- 30 Ağustos 2014
- 98
- 67
- 18
Evet cnm bayiltmadan olmuyor muTransferi mi
Evet cnm olmuyormu bayiltmadanTransferi mi
Zaten bayiltmadan oluyor normalde ama beni bayiltmadan rahim ağzını acamiyorlar spekulum takilamiyor o yüzden ben anestezili olmak zorundayım malasefEvet cnm olmuyormu bayiltmadan
Zaten bayiltmadan oluyor normalde ama beni bayiltmadan rahim ağzını acamiyorlar spekulum takilamiyor o yüzden ben anestezili olmak zorundayım malasef
Canim ben daha temmuz sonunda basliycam. Bana normal.muayanede spekulum takmaya çalıştılar olmadı . Muayene esnasında bile kasiyormusum. Bazı doktorlar kısmi vajinismus dedi ama bana garip geldi .Anladım cnm inşallah bebeğin tutunur Rabbim yardımcın olsun kaç gün kaldı teste
Bende ağustosa kaldım hayırlısi diyelim beli bu ay kendiliginden olur İnşAllah benim ikizim erkek faktoruyle 8 yildir hamile kalamiyordu bu ay artik herseyi hazirdi oda tup bebek yaptiracakti sükürler olsun hamile kaldi darisi hepimizeKizlar benim obur aya kaldi malesef.agustos adetimle baslicaz.yaptirdigin hastanede laboratuar bakima giriyormus makinalar falan degisicekmis.pazartesinden itibaren kimseyi almiyolarmis.bende tam pazartesi sali adet olucam.bizde sans olsa zaten.neyse hakkimizda hayirlisi boyle diyelim.belki bakima girmesi daha iyi olur bizim icin.bu ay dualarim sizlerle artik.umarim bol pozitif goruruzde banada moral olursunuz..
İliski esnasinda da kasilman var mi bende hersey yolunda giderken tam iliski esnasinda kasiliyorm ve agri oluyor zorla giriyor nette arastrdigim kadariyla kismi vajinusmus ve bence spermlerin hareketini engelliyordur illakiCanim ben daha temmuz sonunda basliycam. Bana normal.muayanede spekulum takmaya çalıştılar olmadı . Muayene esnasında bile kasiyormusum. Bazı doktorlar kısmi vajinismus dedi ama bana garip geldi .
Canim kismet hepsi hic kafana takma bende gecen ay baslayacaktim bi yumurtam fazla buyumus gecen ay baslayamadik .yeni basladik bu ay daha fazla yumurtam varmis.neyin iyi neyin kotu olacagini bilemiyoruz tabi oyuzden hic uzulme bundada vardir bi hayir..Kizlar benim obur aya kaldi malesef.agustos adetimle baslicaz.yaptirdigin hastanede laboratuar bakima giriyormus makinalar falan degisicekmis.pazartesinden itibaren kimseyi almiyolarmis.bende tam pazartesi sali adet olucam.bizde sans olsa zaten.neyse hakkimizda hayirlisi boyle diyelim.belki bakima girmesi daha iyi olur bizim icin.bu ay dualarim sizlerle artik.umarim bol pozitif goruruzde banada moral olursunuz..
nerede yaptıracaktın ?Kizlar benim obur aya kaldi malesef.agustos adetimle baslicaz.yaptirdigin hastanede laboratuar bakima giriyormus makinalar falan degisicekmis.pazartesinden itibaren kimseyi almiyolarmis.bende tam pazartesi sali adet olucam.bizde sans olsa zaten.neyse hakkimizda hayirlisi boyle diyelim.belki bakima girmesi daha iyi olur bizim icin.bu ay dualarim sizlerle artik.umarim bol pozitif goruruzde banada moral olursunuz..
Amin canim insallah.rabbim isteyen herkese tez zamanda versin.bende oncesinde bi tatil yapip rahat kafayla baslamak istiyorum.stresle olcagi varsada olmuyo zatenBende ağustosa kaldım hayırlısi diyelim beli bu ay kendiliginden olur İnşAllah benim ikizim erkek faktoruyle 8 yildir hamile kalamiyordu bu ay artik herseyi hazirdi oda tup bebek yaptiracakti sükürler olsun hamile kaldi darisi hepimize
Valla bende oyle dusunuyorum canim.ben raporlu hakkimi kullaniyorum.oranin laboratuarina pek guvenmiyodum aslinda.belki laboratuarin degismesi bizim icin daha iyi olur.kac aydir bekliyorum zaten bir ay daha beklicez artik mecburCanim kismet hepsi hic kafana takma bende gecen ay baslayacaktim bi yumurtam fazla buyumus gecen ay baslayamadik .yeni basladik bu ay daha fazla yumurtam varmis.neyin iyi neyin kotu olacagini bilemiyoruz tabi oyuzden hic uzulme bundada vardir bi hayir..
Malesef canim.ben raporlu hakkimi kullaniyorum.uludag universitesinde yaptiriyorum.keske oyle bi sansim olsa bi dk bile durmam burdanerede yaptıracaktın ?
başka hastane seçme şansn yokmu arkadaşım
Evet canim kasılıyorum . Özellikle adet bittikten sonraki ilk ilişkide çok çok kasiliyorum. Ayy ben hiç arastirmamistim demek sperm hareketini de engelliyor neyapmam gerekiyor ki nasıl yenerimİliski esnasinda da kasilman var mi bende hersey yolunda giderken tam iliski esnasinda kasiliyorm ve agri oluyor zorla giriyor nette arastrdigim kadariyla kismi vajinusmus ve bence spermlerin hareketini engelliyordur illaki
TABİ ANLIYORUMMalesef canim.ben raporlu hakkimi kullaniyorum.uludag universitesinde yaptiriyorum.keske oyle bi sansim olsa bi dk bile durmam burda
Ayni durumdayız bunu araştırıp yenelim biseyler yapalımEvet canim kasılıyorum . Özellikle adet bittikten sonraki ilk ilişkide çok çok kasiliyorum. Ayy ben hiç arastirmamistim demek sperm hareketini de engelliyor neyapmam gerekiyor ki nasıl yenerim
Aynen bende bu ayı kafa boşaltmaya ayıracağımAmin canim insallah.rabbim isteyen herkese tez zamanda versin.bende oncesinde bi tatil yapip rahat kafayla baslamak istiyorum.stresle olcagi varsada olmuyo zaten
Hayırlı olsun tedavin Can'ım büyük gün geldi desene.her çok güzel gider inşallah seni takipteyim güzel haberlerini bekliyorumKızlar selam bugün ilk kontrolümu oldum ilk iğnemi bugün vurulacsm 187.5 gonal f le başladık Bismillah pazartesi günü kontrolüm var. Benden haberler böyle kızlar sizde durumlar nasıl yeni tedaviye başlayan var mı bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?