Neden sezeryan dediArkadaslar merhaba. 37. Haftadayim. Allah kismet ederse 39 da sezeryan olacak. Doktorum kesinlikle sezeryan yapalim dedi. Hayirlisi olsun hepimizin hakkinda... allah hepinizi kolay kurtarsin insallah
Canm senin ikiz miydi hayirli olsun dogum bi nwdeni var miBen carsamba günü Allah nasip ederse sezeryana giricem kavusucam paşalarima dua edin kizlar sizlerde dualarimdasiniz
Evet canim ikiz aslinda hersey yolunda sükür ama kilolari iyi diye alalim dedi doktorum.bende iki gündür zorlaniyorum zaten yürümekte hayirlisiyla kucagimiza aliriz insaah sizlerin nasil geciyor bi kac tane daha vardi ikiz arkadas heraldw o lar ne durumda acabaCanm senin ikiz miydi hayirli olsun dogum bi nwdeni var mi
Kimse yazmio diye uzun zamandir bakamamisim ya hepimizin gunleri birbirine cok yakin ..ben de hersey tamam bi kizim eksik artik dogsun istiyorum havalar sicak ve cok agirlastimKocaman gobusluler eksikler tama mi :)
Sezeryan diyolar tup bebek olunca canim ama keske normal olsa vala iyice korku sardi beni hersekilde korkuyorumYavaş yavaş geliyor bebişlerimiz normal dogum düşünen varmı benim bebegim daha dönmedi çok fazla enfeksiyon var belki benimde sezeryan olur ama ben normal istiyorum kızımı normal dogum yapmıştım
Tüp bebekte sezeryan yapıyorlarmış bir de bel fıtığı olunca ben de o yüzden kesinlikle sezeryan demişti...Kizlar hayirli olsun tarihleriniz. Siziin icin ben de heyecanlandim. Doktorum nirmal dogum olsun dedi ama bilemiyorum. Kistlerim de var aslinda bakalim ne olacak. Sezeryan a sebep olarak ne gosterdiler ?
Bende normal dogum yapacagım bence doktoruna güven sadece kıymetli bebek diye sezeryan dogumu öneriyorlarmış oda anne ve baba rahat etsin diye dedi piskolojik olarak dedi benim doktorum arkadaşımız mucize 22 dün sezeryanla dogum yaptı benimle aynı gündü darısı bizlerin başınaKizlar hayirli olsun tarihleriniz. Siziin icin ben de heyecanlandim. Doktorum nirmal dogum olsun dedi ama bilemiyorum. Kistlerim de var aslinda bakalim ne olacak. Sezeryan a sebep olarak ne gosterdiler ?
Aaa şaşırdım normalde büyükler hep normal olsun der bizimkilerde ısrarla normal diyor tabi hayırlısı normal isteyipte sezeryan olmak zorunda kalan çok belli olmaz sağlıklı dogsunlarda nasıl olursa olsunHayirlisi olsun tabi aynen kiymetli bebek diyolar ama aslinda herkesinki kiymetli :)) hayirlisi olsun bakalim sabirla normal dogum taraftariyim ama kaynannam annem israr etmeye basladilar gun alalim diye anlamiyorum ya kendileri normal yaptilar ben o aciya raziyken sezeryan.olsun diyirlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?