2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Ben persembe sezeryan olucam cnm...cok korkuyorum kaldi bi gunum
Normal dogum düşünüyordunuz sizmi istediniz doktormu önerdi benimde bugün doktorum sezaryanla alalım dedi normal diye ısrarcı olma dedi bakalım eğecekti bi aksilik olursa bende sezaryan olacağım galiba bi biz kaldık

Ben de varim kizlar ebbisimiz buyudu sukur qma bitaz ciliz bir bebek bugun doktor konttokum var istege basgli sezeryan olqcwk gibi kimse riske atmak istemiyor

Slm kizlar nerde yaptirdiniz tup bebek ve pko olupta tup bebek hamis olan var mi insallah bende sizin gibi dogumuma su kadar kaldi diye sayarim insallh Rabbim banada annelik duygusu yasatir sizin gibi...
ben pko luydum şimdihamileyim çok şükür.
Herkese merhaba öncelikle:) benimde ağustos gözüküyordu doğum tarihim ama sanırım 25-26 temmuz gibi sezeryan olacak şuan öyle görünüyor. Allah hepimize yardım etsin

Yok vala doktora biraktim bi de bayram tatili 9 gun bayramda sancim falan tutar doktor bulamam dedim

Canim hangi asamalardan gectin ve ilk tup bebekte mi tuttu kac yillik evlisin hangi merkezde yaptirdin hangi ilac kullandin ve ne kadar tututttu canim cok sordum k.bakma nolur hakkini helal et...

Günaydın arkadaşlar...ben dün doğum yaptım darısı sizlerin başına inşallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Dualarım hep sizinle...öpüyorum hepinizi...

Canim hayirli olsun Rabim anali babalibbuyutmeyi nasip etsin insallah bizlere de dua et insallahvo guzel duyguyu Rabbim bizede yasatsin insallah cnm

Günaydın arkadaşlar...ben dün doğum yaptım darısı sizlerin başına inşallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Dualarım hep sizinle...öpüyorum hepinizi...
Allah analı babalı büyütsün darısı bana bi ben kaldım galiba normal dogum olunca beklemek zorundayım

Ben de bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım. Bugün lekelenemem oldu tahminen adet kanamam yarın başlar doktorum pazartesi ignelere başlayalım dedi. pazartesi adetin 4. günü olacak iğnelerle başlamak için geç olur mu? Daha önce aşılama tedavimde de adetin 5. günü başlamıştım gonal f igneye hemde en düşük doz ona ragmen 3 yumurta büyümüştü doktorum bunu da göz önüne alarak karar verdi sanirim ama ben biraz tedirgin oldum.

Birde araya bayram girdiği icin ignelere başladıktan 4 gün sonra ilk kontrolüm yapilacak bu bir sorun olur mu?

Merhaba arkadaşlar bende yarın doğuma gireceğim inşallah Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin dualarinizi bekliyorum.

Ben de persembe dogum yaptim kizlar kizim 2800 dogdu ama mas iyi...yalniz sezeryan bana cok zor geldi kendimi toparlayamadim cok agrim var sutum yok hava sicak vala sevincimi yasayamadim sanki Allah hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…