- 6 Eylül 2015
- 397
- 364
- 33
- 35
Ben persembe sezeryan olucam cnm...cok korkuyorum kaldi bi gunumSelam kızlar dogum yapan varmı sezeryan olanlar bebeğine kavuştu biz kaldık normal dogum olduğu için galiba
Normal dogum düşünüyordunuz sizmi istediniz doktormu önerdi benimde bugün doktorum sezaryanla alalım dedi normal diye ısrarcı olma dedi bakalım eğecekti bi aksilik olursa bende sezaryan olacağım galiba bi biz kaldıkBen persembe sezeryan olucam cnm...cok korkuyorum kaldi bi gunum
ben pko luydum şimdihamileyim çok şükür.Slm kizlar nerde yaptirdiniz tup bebek ve pko olupta tup bebek hamis olan var mi insallah bende sizin gibi dogumuma su kadar kaldi diye sayarim insallh Rabbim banada annelik duygusu yasatir sizin gibi...
Yok vala doktora biraktim bi de bayram tatili 9 gun bayramda sancim falan tutar doktor bulamam dedimNormal dogum düşünüyordunuz sizmi istediniz doktormu önerdi benimde bugün doktorum sezaryanla alalım dedi normal diye ısrarcı olma dedi bakalım eğecekti bi aksilik olursa bende sezaryan olacağım galiba bi biz kaldık
Canim hangi asamalardan gectin ve ilk tup bebekte mi tuttu kac yillik evlisin hangi merkezde yaptirdin hangi ilac kullandin ve ne kadar tututttu canim cok sordum k.bakma nolur hakkini helal et...ben pko luydum şimdihamileyim çok şükür.
Herkese merhaba öncelikle:) benimde ağustos gözüküyordu doğum tarihim ama sanırım 25-26 temmuz gibi sezeryan olacak şuan öyle görünüyor. Allah hepimize yardım etsin
hayırlısı olsun benin dktrda bayramın ikinci üçüncü günü Bayram tatilinde ama sancım tutarsa arkadaşı girecek doguma aynı hastanede başka kadın dogumcuYok vala doktora biraktim bi de bayram tatili 9 gun bayramda sancim falan tutar doktor bulamam dedim
Allah analı babalı büyütsün darısı bana bi ben kaldım galiba normal dogum olunca beklemek zorundayımGünaydın arkadaşlar...ben dün doğum yaptım darısı sizlerin başına inşallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Dualarım hep sizinle...öpüyorum hepinizi...
Ben de variiim ama sezeryan olacak 39. HaftadaAllah analı babalı büyütsün darısı bana bi ben kaldım galiba normal dogum olunca beklemek zorundayım
Tüp bebekmiydi sizinki herkez sezaryan olunca bi ben kaldım sandımYalniz degilsin canim bende varim normal dogumu bekleyen :)
Sağlıklı sıhatlı kucağınıza alırsınız inş bebeginiziMerhaba arkadaşlar bende yarın doğuma gireceğim inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin dualarinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?