Ben hep ağız yoluyla alıyordum. Yeni dozu artırıp vajinal fitile çevirdi. Ama yatmam mi lazim yapınca kalkmam mı lazım bilememistim.Ben progestrn u 3 ay kullandim
Fitili yaptiktan sonra en az 20 dk yatiyoruzBen hep ağız yoluyla alıyordum. Yeni dozu artırıp vajinal fitile çevirdi. Ama yatmam mi lazim yapınca kalkmam mı lazım bilememistim.
Tesekkur ederim bilgilendirm3 için.Fitili yaptiktan sonra en az 20 dk yatiyoruz
Yatmatinca surekli beyaz akinti seklimde geri gwliyir ama vucut faydalaniyor mu s korkma geri gelirse kalntilar olutsaTesekkur ederim bilgilendirm3 için.
Benimki balık gibi kızlarda öyle olurmuş ordan oraya geçiyor hızlıca özellikle tatlı bişey yedigim zaman çok hareketliMerhaba kızlar bebisi bende tam olarak hissedemiyorum nasıl bir hissiyat?
Bence alma göbegindeki kılları zaten karnın büyüdükçe dahada çogalacak kremler yaglardan dogumdan sonrada kendiliginden dökülüyorKızlar göbeğindeki kılları makinaya alsam bebek etkilenir mibide dün ağda yapmaya çalıştım aşağıya.karnıma ağrı girdi duruş şeklinden dolayı.vazgeçtim bende.Çok korktum ağrılar olınca. Akşama kadar kötüydüm midem bulandı başım döndü.denemeyin derim kediniz.Belki kuaförde olabilir ama eğilmek çok kötü yaprı beni.birazda kilo var ondan sanırım.benim gibi göbeğinden aşağısına görmeyen varmı. erkek gibi duruyo karnım ama kızda dediler en songittiğimizde göstermedi.bizde uğraşmayalım artık küçük bebeğimizle dedik kendi haline bıraktık sürpriz olacak bize
Bencede.bir daha kendimi zorlamam.çünkü dün çok korktum.ya bende de sanki oynuyo ama internette okudum bağırsak hareketleride olabiliyormuş.ama sanki ben bebek olduğunu anlıyorum.Rabbime şükürler olsun bugünlere geldik.İnşallah kucağımıza almayı nasip etsin :) bide cinsiyetini gösterseydi küçük bıdık ona göre bişiler alacağım da.Çok güzel indirimler var cinsiyeti belli olanlar için civilde.e bebekte falan.bakın derim kaderdaşlarım :)Y Yumiyum2015 ben kuaföre gittim en temizi egilmek dogru degil göbekte var büyüdüde benim de kızım elimin altında kayıyor hissediyorum
Canim bir kere bende kaydığını hissettim ancak 1,2 saniyelik bir şey di kısa olunca emin olamadım :) benimde kızım olacak inşallah ancak isim bulamadım henüz, siz düşündünüz mü?Benimki balık gibi kızlarda öyle olurmuş ordan oraya geçiyor hızlıca özellikle tatlı bişey yedigim zaman çok hareketli
Malesef bizde isimde kararsızık mısra var aklımda kızım begüm diyor hergün yeni bi isim buluyoruzCanim bir kere bende kaydığını hissettim ancak 1,2 saniyelik bir şey di kısa olunca emin olamadım :) benimde kızım olacak inşallah ancak isim bulamadım henüz, siz düşündünüz mü?
ay ne güzel hissetmeyde başlamışsın ben henüz hiç bişey hissetmiyorum ara sıra kasık ağrıları ve halsizlik dışında hamile olduğumu bile unutuyorumSelam kizlar bayadir giremedim. Valla benim 1.5 hafta filan oldu oglumuda kizimida hissediyorum en rahat yatarken hissediliyor yakinda baslarlar tekmeler savurmaya iyiden iyiye
Merhaba kizlar vende abnemin yanuna falan gityim yazamadim yogunduk gezdik bebisle :)) bugun kontrokum vardi benim kizim da gulumsedi bize harekwtleeini hissetmiyorum daha olur bakalim insallah. Ben agdaya gutnuyorum evde jilet kullaniyorum. Yani cok zorlaniyorum surekli ama dayanamam gibi geldi gebelik suresince agdaya o yuzden brktm. Bebis cok iyi decavit ve omega 3 ilac verdi.
Siz ne kullaniyorsunuz?
Ayrica bebisimizin adi da zeynep olacak ins :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?