2016 Temmuz tüp bebek anneleri

3. Ay bitince folik asiti kesti doktorum. Elevit kullandim bir ay. O bitince decavit ve demir ilaci kullaniyorum simdi. Elevit ve decavit ayni tur ilac zatem. Demir ilacimda gynferon

Bende hissediyorum kizimi artik ...tetenoz asisi icin saglik ocagina gitmem lazim cagirmadilar cok agri aci olur mu acaba

Ben hala hissetmiyorum ama persembe günü vuruldum biraz kolum agridi o günün aksami kizardi igne yerim ama cok acimadi

Kızlar bende aç karnina gyro ferro sanol iciyom ama midem çok hassas 1 saat zor dayaniyom decavit omega 3 iciyom ama normalde kronik alerjik rinitim vardi cumadan beri burnum Çeşme gibi akiyor çok hastayım ne bitkisel şey yaptım dinlendim geçmedi yarın rapor alcam çok kuvvetli hapsiriyom çok korkuyorum inşallah bişey olmaz yavrum Allah bize bagislasin yavrularimizi

Arkadaşlar benim de hamilelik boyunca 4. Defa alerjik rinit oldum çok kuvvetli hapşuruyorum Burnum su gibi akıyor.daha önce geçireli üstünden daha 3 hafta geçti.çok sınır oldum.acaba cuma günü tetenoz oldum hemşire ateş grip yapar demişti ondanmiki.vücudumda da ağrı kırgınlık var parol iç dedi iki gündür birer tane içtim.aşıdan sonra böyle durum oldu mu sizde?bir de hasta olunca bebeğin hareketleri azalıyor gibi geliyor.ya da ben hastalıktan az mı dinliyorum ki kendimi bilemedim

Merhaba arkadaşlar bende decavit ve maltafor kullanıyorum. Tetenoz aşısı kaçıncı haftalarda yaptiriyoruz sağlık ocağı kaydımı henüz yaptirmadim da bu hafta gidip yaptiracagim.

Merhaba arkadaşlar bende decavit ve maltafor kullanıyorum. Tetenoz aşısı kaçıncı haftalarda yaptiriyoruz sağlık ocağı kaydımı henüz yaptirmadim da bu hafta gidip yaptiracagim.
Saglık ocagı kaydını yaptır hemen bence 14. Haftadan sonra cezası varmış bende 15. Haftada yaptırdım çok problem çıkardılar tekrar kan verdim 15 haftalık iken erken kayıt gösterdiler. 20. Haftada aşılarımız başlıyormuş

Kızlar ben dün rapor aldim 1 hafta evde istirahat etcem kbb uzmanı alfoxil 500 mg verdi eczacı 3×1 dedi ama ben günde 1 tane içiyorum kbb dr y istersen 10 gün vereyim dedi ama sinüzit var yine tekrarlar dedi sansima havada yazdan kalma gün gibi bu hafta sıcak gecicek ama haftaya baktım 4 dercede düşecek ve yağış var çığlık atmak istiyorum şu havalar düzelse bi oh desek alerjik rinitim basımın belası oldu Mayıs ayında benim gözlerim yüzüm şişiyor ödem oluyor o zaman a Allah Kerim diyorum

Bu arada bende hiç sağlık ocağına gitmedim bu hafta uğrayım kaç yıldır burdayiz aile hekimimiz yok bi kere eşimle gitmistik adres bilgilerimiz kayıtlı dr kontenjanları doluymus komedi gibi misafir olarak görünceniz demişlerdi ve 5.yilimiz edremit te artık haziranda tayin olcaz önüme gelen sağlık ocağına gideyim bari

Kızlar bebisinizi ne zaman hissetmeye başladınız? Ben daha hissetmiyorum karniniz çıktımi? Benim çok hafif çıktı :)

Bugün gittim yaptırdım canım bir sorun cikarmadilar bebeği hissediyor musunuz dediler bende pek degil dedim. O zaman ileriki haftalarda 20 ya da 21. Haftada gelin dediler o zaman gideceğim. Bebeği tam hissetmeye başlayınca dediler.

Kizlar merhaba insallah bende temmuz annesi olucam. Hafta sonu kontrolumuz vardi 18+2 de 250 gr dedi nasil sizce.

Maşallah canım ne güzel o duygu için sabirsizlaniyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…