2016 Temmuz tüp bebek anneleri

Canim vajinal mı bakti?bende bugün dr a gittim transferin 14.gün 1406 cikmisti karnımdan baktı tek kese gördü haftaya 6.haftada bidaha gidecem inşallah ☺
Yok canım karindan bakti 6 hafta bitiyor yarın 6+0 pazartesi kalp atışı insallah

Karnımdam baktı alma haftası için kesinbişey soyleyemem dedi Dr 5,5-6 hafta dedi 2 hafta sonra net olarak söyleyebilirim dedi

Benimde çok kötü karın agrılarım oluyor bugun doktorumu aradım normal 4 litre su içiyorsun degilmi dedi malesef 2,5 dedim ondan ozaman dedi kış günü ben nasıl içicegim o suyu
4 litre neymis canim ya zaten midemiz bulaniyo vala benim 1 bucuk litre bile etmiyodurr

Bu sabaha kadar sadece ogruntu vardı bu sabah uyanır uyanmaz aniden oldu tabii bişey yemeyince bugün hiç iyi beslenemedim halsiz yatiom
Benim sabahlari degil gunun her saati bulanti hissi var canim ya...kraker ye simit ayran midenin suyunu alirmis bak bana iyi geldi tost yapiorum midem bulandikca ama halsizlik var full yatisss

Benim sabahlari degil gunun her saati bulanti hissi var canim ya...kraker ye simit ayran midenin suyunu alirmis bak bana iyi geldi tost yapiorum midem bulandikca ama halsizlik var full yatisss
Valla canim az önce ne varsa gitti zeytin ekmek yedim şimdi sakinledi benimde belli olmuo bir kokudan kalkiverio midem olsun güzel şeyler bunlar.cok sukur bebisler iyi olsunda.

Kızlar bende tık yok bulantı falan bende mi bir sorun var yorgunluktan başka bişey yok şimdilik

Benimde çok kötü bulanıyor sabahları çıkarmaya başladım hiç bişey yiyemiyorum inş kızımdaki gibi 9 ay bulanmam

Bende de yok. Ben de bunu annemin de hic olmaz mis ona bagliyirum insallah oyledir

Herkes aynı olmuyor tabi benim anneminde olmamış ya bizimki geç başlayacak ya böyle gidecek zamanla görcez inşallah sonuna kadar devam ederde olsun olmasın ben herşeye razıyım

İnsallah canim ya sag salim saglikli sihhatli olsun da vakit zman geldiginde dogru yerde dogsinlar da bulantida olsa azcik olur :)

Kizlar bende ne bulanti ne gogus hassasiyeti ne baska birsey. Sinirim bozulmaya basladi. Birde surekli ya kalp atisini duyamazsam korkusu. Nasil asilir bu korku ya. Cuma bir olsaydi da duysaydim kalp atislarini

Kizlar bende ne bulanti ne gogus hassasiyeti ne baska birsey. Sinirim bozulmaya basladi. Birde surekli ya kalp atisini duyamazsam korkusu. Nasil asilir bu korku ya. Cuma bir olsaydi da duysaydim kalp atislarini

Ay canım ikimizde aynıyız tahmini doğum tarihi bile aynı bende cuma gidicem bizde duysak hayırlısı ile minik kalbini

mutlu pazarlar

bizde 5+3üz bugün netteki hesaplama cetveline göre.keseye gittiğimde doktor sat tarihini baz aldığı için onda 3 gün geri görünüyorum.ama tüpte sat tarihinin baz alınmaması lazım:):):)

benim özellikle dün ağrım sıktı.bugünde çok güzel kahvaltımı yaptım ama şu an midem sanki yanıyor gibi.öğürtü isteği geliyor

keseyi geçen salı gördük.kalp atışı haftaya ctesi.inşallah sorunsuz bir şekilde görürüz.çok korkuyorum bir şey olacak diye.o kadar zor sınavlardan geçtimki olumlu şeyler hayal etmeye korkuyorum.allah ferahlık versin yüreğime.içim sıkılıyor bazen.hemen ayetel kürsi okuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…