Col gecmis olsun canim allah acil sifa versin. Ben de anneme geldim. Cok fazla duygusallasmistim. Esim basedemedi uc dort gunlugune atladim ucaga geldim sukur kanamam ve agrim yok sukur. Bu arada gaz ve bas agrisi bu haftalarda oluyormus hafta hafta ilerlemelerde okumustum. Benimde cok gzum var kendimi zor atiyorum tuvalrte :)))Arkadaslar acayip sekilde grip olmusum cok kotuyum atesim cok yuksek. Bebise bisey olmaz demi. Hemsirem parol ic bisey olmaz dedi. Ama iciyorum bisey farketmiyo
Bence burdan devam edelim canım.burdan herşeyi konuşabiliyoruz.Orda ben kendi fotonun olduğu faceye konuşamam böyle detaylarıHanimlar bir fikrim var facebookta grup kuralim oradan devam edelim sohbete ne dersiniz?
Bu durum benim madur oldugum durumlardan. Bebegi gormek.istiyorum korkuyirum acaba hareket ediyor mu diye ama ayda bir defa ancak gorebikiyorum 5 hafta oldu gitmeyeli. Doktorum da aynisini dedi. Kanitlanmis bir sakincaai yokmus ama tabi isinlarin zararlari bilindiginden dolayi ayda bir begelik boyunxa on bir on iki kez ideal demisti. Hatta ingiletetrede dogum noyunca yalnizca 3 kez ultrason a giriliyormus.Kızlar ultrason a ne kadar siklikla giriyorsunuz?kadim doğum dr yaninda çalışıyorum her hafta bebeğe kendim bile bakmayı ogrendim :) ama ultrason zararliymis Allah korusun otizm e neden oluyormuş bebeğim fark ettim resmen rahatsız oluyor hareketleri çok hizlaniyor
Bu durum benim madur oldugum durumlardan. Bebegi gormek.istiyorum korkuyirum acaba hareket ediyor mu diye ama ayda bir defa ancak gorebikiyorum 5 hafta oldu gitmeyeli. Doktorum da aynisini dedi. Kanitlanmis bir sakincaai yokmus ama tabi isinlarin zararlari bilindiginden dolayi ayda bir begelik boyunxa on bir on iki kez ideal demisti. Hatta ingiletetrede dogum noyunca yalnizca 3 kez ultrason a giriliyormus.
Progestan fitil kullanıyorum günde 3 tane bugun doktorum kutu bitince devam etme dediProgestron 200vmg vajinal kullanan var mı. Crino jel gibi yuruyecekmiyiz yapınca yoksa yapmamız mi grekiyor
Canım ilk üç genelde hepimiz kullandık.ben yaptıktan sonra on on beş adım yürüyordum. Sabah ve akşam yaptığım için sabahları uyuyordum yürüyüp.Progestron 200vmg vajinal kullanan var mı. Crino jel gibi yuruyecekmiyiz yapınca yoksa yapmamız mi grekiyor
Bana yatarken koy dedi üçünü birden hiç ayaga kalkmıyorumNasıl kullaniyordun. Crino jel gibi yürümek gerekiyormu yoksa yatmak mi lazım
Tesekkur ederim canimCanım ilk üç genelde hepimiz kullandık.ben yaptıktan sonra on on beş adım yürüyordum. Sabah ve akşam yaptığım için sabahları uyuyordum yürüyüp.
Ben progestrn u 3 ay kullandimProgestron 200vmg vajinal kullanan var mı. Crino jel gibi yuruyecekmiyiz yapınca yoksa yapmamız mi grekiyor
bende 1 haftadır hissediyorum.sanki kanat çırpıyor içerde bir şey.sol tafımda özellikle otururken hissediyorumKizlar bebek hareketlerini hissetmeye basladiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?