Benim doktorum la goruamedim daha gemsireler doktora bildirmis ama cok.iyi deger dediler onun disinda birsey aoylemwdiler ama insallah sikinti olmadan dogsunlar da ikiz ya da tek canlari sagolsun.seninde 11. gün değerin oldukça yüksek çıkmış doktorun ikiz ihtimalin için ne yorum yaptı? kontrolün ne zaman ?
Canım moralini bozma.ablamın sürekli lekelenmesi oluyordu.dinlen.ayaklarını yüksekte tut.uzan sürekli.ablam bu şekilde atlatmıştı.geçecek inşallah.biz boyle zor elde edince bu tarz olumsuzluklar uzuyor ister istemez.hafif pembeye donustu kanama.cok cok korktum ama doktor progestani uygula fitil olarak dedi.onu da yaptim.yatiyorum.artik gerisi allaha kaldi.rabbim neyi uygun gorurse
Canım benim degerlerde yüksekti ikiz olabilir dedi tek kese tek kalp atışını aldık Allahıma şükür darısı sizlereBenim doktorum la goruamedim daha gemsireler doktora bildirmis ama cok.iyi deger dediler onun disinda birsey aoylemwdiler ama insallah sikinti olmadan dogsunlar da ikiz ya da tek canlari sagolsun.
Maasallah sag salim olsun zamani gwlince sorunsu z. Ocean in da dedigi gibi biz zor bulduk ve beklesik bebeklerimizi nazlaniyorlar sabretmek gerekCanım benim degerlerde yüksekti ikiz olabilir dedi tek kese tek kalp atışını aldık Allahıma şükür darısı sizlere
Haklısın nazlı bebek bunlar :) saglıklı dogsunlarda nazlı olsunlar canım nazlarıyla oynarızMaasallah sag salim olsun zamani gwlince sorunsu z. Ocean in da dedigi gibi biz zor bulduk ve beklesik bebeklerimizi nazlaniyorlar sabretmek gerek
Bnde de batmalar az arada oluyor oncelere gore cok cok azaldi tabi ya :) seker konusunda bir sey diyemeyecegim cunku oyle bi urumum yok benim akintim da azldi sukurGünaydın arkadaşlar kasiklarda batmalariniz hala devam ediyormu benim baya azaldı yerleşme büyük ölçüde tamamlandığı ıcın mi acaba
bide benim şekerim biraz yüksek seyrediyo matofin başladı doktorum pko var bende düşük olmaması için kullanıyorum benim gibi olan var mı aranizda
Bnde de batmalar az arada oluyor oncelere gore cok cok azaldi tabi ya :) seker konusunda bir sey diyemeyecegim cunku oyle bi urumum yok benim akintim da azldi sukur
Ahh kuzum bulantı mi berbat her sabah bazen gün ortasında napalim iyi olsunda sağlık olsunMide bulantı lari nasıl kızlar benim ilk gebeliğimde çok siddetliydi sukur bunda çok daha az
.... Benim bugun kesildi sanki bulansa bi dert bulanmasa bisey mi oldu hic bitmiyoAhh kuzum bulantı mi berbat her sabah bazen gün ortasında napalim iyi olsunda sağlık olsun
Aynen canım bazen olmuo bazı günler daha fazla göğüs te öyle bazen daha çok acio.... Benim bugun kesildi sanki bulansa bi dert bulanmasa bisey mi oldu hic bitmiyo
Artik bi iyi bi kotu devam ins kucagimiza alalimda bu yolda emek vermek hic bitmicek herkes dur daha yeni baslio diyoAynen canım bazen olmuo bazı günler daha fazla göğüs te öyle bazen daha çok acio
Aynen bugün olmadı benimde. Neyse şükür buna.ama yine kokular geliyor burnuma.Aynen canım bazen olmuo bazı günler daha fazla göğüs te öyle bazen daha çok acio
Canım onu hiç Sorma ben ağfa yapmak istedim ama yapma dediler jiletle yapma dedi hemşireler ama brn yaptım.napim Dr alttan bakacağım demişti 12. Haftaya kadar.şimdilik bi kez bakıldı alttan.sende jilet yap.yoksa kıllardan çok rahatsız olmuştumKizlarr bu tuy sorununu napicaz yaa...jilet kullandim ama iki gun sonra daha fena oluyo agdayida bebege bisey olur diye yaptiramiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?