Yarın Allahın izniyle kalp atışlarını duyarız inş zaman hiç geçmiyor sankiBugun benimde kotuydu canim hen sabah hemnaksam artık koca gün peknbjsey yiyemedim
Akıntı bende de var canim sürekli çamaşır değiştiriom midem çok fena bazen yiyom bazen daha kötü oluyorBende göğüslerde şişkinlik ve ağrı var. Midem bu zamana kadar bulanmıyordu bugün bulantı vardı. Akıntım oluyor
Ay canım ikimizde aynıyız tahmini doğum tarihi bile aynı bende cuma gidicem bizde duysak hayırlısı ile minik kalbini
Kızlar selam 6+2 bugün gittik karindan duyamadik alttan bakti ekranda yanıp sonuyordu kalbi ama sesi duyamadik üzüldüm biraz Ama dr normal daha çok minik dedi pazartesi yine gitcez insalah duyarız.
Sureklj ultrason a girmek dogru mu acaba ? Benim doktorum beklemei z herekiyir dediKızlar selam 6+2 bugün gittik karindan duyamadik alttan bakti ekranda yanıp sonuyordu kalbi ama sesi duyamadik üzüldüm biraz Ama dr normal daha çok minik dedi pazartesi yine gitcez insalah duyarız.
.Öncelikle gebeliğin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım , kanaman aktif kırmızı renkte olmadığı sürece endişelenmene gerek yok pek çok gebeliğin erken haftalarında bu tür lekelenmeler olabiliyor ,istirahat et ve progesteronunu yaptır ultrasonda bakıldığında rahim içinde herhangibir kanama alanı görülmediyse ki olsaydı sana söylerlerdi allahın izniyle sıkıntı yoktur. proluton lekelenmeni kesecektir. ikiz mi tekil gebelik mi?kizlar benim bugun lekelenmem oldu.doktor pruloton depot verdi ve 10 gun istirahat.evde dinleniom ama karnin acayip agrio.dusuk yapcam diye korkuom.kan yok ama endiseliyim.ultrasonda kese gayet iyiydi.bir problwm yok
tek gebelik6
.Öncelikle gebeliğin hayırlı uğurlu olsun arkadaşım , kanaman aktif kırmızı renkte olmadığı sürece endişelenmene gerek yok pek çok gebeliğin erken haftalarında bu tür lekelenmeler olabiliyor ,istirahat et ve progesteronunu yaptır ultrasonda bakıldığında rahim içinde herhangibir kanama alanı görülmediyse ki olsaydı sana söylerlerdi allahın izniyle sıkıntı yoktur. proluton lekelenmeni kesecektir. ikiz mi tekil gebelik mi?
Evet canım Çok sukur ama jnsan korkuoGörmekte yeter be canım duyarsında inşallah canlanmış çok şükür haftasını doktorun mu söyledi
Canım birsey demedi İki sn bakti zatenSureklj ultrason a girmek dogru mu acaba ? Benim doktorum beklemei z herekiyir dedi
Hayirlisi olsun canimKızlar annecikler öncelikle hepinizi tebrik ederim :) inşallah tüp bebek tutmayanlara ve bebek isteyipte olmayanlara sabır versin Rabbim olacak inşallah.ben üç yıldır ameliyatlar kanamalar vs neler atlatamadım ki.İnşallah sorununa fa avronun.Hepimizin Allâh yardımcısı olsun.ben 5.haftada gittim vajinal ulstrasonda bir kese göründü Dr diğer kseninde yeri var dedi.6. Haftada başka bi Dr.A gittim iki kese gördü karından bakıp.6+3 de diğer Dr uma gittim kalp atışını duyduk çok şükür maşallah barekallah :) tek kalp atışı vardı tek kese var dedi.cumartesi yine diğer Dr a gittim tek kalp atışı var ikinci kese yok dedi ama belki haftaya görünür dedi.nasip sağlıklı olsunda tek çift Rabbim bilir :) Allah herkese nasip etsin inşallah.şuan 7+3 günlüğüm cuma günleri haftam doluyor.her hafta gitmem gerektiğini söyledi drum benim miyomlardan dolayı biraz riskli.İnşallah kucağımıza sağlıklı almamız nasip eder Rabbim hayırlısıyla :)
Ben daha doktoruma girunmedim ama arkadslar arasinda hemen goren de var sonradan goren de ama kalp atisini hemen ikisinin de duyuyorlar hemen yani burda okuya okuya uzman olduk iyice :)slm arkadaşlar
6 kez biyokimyasal gebelik sonrası 6 kez düşük yaşadım . ve 5 kasımda dondurulmuş 2 blast transferim oldu transferin 10. günü bhcg 583, 12. günü 1358, 14. günü 4200 geldi ve 14. gün karından usg ile 4mm lik tek kese görüldü aslnda transfer sonrası usg kontrol zamanım bugündü. tekrar usg yapıldı. bugünde 6 mm lik tek kese mevcuttu. Doktorum değerlerimden dolayı ikiz beklediğini vajinal bakılmadığı için görülmemiş olabileceğini söyledi ,2.keseyi geç göreniniz oldu mu sizce bu değerlerle ikiz olma ihtimali var mı sizler 2. keseyi transferden ne kadar sonra gördünüz bu arada 6 düşük sonrası ilk kez keseyi gördüm arkadaşlar rabbime binlerce kez şükür . rabbimm hepimizin bebeğini sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
seninde 11. gün değerin oldukça yüksek çıkmış doktorun ikiz ihtimalin için ne yorum yaptı? kontrolün ne zaman ?Ben daha doktoruma girunmedim ama arkadslar arasinda hemen goren de var sonradan goren de ama kalp atisini hemen ikisinin de duyuyorlar hemen yani burda okuya okuya uzman olduk iyice :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?