Merhaba canım inan tüm kalbimle dua ettim bebişinin sağlıklı olması için ve hayırlı haberler alacaksınız Allah ın izniyle...Yüreğinizi ferah tutmaya çalışın.Rabbim korusun hepsini..Merhaba bende geçen hafta cumartesi ultrason a girdim kesin erkek dedi yalnız yüreğim ağzımda hidrosefali Allah korusun sınır 10 mm bebisimin 8.3 cikti evde netten baktim çok korktum ilerleyen çok olmuş esimde Bende kesinlikle aldırmayiz diye konustuk 4.denemem de kavustum yavurma...12 martta takip kontrolümüz var o zaman inşallah hayırlı haber ile dönerim kızlar dua edin rabbim yavrularimizi bizlere bagislasin sağlık ile kucagimiza aliriz inşallah
Amin canım çok stres yapıyordum yaş riskim çıktıgı için kendi doktorum bakmıştı ama tekrar perinatologa gitmemi istedi darısı sizlereGözün aydin canim ne mutlu darisi basimiza insallah
Merhaba canım inan tüm kalbimle dua ettim bebişinin sağlıklı olması için ve hayırlı haberler alacaksınız Allah ın izniyle...Yüreğinizi ferah tutmaya çalışın.Rabbim korusun hepsini..
Rabbim korusun insallah dua edelim tabi.sen gönlünü rahat tut yavrunun hayirli haberlerini verirsin bize insallah 12 martta.benimde 10 martta ayrintili ultrasonum var.Rabbim hepimizin yavrularini sag salim kucagimiza almak nasip etsin
verdi canım imom balık hapı demir hapı ve calsıyum suda eriyen tablet verdiArkadaslar doktorlariniz size vitamin verdi mi folik asid disinda.
Biz cok iyiyiz cok sükür canim sizz nasilsiniz. Benim cinsiyetler belli olmadigi icin daha hicbisey alamadik. Sen kac haftalik sin biz.16+1 olduk bugünKizlar nasilsiniz nasil gidiyor hamilelik?baslafiniz mi alisverislere bakalim.ben önümüzdeki haftayi bekliyotum.cinsiyet icin birininki kesin degil.bu arada ikiz hamile arkadasar kac kilo aldiniz benim baya büyüdü karnim.sizlerde ne haberlrr var bakalim
Ne yapmadim ki ama hic biri fayda etmedi ilac yada serum alabilirdim ama tup bebekte fazlasiyla ilac kullandigim icin ben istemedim.Bulantı için ne yaptınız.ben hiç birşey yiyemiorm afedersiniz sarı su kusuyorum.gün içerisinde geçtiği bi zaman dilimi yok.sürekli bulantı.çok zormuş ya.kraker yiyorm sürekli
Cok gecmis olsun xanm. Peki onxeden var.miydi boyle bir kanama. Yatip dinlenmek gerwk galiba allah kirusun bebisini.Bende yarın ayrıntılı ultrasona giricem hayırlı habetler alırız inşallah geçen iki hafta sonu üst üste kanama geçirdim bebegim şükürler olsun kasılmalardan oluyormuş yatıyorum sürekli
Yok canım ilk zaman yoktu 20. Haftamda oldu amin canımCok gecmis olsun xanm. Peki onxeden var.miydi boyle bir kanama. Yatip dinlenmek gerwk galiba allah kirusun bebisini.
Bende hep az aldım diyorum kızımda 19 kilo almıştım bunda 58 kilo ile hamile kaldım 62 kilo olmuşum,bebegin alması önemliKizlarr kac kilo aldiniz...ayy kilo aldikca insan bi garip oluyo ben 71 oldum yaa 5 kilo aldim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?