2016 Temmuz tüp bebek anneleri

seninde 11. gün değerin oldukça yüksek çıkmış doktorun ikiz ihtimalin için ne yorum yaptı? kontrolün ne zaman ?
Benim doktorum la goruamedim daha gemsireler doktora bildirmis ama cok.iyi deger dediler onun disinda birsey aoylemwdiler ama insallah sikinti olmadan dogsunlar da ikiz ya da tek canlari sagolsun.

biz boyle zor elde edince bu tarz olumsuzluklar uzuyor ister istemez.hafif pembeye donustu kanama.cok cok korktum ama doktor progestani uygula fitil olarak dedi.onu da yaptim.yatiyorum.artik gerisi allaha kaldi.rabbim neyi uygun gorurse

C
biz boyle zor elde edince bu tarz olumsuzluklar uzuyor ister istemez.hafif pembeye donustu kanama.cok cok korktum ama doktor progestani uygula fitil olarak dedi.onu da yaptim.yatiyorum.artik gerisi allaha kaldi.rabbim neyi uygun gorurse
Canım moralini bozma.ablamın sürekli lekelenmesi oluyordu.dinlen.ayaklarını yüksekte tut.uzan sürekli.ablam bu şekilde atlatmıştı.geçecek inşallah.

Benim doktorum la goruamedim daha gemsireler doktora bildirmis ama cok.iyi deger dediler onun disinda birsey aoylemwdiler ama insallah sikinti olmadan dogsunlar da ikiz ya da tek canlari sagolsun.
Canım benim degerlerde yüksekti ikiz olabilir dedi tek kese tek kalp atışını aldık Allahıma şükür darısı sizlere

Canım benim degerlerde yüksekti ikiz olabilir dedi tek kese tek kalp atışını aldık Allahıma şükür darısı sizlere
Maasallah sag salim olsun zamani gwlince sorunsu z. Ocean in da dedigi gibi biz zor bulduk ve beklesik bebeklerimizi nazlaniyorlar sabretmek gerek

Maasallah sag salim olsun zamani gwlince sorunsu z. Ocean in da dedigi gibi biz zor bulduk ve beklesik bebeklerimizi nazlaniyorlar sabretmek gerek
Haklısın nazlı bebek bunlar :) saglıklı dogsunlarda nazlı olsunlar canım nazlarıyla oynarız

Canlar bu bilgiler bebislerimiZe cok yararli olacak insallah :)) baska bir formdan aldim siz de faydalanin diye kopyaladim hadi iyisiniz
Kızlar fazla yeme konusunda kasmayın kendinizi ben bildiklerimi kısaca anlatmak isterim
1.ekmeği hayatınızdan çıkartın çok Canınız isterse tam bugday ekmeği tüketi
2..et ve et ürünlerini bol bol tüketin yalnız iyi pişmiş olacak ve çiğ ete elinizi sürerseniz mutlaka iyi yıkayın
3..yeşillik tüketirken dikkatli olun fazlası rahim kasıyor ayrıca yeşillikleri yıkarken mutlaka sirke kullanın toxpalizma denen rahatsızlığa önlem amaçlı

4.günlük bir adet yumurta mutlaka tüketin ve kaşar peynir kalsiyum acısından çokçok zengin ayrıca bebege kilo aldırıyor.

5.günlük bir bardak süt pastörize olursa daha iyi olur ayrıca son haftalar ılık süte bi tatlı kaşığı bal koyup içerseniz bebeğe güzel kilo yapıyor

6.kuru yemiş çok çok önemli Çiğ badem Fındık ve kabuklu ceviz tüketin tabi aşırı değil aşırı kilo yapar

7 balık mevsimi acısından güzel bir zaman mutlaka tüketin balık yalnız her balık hamilelikde yenilmiyor çünkü ciğerlerinde biriken Civa cok Zararlı internette listesi var

8 bol bol meyve tüketin

9..günlük bir Şişe maden suyu Soda değil maden suyu olandan tüketin

10.en önemlisi bol bol su için idrar yolu enfeksiyonuna Karsı mazallah tehlikeli malumunuz.

Bunlar dışında Canınız ne istiyorsa abartmamak koşulu ile tüketebilirsiniz tabi Çiğ et maydonoz nane ada cayı gibi bitki çayları aşırı kahve ve cay olmayacak...

Temizlik konusunda sirkeyi hayatınıza alın kimyasallardan uzaklaşın lütfen vajina temizliğine cok dikkat edin çünkü hamilelikde mantar olmaya çok müsait oluyo doktorunuza sorun bi temizleyici önerir pH uygun ve çamaşırları ütülediniz mi yeterli özellikle normal doğum da enfeksiyon bebege geçebilir..

Bunlar dışında hep olumlu düşünün bebege müzik dinletin ben oğlumda kuranı Kerim dinletiyordum Mehmet emin ay var you tube yazınca çıkıyo onu ve bebekler için klasik müzik var onu dinliyorduk oğluşumla bol bol faydası oldumu evet kesinlikle olduğuna inanıyorum :))

Ağır işi hayatınızdan dokuz ay boyunca çıkartın hele hele bi yerlere uzanarak yapılan işler asla Olmasın perde asmak gibi mesela
Gebelikde bel ve karın agrısı olabilir ama her ağrınızı vücudunuzdaki her Değişikliği agrı bazında doktorunuza söyleyin ve her türlü kanama da acil doktora görünün yerleşiyor fln diyenlere kulak asmayın ..her kanama önemli çünkü ..

Sac boyası oje Tarzı şeylerden ilk 12 hafta mümkünse uzak olun çünkü organ ları bu dönemde oluşuyor kimyasal hersey ters etki yapabilir ..

Günaydın arkadaşlar kasiklarda batmalariniz hala devam ediyormu benim baya azaldı yerleşme büyük ölçüde tamamlandığı ıcın mi acaba
bide benim şekerim biraz yüksek seyrediyo matofin başladı doktorum pko var bende düşük olmaması için kullanıyorum benim gibi olan var mı aranizda

Mide bulantı lari nasıl kızlar benim ilk gebeliğimde çok siddetliydi sukur bunda çok daha az

Bnde de batmalar az arada oluyor oncelere gore cok cok azaldi tabi ya :) seker konusunda bir sey diyemeyecegim cunku oyle bi urumum yok benim akintim da azldi sukur

Bnde de batmalar az arada oluyor oncelere gore cok cok azaldi tabi ya :) seker konusunda bir sey diyemeyecegim cunku oyle bi urumum yok benim akintim da azldi sukur

Canim benimde şekerim yoktu ben kendim şeker tahlili istedim doktorlar yapmıyor mutlaka yaptırın ben yaptırmasam yüklemeye kadar yüksek şekerle devam edecekmisim kullandigimiz estrafem pruloton hormonlar tetikliyor
vücutta hormon salgılamaya başladı Ohh suyundan da koy yani

Kizlarr bu tuy sorununu napicaz yaa...jilet kullandim ama iki gun sonra daha fena oluyo agdayida bebege bisey olur diye yaptiramiyorumm

Kizlarr bu tuy sorununu napicaz yaa...jilet kullandim ama iki gun sonra daha fena oluyo agdayida bebege bisey olur diye yaptiramiyorumm
Canım onu hiç Sorma ben ağfa yapmak istedim ama yapma dediler jiletle yapma dedi hemşireler ama brn yaptım.napim Dr alttan bakacağım demişti 12. Haftaya kadar.şimdilik bi kez bakıldı alttan.sende jilet yap.yoksa kıllardan çok rahatsız olmuştum hemen uzuyor ama Dr a gidene kadar kesmiyorum.sürekli kesme sende.oda tahriş ediyormuş.

Benimde kasıklarımda batmalar azaldı akıntı devam ediyor göğüslerim ağrıyor şişli. Karnımda da şişlik var ilaçların etkisi galiba. midede yanma oluyor gaz kötü kokular gelince bulantı oluyor sık sık değil öff amma şikayetim varmış. Sağlıkla dünyaya gelsin de bebeğim her şeye razıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…