2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Canim hayırlı olsun tedavin inşAllah son denemen olur bebisine veya bebislerine kavusturur bu tedavin seni..liste yok sen nasil yapildigini biliyorsan yap istersen ama benim tedavim agustosa kaldı (
Amin canım inşaallah bu son olsun... Liste yaparım ama topik sahibi yapsa daha iyi olur birinci sayfada sabit kalır ben yaparsam sürekli her sayfaya listeyi taşımak lazım güncel tutmak için... o yüzden topik sahibimiz yapar Insaalah senin ilk tedavin mi canım. Hangi merkezde tedavi olacaksın

Kaç uaşındasın rezervin amh ile mi belli oldu az olduğu en iyisini yapıyorsun sabredecegiz Rabbimizin nasip ettigi zamanda yavrularimiza kavusacagimizdan emin olacagiz aslinda hepsi bu
28 yasindayim ve 26 yasimdan beri durumu biliyorum
Ilk olarak amh ile belli oldu...sonra xaten aylarca takibe gittim ultrasonda sag da hic yumurta olmazdi hatta antral folikul bile olmazdi solda da zaten kist var orada da 3 -4. Antral olurdu yani rezerv dusuklugu resmen kanitlanmis oldu

Insallah diledigin gbi olur canm

Amh kac cikti canim.bana doktor inatla yapmadi gerek yok dedi fsh falan normal ultrason muaynnde iyi dedi.simdi 11 de 1 yumurta isleme alindiya o geliyor aklima.ama sayiyomi etkiliyo amh sadece

Amh kac cikti canim.bana doktor inatla yapmadi gerek yok dedi fsh falan normal ultrason muaynnde iyi dedi.simdi 11 de 1 yumurta isleme alindiya o geliyor aklima.ama sayiyomi etkiliyo amh sadece
Van'ım benim amh 2.03 ama yumurtam az oldu 7tane 3ü döllenedi 1i iyi kalite o da 3.gün yanı amh da çok etkili değil sanıırm

Ben yeniyim kizlar transferim oldu bu gun 11. Gunum yarin test gunum cok heycanliyim hicbir belirti yok bu arada insallah tutunmustur bebislerim 3 tane embriyo konuldu

Ben yeniyim kizlar transferim oldu bu gun 11. Gunum yarin test gunum cok heycanliyim hicbir belirti yok bu arada insallah tutunmustur bebislerim 3 tane embriyo konuldu
Insallah tutmystur canim 3 embriyomu massallah masallah.nerede yaptrdin.fazla koymuyorlar normalde

Insallah diledigin gbi olur canm

amh 0.64 dü geçen haftalarda yaptırdım en son
amh kalitede etkili olabilyor ama her vaka da olmayabilir
yumurtalar tükenmek üzere olduğu için dolayısıyla kaliteleri de düşüyor

Esimde sperm hareketlilgi az cikiyordu 27 yasindayim ilk denemem 15 topladilar en son sekiz kaldi 3 tane kaliteli vardi sordular ucunude istedim normalde bir tane koymalari lazimmis ama olsun arkadasimda oldu onada uc tane koymuslardi bi tanesi tuttu yasida 24

Aaa sasrdim canim cunku 35 yas altina 1 koyyolar cok nadiren 2

Insallah tutar nlur dua edin benim icin banada isteyen herkesede nasip etsin allahim senin islemlwrin basladi mi peki shahida
Insallah canim bu saatten sonra allahm ol derse olacak herkese dua ediyorum.rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin.benimde pazartesi transferim oldu.tek embriyo.2.gun yapildi transferim.senin nezman yapildi kac hucreliydi

Arkadaşlar 3.gün embriyosu tek kaçıncı günde en erken anlaşılır acaba mesela bugün 9. Gün idrar testi pozitifse pozitif midir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…