Hayirli olsun canim 450 de fazla degilmi banaenopur 225 baslamosti gervi herkese farkli uygulanirKızlar şimdi çıktım doktordan . Şu an için çok az antral folikül gördü ama benim sıkıntı zaten rezerv azlığı geçen sefer tedaviye çok güzel yanıt vermişsin inşallah bu seferde olur dedi .450 doz menopur ile başladık bakalım . Cuma tekrar gideceğiz kontrole . Ben arı sütü bal polen karışımı yiyorum bakalım Allah en güzelini nasip etsin hepimize
Evet Cnm dogum kontrol hapı 12 toplandı 6 kaldı Cnm bakalım ne olacakDoğum kontrol hapi na basliycaksin di mi . Aa evet canım onlar bazen laboratuvardan cikamiyorlar ararlar mutlaka . Çok. Heyecanlı kaç yumurta toplandı canım
En son 6 kalmıştı Cnm ikinci gün yani..kalmıyo maalesef keşke kalsa..yok Cnm özellikle sıvı oldu mu o yüzden mi diye sordum hayır sıvı yok dediler israrla.herkeste olmuyor sıvı sizin riskiniz o degil dediler..puregon 300 kullandım Cnm son 3 gün doz düşürüldü tabiCanim ohss . Yumurtalar toplandiktan sonra karnında sıvı bırikiyor şişiyor nefes alamaz hala gelebiliyorsun. Buyük ihtimalle ohss riskine karşı transferin ertelendi. 12 de 9 döllenme gayet iyi maşallah . 5.güne hepsi kalmaz ama . Hangi igneyi kullandın kaç doz kullandın bi de .
Canim eğer devam etseler ilaçlarla daha zor olacaktı . E2 yüksekliği de sorun. Ohss olsan şimdiye belli olurdu zaten . Puregon 300 dozu kaçta başladın canım . Yumurta rezervin iyi o zaman senin canım. MaşallahEn son 6 kalmıştı Cnm ikinci gün yani..kalmıyo maalesef keşke kalsa..yok Cnm özellikle sıvı oldu mu o yüzden mi diye sordum hayır sıvı yok dediler israrla.herkeste olmuyor sıvı sizin riskiniz o degil dediler..puregon 300 kullandım Cnm son 3 gün doz düşürüldü tabi
Evet öyle dediler devam etse risk olacakmış puregonu ilk 5 gün 300 sonraki iki gün 250 son gün 225 kullandım Cnm..ben hep sorunumun rahmimde sıvı olması sanıyordum ama doktorlar en son rahminde sıvı yok karın bölgende var oda bizim için sorun degil dediler tabi içim hala rahat degil..ins hepimiz saglıklA sıhhatle isteğimize kavuşuruz..buradaki herkese yürekten dua ediyorm..Canim eğer devam etseler ilaçlarla daha zor olacaktı . E2 yüksekliği de sorun. Ohss olsan şimdiye belli olurdu zaten . Puregon 300 dozu kaçta başladın canım . Yumurta rezervin iyi o zaman senin canım. Maşallah
Canim bu karindaki sivi herzamn oluyorsa bak beni dinlersen fmf akdeniz atesi genetik testi yaptir daha oncede demistimEvet öyle dediler devam etse risk olacakmış puregonu ilk 5 gün 300 sonraki iki gün 250 son gün 225 kullandım Cnm..ben hep sorunumun rahmimde sıvı olması sanıyordum ama doktorlar en son rahminde sıvı yok karın bölgende var oda bizim için sorun degil dediler tabi içim hala rahat degil..ins hepimiz saglıklA sıhhatle isteğimize kavuşuruz..buradaki herkese yürekten dua ediyorm..
Benim bi arkadaşımın rahminde kan vardı gecmiyormus o kan . Yücel beyde ameliyat oldum ben çok araştırdım alanında iyi bir doktor sorun değil diyorsa öyledir . İnşallah mutlu haberlerini aliriz burdan.Evet öyle dediler devam etse risk olacakmış puregonu ilk 5 gün 300 sonraki iki gün 250 son gün 225 kullandım Cnm..ben hep sorunumun rahmimde sıvı olması sanıyordum ama doktorlar en son rahminde sıvı yok karın bölgende var oda bizim için sorun degil dediler tabi içim hala rahat degil..ins hepimiz saglıklA sıhhatle isteğimize kavuşuruz..buradaki herkese yürekten dua ediyorm..
Canim bu karindaki sivi herzamn oluyorsa bak beni dinlersen fmf akdeniz atesi genetik testi yaptir daha oncede demistim
Canim ben fmf hastasiyim ama bazilarinda belirtiler hafif plabiliyor.benim adet donemlerime denk geliyor cok agr geciyor atesim cok olmuyor ama eklem agrilari tutulmalar bel agrisi karin sisligi.farkli bulgular olabiliyor bazilarinda karin agrisi ve ates olmadgi halde fmf teshisi koyuluyo.R Ruzey benim de karın boşluğumda hep sıvı görüyordu doktorum, daha doğrusu bi önceki doktorum, takiple onca ayım geçti onda... adetin 2. günü gittiğimde bi umut ilaca başlatıyordu ( femara-fostimon) sonra yumurtalar büyümeye başlayınca başlıyordu olumsuz yorumlarına, bu suda mümkün değil döllenemez, sperm yerine ulaşamaz falan :/
sonra ben de brüksel e gittim ve meğersem polipim varmış, asıl engel bu dedi yücel hoca, polip alındı.
o suyu kurcaladı durdu eski doktorum çok uzun hikaye, sudan örnek alıp patolojiye dahi yolladı...
fmf yi de araştır dedi ama onun belirtileri çok ağır değil mi, fmf olsam da o su ondan olsa, bi rahatsızlık vermezmiydi, ağrı-ateş vs?
yücel hoca herkesin karınboşluğunda su olur, bağırsaklar birbirine yapışır aksi halde demişti...
Bnmde atesim oluyor agrim zaten hep var adetin ilk iki gunu bel ve karin agrisi bunlar fmf belirtisi mi acaba bu arada bugun doktora gittim hic birsey yapmadi laparoskopi oldugum icin eylulde gel dedi eylulde benim iznim bitiyor tup bebek yapma planimiz galiba baya bi ertelenecek agustosta yapilabilirse baska doktorda sansimi denemek istiyorum cunku doktorum agustosta izinli olacagi icin aguatosuda es gectiCanim ben fmf hastasiyim ama bazilarinda belirtiler hafif plabiliyor.benim adet donemlerime denk geliyor cok agr geciyor atesim cok olmuyor ama eklem agrilari tutulmalar bel agrisi karin sisligi.farkli bulgular olabiliyor bazilarinda karin agrisi ve ates olmadgi halde fmf teshisi koyuluyo.
Canim bazılarına göre 1-3 arası bazılarına göre de 2-4 arası normal kabul ediliyorKizlar amh testim 1,6 cikti iyi mi nasil
Canim ben fmf hastasiyim ama bazilarinda belirtiler hafif plabiliyor.benim adet donemlerime denk geliyor cok agr geciyor atesim cok olmuyor ama eklem agrilari tutulmalar bel agrisi karin sisligi.farkli bulgular olabiliyor bazilarinda karin agrisi ve ates olmadgi halde fmf teshisi koyuluyo.
Amin canım inşallah . Dondurulmuş var mı sizinMrb herkesee.. allah nasip ederse bu ayin sonunda bende ikinciyi deniycem..rabbim hepimizin gonlune gore versin..
Canim ya atesle birlikte seyreden karin agrisi.kadinaprda genelde regl donemine geldiginden anlailmiyormis.karinda sivi.aile de fmf hastasi.eklem agrilari tutulmalar karin sisligi.eklem sismesi veya dokuntiler olabiliyomus.fmf hastalari normal hastalara gore biraz zor gebe kaliyorlar bidebenim adet dönemimde de diğer günlerdene göre dayanılmayacak bir ağrım olmaz canım, sadece adetin 1. günü kasık ağrısı olur tabi hiç belirtisi de olmayabilir fmf nin? acaba araştırsam mı?
Can'ım benim sorunum rezerv azlığı önceki tedavide de gonal f 450 doz kıllanmıştım şimdi de menopur 450 doz kullanacağımCanim ya atesle birlikte seyreden karin agrisi.kadinaprda genelde regl donemine geldiginden anlailmiyormis.karinda sivi.aile de fmf hastasi.eklem agrilari tutulmalar karin sisligi.eklem sismesi veya dokuntiler olabiliyomus.fmf hastalari normal hastalara gore biraz zor gebe kaliyorlar bide
Rabbim gonlundekini hakkında hayirli eylesin inşallah.Evet birtane var o transfer edilicek..
Canim bu karindaki sivi herzamn oluyorsa bak beni dinlersen fmf akdeniz atesi genetik testi yaptir daha oncede demistim[/QU evet Cnm demiştin sen daha önce..yücel hoca onla alakalı bişey demedi ama Bülent tıraş hocayada gitmiştim ben o çocuk işini hallet bi baktır sen fmf olabilirsin Dedi.şimdi hatırladım..aslında haklısın bi baktırmam lazım galiba..ama yücel hocada laporoskopi oldum ben.bana sıvı hep olacak yüzeyde yırtıklar var sıvı gerektiği gibi emilemiyor Dedi..bide bu var.kafam çok karışık bu sıvı yüzünden yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?