Canım evet özelde yaptırmıştım iki negatif tüp bebek denemem var tutmadı maalesef. Bu 3. Tüp Bebek denemem olacak Insaalah bu son olur. Acıbadem Maslakta tedaviye başlayacağım. Sen nerde başlayacaksın canım ilk denemende tutar inşaallah canımA.s yarın adet olma olasılığım var iki üç gün ara olur aramızda
İnşallah canim inşallah tutar peki neden tutmuyor seninle ilgili mi benim tüpüm kapalı sol o yüzden tüp yaptırıyor um bakalım devlette yaptırıyorum nasip inşallah inşallah inşallah olurCanım evet özelde yaptırmıştım iki negatif tüp bebek denemem var tutmadı maalesef. Bu 3. Tüp Bebek denemem olacak Insaalah bu son olur. Acıbadem Maslakta tedaviye başlayacağım. Sen nerde başlayacaksın canım ilk denemende tutar inşaallah canım
Canım bende hiç bir sorun yok eşimin de sayısı iyi hareket iyi bi tek morfoloji 1 sorun işte. Olmama nedenini bize de tam açıklamıyorlar senden de kaynaklı olabilir eşindende bizden de kaynaklı olabilir diyor Dr zaten üç ihtimal var hepsini Saydı... ama diğer doktorlara sordum neden olarak labaratuar koşulları iyi değil dendi... inşaallah canım bu son olsun valla 6 yıldır olmuyor çocuğumuz 8 yıllık evliyiz. Sizin kaç yıldır olmuyor canımİnşallah canim inşallah tutar peki neden tutmuyor seninle ilgili mi benim tüpüm kapalı sol o yüzden tüp yaptırıyor um bakalım devlette yaptırıyorum nasip inşallah inşallah inşallah olur
Beş yıl a girdim beş yıldır olmuyor inşallah olur canım benim nasip bol dua et imtihan bunlarCanım bende hiç bir sorun yok eşimin de sayısı iyi hareket iyi bi tek morfoloji 1 sorun işte. Olmama nedenini bize de tam açıklamıyorlar senden de kaynaklı olabilir eşindende bizden de kaynaklı olabilir diyor Dr zaten üç ihtimal var hepsini Saydı... ama diğer doktorlara sordum neden olarak labaratuar koşulları iyi değil dendi... inşaallah canım bu son olsun valla 6 yıldır olmuyor çocuğumuz 8 yıllık evliyiz. Sizin kaç yıldır olmuyor canım
Cok heyecanli lutfen bize de yaz canimm rabbim yardimcin olsunYarın kan vereceğim inşallah
Kızlar selam nasılsınız bugün adet oldum yarın inşaallah bi sorun çıkmazsa tedaviye başlıyorum... yarın tedaviye başlayacak var mı birlikte takip ederiz
A.s yarın adet olma olasılığım var iki üç gün ara olur aramızda
Bende yeni basladim canim bugun 2.ignemi oldum yakin tarihlerimizKızlar selam nasılsınız bugün adet oldum yarın inşaallah bi sorun çıkmazsa tedaviye başlıyorum... yarın tedaviye başlayacak var mı birlikte takip ederiz
Hadi bakalım canım peş peşe başlayıp güzel haberler vermemiz de nasip olur inşaallahCok heyecanli lutfen bize de yaz canimm rabbim yardimcin olsun
18 temmuzda bekliyordum ama sanirim erken adet olucam bu hafta raporumu alabilirsem adetle birliktw ilaclara baslicaz
Birdetosun788 Var onunlada ayni zamandi bu hafta baslayacak birkac kisi var
Benimde yazdigim gibi pzt idi ama sanirim erken oluyorum agrilar basladi aymi zamanlarda baslicaz
Amin amiiiinn hayirla saglikla haberler verelim insallahHadi bakalım canım peş peşe başlayıp güzel haberler vermemiz de nasip olur inşaallah
bende yarın iğnelere başlarım galiba. Senin ilk tedavin mi canım inşaallah Rabbim güzel sonuçlar almamızi nasip eder canımBende yeni basladim canim bugun 2.ignemi oldum yakin tarihlerimiz)hayirlisi olsun guzel sonuclar aliriz ins.
Evet canim ilk denemem heyecan ve umut varbende yarın iğnelere başlarım galiba. Senin ilk tedavin mi canım inşaallah Rabbim güzel sonuçlar almamızi nasip eder canım
Amin amiiiinn hayirla saglikla haberler verelim insallah
bende yarın iğnelere başlarım galiba. Senin ilk tedavin mi canım inşaallah Rabbim güzel sonuçlar almamızi nasip eder canım
Evet canim ilk denemem heyecan ve umut var)bakalim guzel haberler aliriz insallah
Hadi bakalım inşallah olur inşallah sağlık lı hayırlı olsun inşallah :,)Cok heyecanli lutfen bize de yaz canimm rabbim yardimcin olsun
18 temmuzda bekliyordum ama sanirim erken adet olucam bu hafta raporumu alabilirsem adetle birliktw ilaclara baslicaz
Birdetosun788 Var onunlada ayni zamandi bu hafta baslayacak birkac kisi var
Benimde yazdigim gibi pzt idi ama sanirim erken oluyorum agrilar basladi aymi zamanlarda baslicaz
Yani hastaneye de bağlı bi ameliyathane ortamında soyunuyosun uyanıp bi odaya alınıyosun kıyafetleri biri taşıyo uyandığında bi süre yatıyosun birinin olması iyi oluyor tabiBenim yanımda kimsem yok refakatçi istiyorlar mı yanına bayılttıklarında bişe lazım oluyor mu
İnşallah merhametli insanlar a denk gelirim kimsem yok benim eşimin akrabaları var onlara da demek istemiyorum güvenmiyorum zorluk çekicem belli ama olsunYani hastaneye de bağlı bi ameliyathane ortamında soyunuyosun uyanıp bi odaya alınıyosun kıyafetleri biri taşıyo uyandığında bi süre yatıyosun birinin olması iyi oluyor tabi
Merhaba canım inşaallah tedavilerimiz çok güzel ilerler. aslında liste olsa takip çok güzel oluyor bazı topiklerde yapıyorlar. Senin kaçıncı denemen canım sorun var mı sebepsiz infertilite miMerhaba kızlar ben 2 yada 3 güne başlıyorum Rabbim yardımcımız olsun.birbirimizi takip edelim
Yani hastaneye de bağlı bi ameliyathane ortamında soyunuyosun uyanıp bi odaya alınıyosun kıyafetleri biri taşıyo uyandığında bi süre yatıyosun birinin olması iyi oluyor tabi
Transferi miBayiltmadan olmuyormu acaba ben anestezis olmak istiyorum
Merhaba canım inşaallah tedavilerimiz çok güzel ilerler. aslında liste olsa takip çok güzel oluyor bazı topiklerde yapıyorlar. Senin kaçıncı denemen canım sorun var mı sebepsiz infertilite mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?