2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Nebilim canim ben yarisi isleme alinaa yarisi dollense diyordum kotu ihtimal.ama boylede olabiliyormus.her ay degisir kesin yumurtalarin kalitesiz diyeemyiz tekrarlarsa ayni sey ozman kesin bir kaniya varabiliriz dedi.kizlar dikkat edin beslenmenize
Canim benim beslenme kesinlikle önemli ablamin tup bebek tedavisinin birinde yumurtaları boş çıktı .sonraki tedavide 16 yumurta 9 döllendi maşallah. Stres de çok önemli bir faktör. Ayrıca dollenmeme sebebi spermden de olabilir .eşinin de beslenmesine dikkat etmesi lazım . Doktor bana esin tup bebege kadar proxeed plus icsin demişti .

evet, inşallah adet olunca orada başlayacağım canım.

Canim bizim döllenme yapilmamis birini denemisler isleme alinmis o da dollendi iste

Aaa.neden canim sorun ne.doktora sordum bu ay boule denk gelmis olabilir her ay kalite degisir birdaki ay belki iyi olacak.ikinci tup bebektede ayni skinti olursa ozman genel olarak kalite kotu diyebilirz ancak dedi
Rezerv azlığım var sadece evet her ay değişik bizede öyle denk geldi nasip işte bu ay yeniden başlııcam bakalım

Sagol canim.biraz umutsuzum erken olduya transfer.diyorum disarda olsaydi belki 3.gune bile gtmeyecekti.zaman gecmiyo hic nasil gecicek bilmiyorum.bel agrisi kasik agrim var onun disinda iyim :)
Canim yaa rabbim hayırlısıyla tutmasini nasip edecek hic sıkıntı yapma tutmasa da hemen obur ay ikinciyi deneyeceksin nede olsa rahat ol

Sagol canim.biraz umutsuzum erken olduya transfer.diyorum disarda olsaydi belki 3.gune bile gtmeyecekti.zaman gecmiyo hic nasil gecicek bilmiyorum.bel agrisi kasik agrim var onun disinda iyim :)
HADİ hayırlısı inşallah tutunmaya başlamıştır onun ağrılarıdır.
zor süreçler bunlar allah yardımcımız olsun

Kizlar merhaba bende basladim bugun tedaviye .375 gonal f le basladik 3gun sonra tekrar cagirdi doktor bakalim hepimize hayirli haberler insallah

• Kızlar bende cuma sabahı hastaneye gideceğim kısmet raporum çıkmışsa eğer ki öyle dediler zaten 15 temmuzda gelin dediler
  • raporumu alıp doktoruma gideceğim hemen ilaçlarımı yazacak.
  • karşı komşum eczanede çalışıyor ona göndericem rapor ve ilaçlarımı mesajla oda ilaçları hazırlayacak cumartesi de alırım herhalde... eğer bir erken olma durumu olmaz ise pazartesi adet günüm erken olursa bilemem :/

Kızlar herkese selam. Tedavilerimiz inşaallah hepimize ugurlu gelir bu son tedavilerimiz olur. Bende bi iki güne kadar adet olup tedaviye başlayacağım bu 3. Tüp Bebek denemem olacak. Liste var mı kızlar kimler nerde tedavi olacak kaçıncı deneme vs. Gibi bazı topiklerde oluyor burda var mı acaba yeni fark ettim bu topigi Insaalah ugurlu gelir

Canim hayırlı olsun tedavin inşAllah son denemen olur bebisine veya bebislerine kavusturur bu tedavin seni..liste yok sen nasil yapildigini biliyorsan yap istersen ama benim tedavim agustosa kaldı (

Arkadaşım hadi bakalım inşAllah hersey yolunda gider

Amin arkadasim insallah rabbim hayirla ve saglikla nasip etsin stress yok ama merak ve heyecan var sadece kilo almaktan korkuyorum biraz
Bende de kilo takıntısı vardır bişi olmaz ya veririz en fazla iki ay icinde benim tedavi agustosa kaldi ama korkum cok tutmayacak diye tutmaz korkusuyla yaptrmaktan vazgecesim var :))

Bende de kilo takıntısı vardır bişi olmaz ya veririz en fazla iki ay icinde benim tedavi agustosa kaldi ama korkum cok tutmayacak diye tutmaz korkusuyla yaptrmaktan vazgecesim var :))
Ben k3ndimo hazirladim doktor da kesinlikle yok yere umut vermiyor..
Rezerv az tablo net ... Cikacak yumurta fazla olmayabilir herseye hazirlikli olmaya calisicam
3 deneme veriyor devlet en fazla seneye yaza kadar 3 deneme yaparim sonra allahin verdigi guc ve sabirla yoluma bakarim diye cok dua ediyorum ...yani en kotusunu dusunuyorum..

Esimde beni yipratmak istemiyor
3 defa olmazsa rabbimin verdigi basim ustune diyebilirim insallah sukunet ve teslimiyetle insallah

Kaç uaşındasın rezervin amh ile mi belli oldu az olduğu en iyisini yapıyorsun sabredecegiz Rabbimizin nasip ettigi zamanda yavrularimiza kavusacagimizdan emin olacagiz aslinda hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…