2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Merhaba bende geçen hafta cumartesi ultrason a girdim kesin erkek dedi yalnız yüreğim ağzımda hidrosefali Allah korusun sınır 10 mm bebisimin 8.3 cikti evde netten baktim çok korktum ilerleyen çok olmuş esimde Bende kesinlikle aldırmayiz diye konustuk 4.denemem de kavustum yavurma...12 martta takip kontrolümüz var o zaman inşallah hayırlı haber ile dönerim kızlar dua edin rabbim yavrularimizi bizlere bagislasin sağlık ile kucagimiza aliriz inşallah

Merhaba canım inan tüm kalbimle dua ettim bebişinin sağlıklı olması için ve hayırlı haberler alacaksınız Allah ın izniyle...Yüreğinizi ferah tutmaya çalışın.Rabbim korusun hepsini..

Rabbim korusun insallah dua edelim tabi.sen gönlünü rahat tut yavrunun hayirli haberlerini verirsin bize insallah 12 martta.benimde 10 martta ayrintili ultrasonum var.Rabbim hepimizin yavrularini sag salim kucagimiza almak nasip etsin

Merhaba canım inan tüm kalbimle dua ettim bebişinin sağlıklı olması için ve hayırlı haberler alacaksınız Allah ın izniyle...Yüreğinizi ferah tutmaya çalışın.Rabbim korusun hepsini..

Rabbim korusun insallah dua edelim tabi.sen gönlünü rahat tut yavrunun hayirli haberlerini verirsin bize insallah 12 martta.benimde 10 martta ayrintili ultrasonum var.Rabbim hepimizin yavrularini sag salim kucagimiza almak nasip etsin

amin kızlar çok saoulun inşallah hayırlı haberler ile dönerim günler geçmek bilmiyor daha 12 gün var

Guzel haberlerinize sevondim arkadaslar. İnsallah sukintili olan bebislerimiz de de doktor hatasu vardir. Rabbim buldurup da elimizden almasin emanetini korusun.
Buzim de bugun ayrintili ultrson gunumuz. Heyecebaloyim. Sanki birkac saat hic gecmeyecek gibi :)))

Kizlar nasilsiniz nasil gidiyor hamilelik?baslafiniz mi alisverislere bakalim.ben önümüzdeki haftayi bekliyotum.cinsiyet icin birininki kesin degil.bu arada ikiz hamile arkadasar kac kilo aldiniz benim baya büyüdü karnim.sizlerde ne haberlrr var bakalim

Biz cok iyiyiz cok sükür canim sizz nasilsiniz. Benim cinsiyetler belli olmadigi icin daha hicbisey alamadik. Sen kac haftalik sin biz.16+1 olduk bugün

Bulantı için ne yaptınız.ben hiç birşey yiyemiorm afedersiniz sarı su kusuyorum.gün içerisinde geçtiği bi zaman dilimi yok.sürekli bulantı.çok zormuş ya.kraker yiyorm sürekli
Ne yapmadim ki ama hic biri fayda etmedi ilac yada serum alabilirdim ama tup bebekte fazlasiyla ilac kullandigim icin ben istemedim.
Sonucta gecti
Hicbirsey yemesen bile bebek senden alacagini aliyor icini ferah tut

Bende yarın ayrıntılı ultrasona giricem hayırlı habetler alırız inşallah geçen iki hafta sonu üst üste kanama geçirdim bebegim şükürler olsun kasılmalardan oluyormuş yatıyorum sürekli

Bende yarın ayrıntılı ultrasona giricem hayırlı habetler alırız inşallah geçen iki hafta sonu üst üste kanama geçirdim bebegim şükürler olsun kasılmalardan oluyormuş yatıyorum sürekli
Cok gecmis olsun xanm. Peki onxeden var.miydi boyle bir kanama. Yatip dinlenmek gerwk galiba allah kirusun bebisini.

Ben de 3 kilo aldım hatta 16.haftaya kadar hiç kilo almadım.bebek beslenemeyecek diyorlardı hep ama doktora sordum öyle bişey yokmuş bebek haftasında normalse sorun yok kilo almamak daha iyi dedi.ayda 1 kilo normal almak dedi.Bir de herkesin boyu kilosu bünyesi farklı.Bebişler sağlıklı olsun da :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…