2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Arkadaslar merhaba. 37. Haftadayim. Allah kismet ederse 39 da sezeryan olacak. Doktorum kesinlikle sezeryan yapalim dedi. Hayirlisi olsun hepimizin hakkinda... allah hepinizi kolay kurtarsin insallah

Yavaş yavaş geliyor bebişlerimiz normal dogum düşünen varmı benim bebegim daha dönmedi çok fazla enfeksiyon var belki benimde sezeryan olur ama ben normal istiyorum kızımı normal dogum yapmıştım

Canm senin ikiz miydi hayirli olsun dogum bi nwdeni var mi
Evet canim ikiz aslinda hersey yolunda sükür ama kilolari iyi diye alalim dedi doktorum.bende iki gündür zorlaniyorum zaten yürümekte hayirlisiyla kucagimiza aliriz insaah sizlerin nasil geciyor bi kac tane daha vardi ikiz arkadas heraldw o lar ne durumda acaba

Merhaba sevgili anne adayları, herkese öncelikle kolay ve sağlıklı bir doğum diliyorum. Geçen sene eşimle beraber bir tam haftasonu aldığımız ve çok faydasını gördüğüm eğitimin özünü ve doğumla ilgili bilinmeyenleri doğuma hazırlanan tüm anneler faydalansın diye sayfamızda canlı yayın yapıyoruz. Doğum önerileri ile doğuma hazırlık eğitmeni ve serbest ebe gözde çavuş babyfoni facebook sayfasında canlı yayında olacak, 21 haziran salı saat 11:00 de. 20 dakika sürecek yayına katılmak isterseniz, babyfoni sayfasını takip etmeniz yeterli. görüşmek dileğiyle, sevgiler,

Yavaş yavaş geliyor bebişlerimiz normal dogum düşünen varmı benim bebegim daha dönmedi çok fazla enfeksiyon var belki benimde sezeryan olur ama ben normal istiyorum kızımı normal dogum yapmıştım
Sezeryan diyolar tup bebek olunca canim ama keske normal olsa vala iyice korku sardi beni hersekilde korkuyorum

Ben de doktorumla konuştum normal dogum olurmu tüp bebeklerlerde diye aslında olur biz sadece kıymetli bebek olduğu için sezeryana alıyoruz dedi , bende ilk kızımı normal doğurdum bunu öyle istiyorum dedim normal daha iyi dedi normal doğurtmaya çalışırım bi aksilik olursada senide bebeğide riske atmam zorlamam dedi ,Allah'ın izniyle sağlıklı kucağımıza alalım da sezeryana normal farketmez. Bende geceleri hiç uyuyamıyorum çok korkuyorum

Benim de bir hafta sonra sezeryanla olucak Allah nasip ederse...Heyecan bastı şimdiden.Allah hepimize yardım etsin.Bir an önce kavuşalım bebişlerimize

Kizlar hayirli olsun tarihleriniz. Siziin icin ben de heyecanlandim. Doktorum nirmal dogum olsun dedi ama bilemiyorum. Kistlerim de var aslinda bakalim ne olacak. Sezeryan a sebep olarak ne gosterdiler ?

Kizlar hayirli olsun tarihleriniz. Siziin icin ben de heyecanlandim. Doktorum nirmal dogum olsun dedi ama bilemiyorum. Kistlerim de var aslinda bakalim ne olacak. Sezeryan a sebep olarak ne gosterdiler ?
Tüp bebekte sezeryan yapıyorlarmış bir de bel fıtığı olunca ben de o yüzden kesinlikle sezeryan demişti...

Bende normal dogum yapacagım bence doktoruna güven sadece kıymetli bebek diye sezeryan dogumu öneriyorlarmış oda anne ve baba rahat etsin diye dedi piskolojik olarak dedi benim doktorum arkadaşımız mucize 22 dün sezeryanla dogum yaptı benimle aynı gündü darısı bizlerin başına

Hayirlisi olsun tabi aynen kiymetli bebek diyolar ama aslinda herkesinki kiymetli :)) hayirlisi olsun bakalim sabirla normal dogum taraftariyim ama kaynannam annem israr etmeye basladilar gun alalim diye anlamiyorum ya kendileri normal yaptilar ben o aciya raziyken sezeryan.olsun diyirlar :))

Aaa şaşırdım normalde büyükler hep normal olsun der bizimkilerde ısrarla normal diyor tabi hayırlısı normal isteyipte sezeryan olmak zorunda kalan çok belli olmaz sağlıklı dogsunlarda nasıl olursa olsun

Slm kizlar nerde yaptirdiniz tup bebek ve pko olupta tup bebek hamis olan var mi insallah bende sizin gibi dogumuma su kadar kaldi diye sayarim insallh Rabbim banada annelik duygusu yasatir sizin gibi...

Selam kızlar dogum yapan varmı sezeryan olanlar bebeğine kavuştu biz kaldık normal dogum olduğu için galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…