2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Hayırlı olsun tedavin Can'ım büyük gün geldi desene.her çok güzel gider inşallah seni takipteyim güzel haberlerini bekliyorum
Aynen canım geçen sana yazacaktım tedaviye başlayıp öyle haber veririm diyordum sen benden erken davrandin. Canım bugün bir kere daha anladım iyi ki acıbademi tercih etmişim şimdilik izlenimler iyi gidiyor bakalım sonra ne olur bilmiyorum ama Rabbim güzel şeylerle karşılaştırsın Insaalah

İnşallah Can'ım ben henüz karar veremedim acıbadem mi memorial mi.kesinlikle acıbademde çok iyi biliyorum insan karar veremiyor.ücretler Nasıl Can'ım.o kadar çok istiyorum ki inşallah olumlu olur Can'ım tedavin ben inanıyorum

Canım için nereye ısındıysa orayı tercih et senin içine sinen yer olması lazım. Fiyat tüp bebek tedavisi 6250 mikro çip yöntemi var bize o uygulanacak 1250 tl işte bide ilaçlar var onlar 1500 tl civarı tutar büyük ihtimalle Canım

Yine fıyatları çok iyi Can'ım genelde büyük iyi merkezlerde fiyatlar aşağı yukarı aynı.ara ara tedavi aşamalarını yaz Can'ım hayırlı olur olumlu olur inşallah

İnşallah merhametli insanlar a denk gelirim kimsem yok benim eşimin akrabaları var onlara da demek istemiyorum güvenmiyorum zorluk çekicem belli ama olsun
İnşallah canım Allah yardımcın olsun vardır yardımcı olurlar. Bende bugün iğnelere başlıyorum hayırlısıyla bakalım herkes için sonuç iyi olsun

Bende bugün başlıyorum aynı durumdayız gonalf ve menagon vitamin falan pazartesi kontrol var

Yok mu bi düşüce kızlar

Aslında ben korkmuyorum acıya da dayanıyorum ama o spekulum takılmiyor. Kasiyormusum sanırım. O yüzden benimde anestezili olur.
Senin kasıntı olayın benimkinden de fazla ozaman spatula takiliyor benim ama iste iliski esnasinda kasinti cok oluyor.Neyse tutsunda bebisimiz dogumdan sonra o sıkıntı da geçer bence

Bende bugün başlıyorum aynı durumdayız gonalf ve menagon vitamin falan pazartesi kontrol var
Aa ne güzel canım aynı günde başladık demek hadi bakalım hayırlısı olsun. Bana sadece gonal f verdi... senin gonal f vurulma dozu kaç canım benim 187.5

Olabiliyor diye biliyorum ama sancılı oluyor heleki yumurta fazla ise 10-15 dk o tek tek toplamayı hissediyorsun zor bir durum olur diye düşünüyorum bazı yerlerde okumuştum yapanı

Evet ağrılı olur mutlaka ama ben her bir aşamayı görmek istiyorum ve adet sancısı çok çektiğimden fazla zorlamam diye dusunuyorum inşallah öyle olurXD

Canim bursa bu konuda biraz sikinti.raporu sadece universite hastanesi veriyor.aylarca sira gelmesini bekliyosun.ilkinde 10 ay bekledim.ikinci icinde 8 bekledim.rapor gecen bile sadece bir ozel hastane var oda cok iyi bir yer degil.orasi icime yatsa bi dk bile bu universitede ama oranin basarisi cok dusuk.yaptirmis olmak icinde yaptirmak olmaz yani.bukadar insan var koca bursada insanlari aylarca sira bekletiyolar.ustune bide sadece rezerv azliginda raporu disari veriyolar.valla hakkimi helal etmiyorum hic bu insanlara.malesef ev kredimizde var oyuzden ozellerde simdilik cok zorluyor bizi.napalim artik hakkimizda hayirlisi dicez.insallah bu sefer olurda gerek kalmaz bidaha..

Vaginal muayene olabikiyorum tek sıkıntım rahime giremiyorlar . İnşallah asariz ikimizde canım . Sen nerde tup bebek tedavisi göreceksin canım .
Ben normalde univ hastanesine basvurdum tup bebek icin ama laparoskopi yapti anlatmistim tupum tikali diye ama acikmis sormadan etmeden kucucuk 1,3cm lik cikolata kistimi aldi o yuzden bu ay yapamadim tedavimi tabi oyle olunca da ankarada veya istanbulda özelde yaptrma karari aldim agustosta buraya güvenim sarsildi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…