Hadi insallah hayırla Cnm..ins güzel sonuçlar alırız :)evet, inşallah adet olunca orada başlayacağım canım.
Çok şükür Cnm iyi kalitede olan ve orta olan varmış dondurdular..
Amin canım inşaallah bu son olsun... Liste yaparım ama topik sahibi yapsa daha iyi olur birinci sayfada sabit kalır ben yaparsam sürekli her sayfaya listeyi taşımak lazım güncel tutmak için... o yüzden topik sahibimiz yapar InsaalahCanim hayırlı olsun tedavin inşAllah son denemen olur bebisine veya bebislerine kavusturur bu tedavin seni..liste yok sen nasil yapildigini biliyorsan yap istersen ama benim tedavim agustosa kaldı(
28 yasindayim ve 26 yasimdan beri durumu biliyorumKaç uaşındasın rezervin amh ile mi belli oldu az olduğu en iyisini yapıyorsun sabredecegiz Rabbimizin nasip ettigi zamanda yavrularimiza kavusacagimizdan emin olacagiz aslinda hepsi bu
Insallah diledigin gbi olur canm
- Kızlar bende cuma sabahı hastaneye gideceğim kısmet raporum çıkmışsa eğer ki öyle dediler zaten 15 temmuzda gelin dediler
- raporumu alıp doktoruma gideceğim hemen ilaçlarımı yazacak.
- karşı komşum eczanede çalışıyor ona göndericem rapor ve ilaçlarımı mesajla oda ilaçları hazırlayacak cumartesi de alırım herhalde... eğer bir erken olma durumu olmaz ise pazartesi adet günüm erken olursa bilemem :/
Amh kac cikti canim.bana doktor inatla yapmadi gerek yok dedi fsh falan normal ultrason muaynnde iyi dedi.simdi 11 de 1 yumurta isleme alindiya o geliyor aklima.ama sayiyomi etkiliyo amh sadece28 yasindayim ve 26 yasimdan beri durumu biliyorum
Ilk olarak amh ile belli oldu...sonra xaten aylarca takibe gittim ultrasonda sag da hic yumurta olmazdi hatta antral folikul bile olmazdi solda da zaten kist var orada da 3 -4. Antral olurdu yani rezerv dusuklugu resmen kanitlanmis oldu
Van'ım benim amh 2.03 ama yumurtam az oldu 7tane 3ü döllenedi 1i iyi kalite o da 3.gün yanı amh da çok etkili değil sanıırmAmh kac cikti canim.bana doktor inatla yapmadi gerek yok dedi fsh falan normal ultrason muaynnde iyi dedi.simdi 11 de 1 yumurta isleme alindiya o geliyor aklima.ama sayiyomi etkiliyo amh sadece
Insallah tutmystur canim 3 embriyomu massallah masallah.nerede yaptrdin.fazla koymuyorlar normaldeBen yeniyim kizlar transferim oldu bu gun 11. Gunum yarin test gunum cok heycanliyim hicbir belirti yok bu arada insallah tutunmustur bebislerim 3 tane embriyo konuldu
Haklisin canim.doktorda o yumurta aydan aya degisir dedi demekki bu ay boyle denk geldi bizeVan'ım benim amh 2.03 ama yumurtam az oldu 7tane 3ü döllenedi 1i iyi kalite o da 3.gün yanı amh da çok etkili değil sanıırm
Insallah diledigin gbi olur canm
Amh kac cikti canim.bana doktor inatla yapmadi gerek yok dedi fsh falan normal ultrason muaynnde iyi dedi.simdi 11 de 1 yumurta isleme alindiya o geliyor aklima.ama sayiyomi etkiliyo amh sadece
2 den fazla koymuyorlar diye biliyom iyi ya insallah tutar yasin kac canim kac yumurta olusmustu sorun neydi bide ilk denememiMemorial tup bebek merkezinde oldu doktorum erciyes hastanesinde ama
Aaa sasrdim canim cunku 35 yas altina 1 koyyolar cok nadiren 2Esimde sperm hareketlilgi az cikiyordu 27 yasindayim ilk denemem 15 topladilar en son sekiz kaldi 3 tane kaliteli vardi sordular ucunude istedim normalde bir tane koymalari lazimmis ama olsun arkadasimda oldu onada uc tane koymuslardi bi tanesi tuttu yasida 24
Insallah canim bu saatten sonra allahm ol derse olacak herkese dua ediyorum.rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.benimde pazartesi transferim oldu.tek embriyo.2.gun yapildi transferim.senin nezman yapildi kac hucreliydiInsallah tutar nlur dua edin benim icin banada isteyen herkesede nasip etsin allahim senin islemlwrin basladi mi peki shahida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?