2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Arasıra oluyor canim normal merak etme

Canım ben progestan iğne kullaniom günde iki kez çamaşır değiştiriom akıntı dan normal yani bebek salgı saliyormus içeriği temizlemeye.

Canım ben progestan iğne kullaniom günde iki kez çamaşır değiştiriom akıntı dan normal yani bebek salgı saliyormus içeriği temizlemeye.
Ayuu guzularim beniiiim demek iceriyi kendilerine uygun hale geturyirlar tabi canim raziyiz 3 camasura da di mi :)))

Kızlar gunaydin sabah midem fena hiçbişey istemio halsizlik yorgunluk siz de neler var.

Günaydın mucize22 cim bulantılı anne
yarın olsun diye heyecanlıyım bende kese tarihimizi netleştircez inşallah
sukur daha onceki gebeliğimde çok acayip bulantı vardı inşallah bunda çok olmaz

Günaydın mucize22 cim bulantılı anne
yarın olsun diye heyecanlıyım bende kese tarihimizi netleştircez inşallah
sukur daha onceki gebeliğimde çok acayip bulantı vardı inşallah bunda çok olmaz
Günaydın kuzum bende pazartesi olsun istiom kalp atışı ni duymak istiom hersey gönlünüzce olsun insallah

merhaba arkadaslar,öncelikle herkesi tek tek tebrik ederim. bende bugün güzel sonucumu oldum. dondurulmus 5günlük Blastoksit leri 9 kasimda erlestirtmistik 2 tane bugün Sabah kann testi yaptirdim ve doktorum güzel haberi telefonla Verdi. hcg orani 115 dedi, ii oldugunu söyledi ama ben pekbilmiyorumbu hcg oranini, sizce nasil oluyor bilgisi olan varmi? 30 kasimdada ilk ultrason randevumuz var, o zamana kalp atislarini duymam mümkün olurmu? birde bel agrisi ile aksamlari baslayan siddetli olmasada rahatsiz eden bulantilarim oluyor, bunlr kötümü sizce? ikinci tüp bebek denemem ama ilk hamileligim olacak allahin izniyle, kimsede bilmiyor cevremden soramiyorumda anlayacaginiz cok kafaya takmamak icin sizden yardim rica ediyorum :) simdiden coook tesekkür ederim her birinize...

Gizun aydin canjm ytistin temmuz annelrine :) Ben ilk duydugumda transferin 9. Gunuydu 365 degerim. Senin dgerin iyi girunuyir doktrun da vermis haberini. Agrilarima gelecek olursak firmlarda gormussundur herkesin belli zamanalarda agrilari okuyir. Ama ilerlwdikce azaliyor hic olmayacak diye bir sey yok.ama hafif hafif kaliyor. Ben de 1 araligi sabirla bekliyirum insallah guzel haberlerimizi burada paylasiriz:)

....... Diger gruba yazamadim kizlar ya. Belki birileri hamileik takvimini girur de uzulur diye. Ne jadar cok kotj haber var bugun beraber tup bebek takibi yaptigimiz arkadaslarimuzdan negatifler var baska kizlar gelmis yumurtalari olussnayan... Teselli analaminda (belki) birkac cumle yazmak.isterdim ama ne teslli edebikirki anne yuregini. Rabbim hayirlisiyla bebeklerimizi sagsalim bize nasip etsin. İnsallahsaglikli sihhatli sekilde guzel haberlee grubumuzda ikerleriz. Ve insallah rabbim en yakin zamnada diger gruptaki arkadaslarimiz anne adati eder. İnsallah huzunlerini hafifletur insallah bi cikar yolu gosterir...

arkadaslar merhaba bende 6. haftanin icerisindeyim. bende gebelik ile ilgili hicbir belirti yok ne bulanti ne gogus hassasiyeti sadece gecen haftaya kadar adet olacagim hissi vardi onun disinda da birsey yok kaygilaniyorum acaba bebek gelisimini durdurdu mu diye aranizda belirtisi olmayan var mi. Birde crinone jel arada acik pembe ya da turuncu sekilde geri geliyor icinizde bunu yasayan var mi.Umarim cevaplarsiniz. Sevgiler

Benimde çok kötü karın agrılarım oluyor bugun doktorumu aradım normal 4 litre su içiyorsun degilmi dedi malesef 2,5 dedim ondan ozaman dedi kış günü ben nasıl içicegim o suyu

Ben de 6. Hafta icindetim ne bulanti ne baska birsey hic bjsi yok safece koacaman memisler var :) bi anda nasil oldu bilmuyorum gecen haftaya kadar nen de de adet sancisina benzer bisi vardi ama o da kayboldu. Kontrol gunun ne zman kalp atisi ya da kese gorundu mu?

Benimde çok kötü karın agrılarım oluyor bugun doktorumu aradım normal 4 litre su içiyorsun degilmi dedi malesef 2,5 dedim ondan ozaman dedi kış günü ben nasıl içicegim o suyu
Yuuuh 4.5 nrdur yaaaa cok fazla ben ancak 2 lt kadar tuketiyirum ama diger gerekli olan herseye basldim protein sut yumurta yogurt kuruyemis meyve kuru meyve falan

Neden gitmedin canim cumarteis kese icin gittik çok şükür pazartesi kalp atışı için gitcez 1 aralık ta niye cagirdi daha erken git bir kere.

Merhaba canım sonuç kaç çıktıktan sonra kese görmeye gittiniz?

Yuuuh 4.5 nrdur yaaaa cok fazla ben ancak 2 lt kadar tuketiyirum ama diger gerekli olan herseye basldim protein sut yumurta yogurt kuruyemis meyve kuru meyve falan
Bende dedim çok diye yumurta kalitesine göre dedi ama yumurtalık bişey kalmadı transferden öncede demişti midem bulanıyor su içmekten yemek yiyemez oldum,pazartesi kendi kadın dogumcuma gidecem kalp atışı için ona bi soracam inş alırım kalp atışınıda

Kızlar hayırlı olsun Rabbim bebeklerimizi kucaklarimizi almayı nasip eder inşallah dr vajinal ultrason ile mi kese leri gördü?
Saol canim insallah saglikli sihhatli kucagimiza aliriz zamani gelince. Benim tup bebek.merkezi doktorum baska bir yere gitmebe gerek yok dedi. Buyumesi icin 1 araliga randevu verdi ben de baska doktora gitnedim sabirla bekliyorum buyusun duye. Sukur kanamm falan olmadi ilaclarla gidiyoruz bbakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…