canlanıyor oğlum 2 aylık oynadı. Valla bacım çatlak kremi benden geçti karnım harita gibi ama muslera ve vazelin iyi diyorlar bazı anneler ama çatlayacaksan çatlıyorsun bünye meselesi annene çekebilirsin. Cinsiyet olayıda 5 çok geç kız öğrenirsin 2-3 haftaya Allah izin verirse cicileri almayada başlarsın Allah ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…