Hayırlı olsun canim demek kızın olacak benim en son dr um erkek demisti yarın kontrolümüz var kesinlescek :) benim kansızlık var dr gyro ferro sanol verdi bide bende decavit kullanıyorum omega 3 dr kullan mi dedi son 3 ay için çok onemliymis dediler[/QUOTE
Hqftada iki kez balik ye dedi en fazla bir kez yiyoruz dedik o da gunde bi tane omega 3 al dedi ama cok kilo aldiriyormus
Saglık ocagı kaydını yaptır hemen bence 14. Haftadan sonra cezası varmış bende 15. Haftada yaptırdım çok problem çıkardılar tekrar kan verdim 15 haftalık iken erken kayıt gösterdiler. 20. Haftada aşılarımız başlıyormuşMerhaba arkadaşlar bende decavit ve maltafor kullanıyorum. Tetenoz aşısı kaçıncı haftalarda yaptiriyoruz sağlık ocağı kaydımı henüz yaptirmadim da bu hafta gidip yaptiracagim.
Bugün gittim yaptırdım canım bir sorun cikarmadilar bebeği hissediyor musunuz dediler bende pek degil dedim. O zaman ileriki haftalarda 20 ya da 21. Haftada gelin dediler o zaman gideceğim. Bebeği tam hissetmeye başlayınca dediler.Saglık ocagı kaydını yaptır hemen bence 14. Haftadan sonra cezası varmış bende 15. Haftada yaptırdım çok problem çıkardılar tekrar kan verdim 15 haftalık iken erken kayıt gösterdiler. 20. Haftada aşılarımız başlıyormuş
Ben baya hissediyorum canim bugun daha bi guclu vurdu hatta karnim normale gore buyuk sanki...merak etme bi iki haftaya hissedersinKızlar bebisinizi ne zaman hissetmeye başladınız? Ben daha hissetmiyorum karniniz çıktımi? Benim çok hafif çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?