- 12 Haziran 2016
- 409
- 213
- 103
- 39
Cok kotu degil en azindan sukur diyelim kizlar tedavimi ta eylule atti agustosta da izinli diye bu ayda laparoskopiden sonra ara vermek icin ama ben seneye kadar izin alamam agustosta özelde biryerde yaptirsam mi yedi sekiz at akısına mi biraksam cok kararsizmCanim bazılarına göre 1-3 arası bazılarına göre de 2-4 arası normal kabul ediliyor
Evet benimde ilk tedavi için gittiğim doktor yani normal kadın dogum uzmanı bana öyle antibiyotikler içirdi öyle psikolojimi bozdu ki.ben artk kesinlikle çocuğum olmaz çok kötü durumdayım zannediyordum.öyle moralim bozuktu ki tedavi olmak istemiyordum artk..her doktora güvenmemek lazım yok yere oda laporoskopi yaptı beni.yücel hocaya güveniyorm ve güvenmek istiyorm..R Ruzey benim de karın boşluğumda hep sıvı görüyordu doktorum, daha doğrusu bi önceki doktorum, takiple onca ayım geçti onda... adetin 2. günü gittiğimde bi umut ilaca başlatıyordu ( femara-fostimon) sonra yumurtalar büyümeye başlayınca başlıyordu olumsuz yorumlarına, bu suda mümkün değil döllenemez, sperm yerine ulaşamaz falan :/
sonra ben de brüksel e gittim ve meğersem polipim varmış, asıl engel bu dedi yücel hoca, polip alındı.
o suyu kurcaladı durdu eski doktorum çok uzun hikaye, sudan örnek alıp patolojiye dahi yolladı...
fmf yi de araştır dedi ama onun belirtileri çok ağır değil mi, fmf olsam da o su ondan olsa, bi rahatsızlık vermezmiydi, ağrı-ateş vs?
yücel hoca herkesin karınboşluğunda su olur, bağırsaklar birbirine yapışır aksi halde demişti...
Evet Cnm iyi bi doktor bende ameliyat oldum onda..oda beraber çalıştığı Hüsamettin beyde sorun yok diyor.hatta o kadar sordum ki artk bu sıvı meselesini en son seferinde eşime dönüp gülerek ne kadarda stresli bi hanım Dedi :) çok güldük eşimle.çok rahatlatıyor bizi bu rahat halleri..ins dediği gibi çıkar :) ins hepimizin tek tek güzel haberleri yazılır buraya :)Benim bi arkadaşımın rahminde kan vardı gecmiyormus o kan . Yücel beyde ameliyat oldum ben çok araştırdım alanında iyi bir doktor sorun değil diyorsa öyledir . İnşallah mutlu haberlerini aliriz burdan.
Tamam o zaman sorun yok rahımde sıvı yok :)) haber geldi mi embriyolar dan canimEvet Cnm iyi bi doktor bende ameliyat oldum onda..oda beraber çalıştığı Hüsamettin beyde sorun yok diyor.hatta o kadar sordum ki artk bu sıvı meselesini en son seferinde eşime dönüp gülerek ne kadarda stresli bi hanım Dedi :) çok güldük eşimle.çok rahatlatıyor bizi bu rahat halleri..ins dediği gibi çıkar :) ins hepimizin tek tek güzel haberleri yazılır buraya :)
Bekleme arkadaşim her ay yumurta rezervimız azalıyor . İmkanın varsa başla bence tedaviyeCok kotu degil en azindan sukur diyelim kizlar tedavimi ta eylule atti agustosta da izinli diye bu ayda laparoskopiden sonra ara vermek icin ama ben seneye kadar izin alamam agustosta özelde biryerde yaptirsam mi yedi sekiz at akısına mi biraksam cok kararsizm
Dogru söylüyorsun arkadaşım agustosta baska dr la deneyim insAllah yinebirsey cikip ertelenmez ertelenirse iznim bitiyor seneye kaliyor biryandan da cok korkuyorum tutmaz diye Allahim aratmasin hicbirimizi daha fazlaBekleme arkadaşim her ay yumurta rezervimız azalıyor . İmkanın varsa başla bence tedaviye
Evet benimde ilk tedavi için gittiğim doktor yani normal kadın dogum uzmanı bana öyle antibiyotikler içirdi öyle psikolojimi bozdu ki.ben artk kesinlikle çocuğum olmaz çok kötü durumdayım zannediyordum.öyle moralim bozuktu ki tedavi olmak istemiyordum artk..her doktora güvenmemek lazım yok yere oda laporoskopi yaptı beni.yücel hocaya güveniyorm ve güvenmek istiyorm..
Iyim canim kasik agrisi var biraz ama.belim cok agriyor.folik asit lucrin progeston (coraspin cleâxan bu ikisi pihti atma riskine karsi )kullaniyorum bakaim neler oluyor icerde.bugun disarda olsaydi acaba boluncekmiydi diorum eşime demin .oda dalga geciyor artik.Shahida canım nasılsın transfer sonrasında da bi ağrı oluyor mu? yeni ilaçlar verdiler mi?
şimdi belirtileri takip edeceğiz senin için :)Iyim canim kasik agrisi var biraz ama.belim cok agriyor.folik asit lucrin progeston (coraspin cleâxan bu ikisi pihti atma riskine karsi )kullaniyorum bakaim neler oluyor icerde.bugun disarda olsaydi acaba boluncekmiydi diorum eşime demin .oda dalga geciyor artik.
Amin canim insallah.evet benmde 23.test gunum.talihsizlikler olduya cok uzuldum.bikac gun icerisinde iptal olabolir 1 yumurta isleme alindi dediklerinde cok kotu oldum.sonra o bir yumurta yi transfer etmeleri cok sevindirdi.simdi sonuc ne olursa olsun uzulmeyecegim.ben cunku transfer olmayacak bitti diye yeterince uzilmustum.olursa eger surpriz olacak banaşimdi belirtileri takip edeceğiz senin için :)
22-24 ü arası olurum inşallah, o zamana kadar sen test yapmış olacaksın :)
önce allaha sonra annesine emanet, inşallah sağlıkla büyür.
inşallah olur canım, olmazsa da üzülme tabi ki, en azından tesellin şu olacak, maddi olarak toparlanmayı beklemeyeceksin, 2. hakkın var. ama inşallah bir daha ilaçlar-iğneler olmayacak ve hamile olacaksın. bol bol dua edelimAmin canim insallah.evet benmde 23.test gunum.talihsizlikler olduya cok uzuldum.bikac gun icerisinde iptal olabolir 1 yumurta isleme alindi dediklerinde cok kotu oldum.sonra o bir yumurta yi transfer etmeleri cok sevindirdi.simdi sonuc ne olursa olsun uzulmeyecegim.ben cunku transfer olmayacak bitti diye yeterince uzilmustum.olursa eger surpriz olacak bana
Amin canim insallah.evet benmde 23.test gunum.talihsizlikler olduya cok uzuldum.bikac gun icerisinde iptal olabolir 1 yumurta isleme alindi dediklerinde cok kotu oldum.sonra o bir yumurta yi transfer etmeleri cok sevindirdi.simdi sonuc ne olursa olsun uzulmeyecegim.ben cunku transfer olmayacak bitti diye yeterince uzilmustum.olursa eger surpriz olacak bana
İyi bir merkez iyi bir doktor seç canım . Tutmayadabilir ama en azından bir adım atmis olursunDogru söylüyorsun arkadaşım agustosta baska dr la deneyim insAllah yinebirsey cikip ertelenmez ertelenirse iznim bitiyor seneye kaliyor biryandan da cok korkuyorum tutmaz diye Allahim aratmasin hicbirimizi daha fazla
Canim brn menopur kullandim 11 yumurta toplandi ama 1 i isleme alindi sadece.aciklama olarakra eterli olgunlukta ve kalotedr degil dedi.ultrasonda boyutlar iyi gornuyordukızlar geçen tedavimde gonal f kullanmıştım . şimdiki tedavide doktor menopur başladı . gonal f in bana geri dönüşü çok iyi olmuştu . ilk muayenede 3-4 antral folikül varken benden 11 tane toplama oldu . şimdi acaba bu menopur da aynı etki olur mu ? daha önce kullanan var mı?
Canim boyutlar iyi olsa da yumurtalar toplanmadan kalitesi hakkında birsey söylenemez malasef .Canim brn menopur kullandim 11 yumurta toplandi ama 1 i isleme alindi sadece.aciklama olarakra eterli olgunlukta ve kalotedr degil dedi.ultrasonda boyutlar iyi gornuyordu
Amin Cnm ins hepimiz bu müjdeyi veririz..ins bu zor anıların altına güzel hamilelik ve dogum anılarımızı yazarız..bende mayısta orda laporoskopi oldum.su meşhur sıvı için.yapışıklık vardı bide temizlendi..tedaviyide orda mı olacaksın Cnm.brüksel tüp bebek merkezi ile ilgili hep güzel şeyler okuyoruz, bi arkadaşım da orda tedavi gördü hamile kaldı, o tavsiye etti... ne yazık ki benim de uzun zamanım işinin ehli olmayan bi doktorun acabalarıyla geçti... mayıs sonunda brüksel de polip aldırdım ve sonrasında adetim şaştı, temmuz sonunda başlarım diye umut ediyorum. seni adetin bitince transfere hazırlayacaklar? inşallah hamile olduğun müjdesini de verirsin.
Nebilim canim ben yarisi isleme alinaa yarisi dollense diyordum kotu ihtimal.ama boylede olabiliyormus.her ay degisir kesin yumurtalarin kalitesiz diyeemyiz tekrarlarsa ayni sey ozman kesin bir kaniya varabiliriz dedi.kizlar dikkat edin beslenmenizeCanim boyutlar iyi olsa da yumurtalar toplanmadan kalitesi hakkında birsey söylenemez malasef .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?