Benim doktorum.ozwllikle yaptirmami istedi turkiyede zorunluymus zaten.Ben yurt disindayim kimse bana bu asidan bahsetmedi sizce cok elzem bir asi mi bu. Uzuldum simdi
Ayy mas yaa yuzunu gormussun o kadar belli oluyo yani kime benzedigi falan..benim de bi hafta sonra heycanla bekliyorumKızlar detaylı ultrasona girdim.Çok şükür herşey normal.kızım yerinde durmadı Dr ölçemedi bir türlü ehehehhefetal eko yapan Dr şişşşt diyip durdu kızıma kalp için ölçüm yaparken durmadı bi türlü.annesi kurban olsun yaratanına :) bide gülen fotosunu verdi kızım sürwkli gülüyordu.ve aynı benim küçüklüğüm.Çok ama çok benziyo.Dr da dedi size çok benziyor diye Rabbim isteyen herkese nasip etsin ve bizlerde hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.bakmaya doyamıyorum gülen fotosuna :)
10.haftaya kadar devam edilcekmiş.Arkadaslar estrofem , aferin , folik asit, crinone jel ve progestan igne yi doktorlarıniz ne zaman kesti
Evet canım gördüm bıcırığımıAyy mas yaa yuzunu gormussun o kadar belli oluyo yani kime benzedigi falan..benim de bi hafta sonra heycanla bekliyorum
Ins canim bekliyorum sabirsizlikla...evet kizim olucak bende aldim biseyler insan dayanamiyo erken ama olsun ..sukurler olsun bugunumuze minik mucizelrimizi kucagimiza alacagimiz gunu de gorucez insEvet canım gördüm bıcırığımıçok tatlıydı.sende görürsün inşallah net.ama genelde renkli ultrasonda görülüyor net.Dr da iti olursa çok iyi.Herşeyi anlattı tek tek sağolsun.seninde kızın mı olacak :) bugün ilkez çok tatlı bi takım aldım kızıma.Çok heyecanlandım.bakarken bile gözlerim doldu elbiselere. Rabbime çok şükürler olsun.
Ben sabah çok kötü sancıyla uyandım ne saga nede sola dönebildim zor kaltım ara ara agrım devam ediyor birazdaha bekleyip geçmezse doktorumu arayacagım, bel agrısı normal bence çok şiddetli olmadıgı süreceMerhaba arkadaşlar belinizde adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor mu arada? Bende arada oluyor korkuyorum bir şey olur mu diye hepimiz sürekli tetikte olduğumuz için her şeyden korkuyor insan.
Ben de hissetmiyorum daha canim karnima elimi koyup uzun uzun konusuyorum bekliyorum ama yok henuz kaslari gelismemis olabilir. Haftaya pazaryesi benimde ayrintilu ultrasinBenimde sol kalcamin üstüne cok ayakta kalinca agri giriyor evet hep tetikteyiz gercekten.bende 2 hafta sonra ayrintili ultrasonda diger kuzumda belli olunca baslicam Allah nasip ederse benimkiler ultrasonda hareketli ama hala hissetmiorum hayirlisi heyecanla bekliyorum tekmelerini
Geçmiş olsun canım inşallah agrin geçmiştir Geçmese muhakkak ara tabi doktoru, arada ağrı olması normalmis ancak ağrının süreklilik arz etmesinde sıkıntı olabiliyormus dikkat etmekte yarar var tabi.Ben sabah çok kötü sancıyla uyandım ne saga nede sola dönebildim zor kaltım ara ara agrım devam ediyor birazdaha bekleyip geçmezse doktorumu arayacagım, bel agrısı normal bence çok şiddetli olmadıgı sürece
Merhaba sizinki de tüp bebek mi ? Mide bulantılarınız ne zaman başladı?Merhaba anneler uzun zamandir yazamiyorum özetlicem herseyi
Cinsiyetleri 10 haftalikken ogrendik bir kiz bir erkek olcak meleklerin.19+1 iken detayliya girecegim.3.aydan itibaren elevit ve feramat kullaniyorum. Tetanoz asisi icin dr gerek yok artik hastane sartlari steril dedi.kalcadan gelen agrilar bendede var olur dedikleri icin onemsemedim.
Bu arada ozellikle ikiz anneleri icin degilsede sezaryan planlayanlar icin cok onemli birsey ogrendim. Eger doktorunuz tibbi zorunluluk raporu yazarsa ozel hastanede cok az ucret oduyorsunuz ve allah korusun bebisler kuveze girmek zorunda kalirsa para talep edemiyorlarmis
Bir sonraki gidisimde bunu konusacagim diktorumla
Burdaki annelerden saglik sektorunde calisan yada tanidigi olan varsa ve bu konu hakkinda bilgi sahibi olursa bizede aydinlatsin lutfen
Simdilik bu kadar en kisa zamanda gorusmek uzere allahim hepinizi ve bebislerinizi korusun
Evet canim tüp bebek 6 hafta basladi 13 haftaya kadar surdu 4 kilo verdimMerhaba sizinki de tüp bebek mi ? Mide bulantılarınız ne zaman başladı?
Bulantı için ne yaptınız.ben hiç birşey yiyemiorm afedersiniz sarı su kusuyorum.gün içerisinde geçtiği bi zaman dilimi yok.sürekli bulantı.çok zormuş ya.kraker yiyorm sürekliEvet canim tüp bebek 6 hafta basladi 13 haftaya kadar surdu 4 kilo verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?