- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
Senin de transferin anestezili mi olacak peki canim. Nasıl yenecegimiz konusunda bi araştırma yapmalıyım çünkü hiçbir fikrim yokAyni durumdayız bunu araştırıp yenelim biseyler yapalım
Aynen canım geçen sana yazacaktım tedaviye başlayıp öyle haber veririm diyordum sen benden erken davrandin. Canım bugün bir kere daha anladım iyi ki acıbademi tercih etmişim şimdilik izlenimler iyi gidiyor bakalım sonra ne olur bilmiyorum ama Rabbim güzel şeylerle karşılaştırsın InsaalahHayırlı olsun tedavin Can'ım büyük gün geldi desene.her çok güzel gider inşallah seni takipteyim güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah Can'ım ben henüz karar veremedim acıbadem mi memorial mi.kesinlikle acıbademde çok iyi biliyorum insan karar veremiyor.ücretler Nasıl Can'ım.o kadar çok istiyorum ki inşallah olumlu olur Can'ım tedavin ben inanıyorumAynen canım geçen sana yazacaktım tedaviye başlayıp öyle haber veririm diyordum sen benden erken davrandin. Canım bugün bir kere daha anladım iyi ki acıbademi tercih etmişim şimdilik izlenimler iyi gidiyor bakalım sonra ne olur bilmiyorum ama Rabbim güzel şeylerle karşılaştırsın Insaalah
Canım için nereye ısındıysa orayı tercih et senin içine sinen yer olması lazım. Fiyat tüp bebek tedavisi 6250 mikro çip yöntemi var bize o uygulanacak 1250 tl işte bide ilaçlar var onlar 1500 tl civarı tutar büyük ihtimalle Canımİnşallah Can'ım ben henüz karar veremedim acıbadem mi memorial mi.kesinlikle acıbademde çok iyi biliyorum insan karar veremiyor.ücretler Nasıl Can'ım.o kadar çok istiyorum ki inşallah olumlu olur Can'ım tedavin ben inanıyorum
Yine fıyatları çok iyi Can'ım genelde büyük iyi merkezlerde fiyatlar aşağı yukarı aynı.ara ara tedavi aşamalarını yaz Can'ım hayırlı olur olumlu olur inşallahCanım için nereye ısındıysa orayı tercih et senin içine sinen yer olması lazım. Fiyat tüp bebek tedavisi 6250 mikro çip yöntemi var bize o uygulanacak 1250 tl işte bide ilaçlar var onlar 1500 tl civarı tutar büyük ihtimalle Canım
İnşallah canım Allah yardımcın olsun vardır yardımcı olurlar. Bende bugün iğnelere başlıyorum hayırlısıyla bakalım herkes için sonuç iyi olsunİnşallah merhametli insanlar a denk gelirim kimsem yok benim eşimin akrabaları var onlara da demek istemiyorum güvenmiyorum zorluk çekicem belli ama olsun
Evet ben kesinlikle anestesiz dayanamam cok korkuyorum zaten benim agustosta tedavim bakalim neler olacakSenin de transferin anestezili mi olacak peki canim. Nasıl yenecegimiz konusunda bi araştırma yapmalıyım çünkü hiçbir fikrim yok
Olabiliyor diye biliyorum ama sancılı oluyor heleki yumurta fazla ise 10-15 dk o tek tek toplamayı hissediyorsun zor bir durum olur diye düşünüyorum bazı yerlerde okumuştum yapanıBayiltmadan olmuyormu acaba ben anestezis olmak istiyorum
Bende bugün başlıyorum aynı durumdayız gonalf ve menagon vitamin falan pazartesi kontrol varKızlar selam bugün ilk kontrolümu oldum ilk iğnemi bugün vurulacsm 187.5 gonal f le başladık Bismillah pazartesi günü kontrolüm var. Benden haberler böyle kızlar sizde durumlar nasıl yeni tedaviye başlayan var mı bugün
Yok mu bi düşüce kızlarBenim sol tüpüm kapalı sağ açık rahimde sıkıntı var gibi gözükmüştü sulu ultrason a girdim bişe göremediler akabinde doktoru m tüp bebek uygulayacak şimdi içimde bi ses tutmaz diyor böyle düşünmeme sebep olan durum tüplerim kapanmasına sebep olan enfeksiyon nedeni rahimide etkilemiş olabilir sizce kuruyormuyum haklımıyım kırılmam üzülmem rahat yazabilirsiniz düşüncelerinizi
Aslında ben korkmuyorum acıya da dayanıyorum ama o spekulum takılmiyor. Kasiyormusum sanırım. O yüzden benimde anestezili olur.Evet ben kesinlikle anestesiz dayanamam cok korkuyorum zaten benim agustosta tedavim bakalim neler olacak
Senin kasıntı olayın benimkinden de fazla ozaman spatula takiliyor benim ama iste iliski esnasinda kasinti cok oluyor.Neyse tutsunda bebisimiz dogumdan sonra o sıkıntı da geçer benceAslında ben korkmuyorum acıya da dayanıyorum ama o spekulum takılmiyor. Kasiyormusum sanırım. O yüzden benimde anestezili olur.
Aa ne güzel canım aynı günde başladık demek hadi bakalım hayırlısı olsun. Bana sadece gonal f verdi... senin gonal f vurulma dozu kaç canım benim 187.5Bende bugün başlıyorum aynı durumdayız gonalf ve menagon vitamin falan pazartesi kontrol var
Olabiliyor diye biliyorum ama sancılı oluyor heleki yumurta fazla ise 10-15 dk o tek tek toplamayı hissediyorsun zor bir durum olur diye düşünüyorum bazı yerlerde okumuştum yapanı
İnsallah canim. Peki muayane esnasinda nasılsın . Ben titriyorum derin nefes aliyorumSenin kasıntı olayın benimkinden de fazla ozaman spatula takiliyor benim ama iste iliski esnasinda kasinti cok oluyor.Neyse tutsunda bebisimiz dogumdan sonra o sıkıntı da geçer bence
Tabi muyanede de cok kasılıyorum ama giriyor alet yani pek sorun olmuyor agriyor ama işteİnsallah canim. Peki muayane esnasinda nasılsın . Ben titriyorum derin nefes aliyorum
Vaginal muayene olabikiyorum tek sıkıntım rahime giremiyorlar . İnşallah asariz ikimizde canım . Sen nerde tup bebek tedavisi göreceksin canım .Tabi muyanede de cok kasılıyorum ama giriyor alet yani pek sorun olmuyor agriyor ama işte
Canim bursa bu konuda biraz sikinti.raporu sadece universite hastanesi veriyor.aylarca sira gelmesini bekliyosun.ilkinde 10 ay bekledim.ikinci icinde 8 bekledim.rapor gecen bile sadece bir ozel hastane var oda cok iyi bir yer degil.orasi icime yatsa bi dk bile bu universitede ama oranin basarisi cok dusuk.yaptirmis olmak icinde yaptirmak olmaz yani.bukadar insan var koca bursada insanlari aylarca sira bekletiyolar.ustune bide sadece rezerv azliginda raporu disari veriyolar.valla hakkimi helal etmiyorum hic bu insanlara.malesef ev kredimizde var oyuzden ozellerde simdilik cok zorluyor bizi.napalim artik hakkimizda hayirlisi dicez.insallah bu sefer olurda gerek kalmaz bidaha..TABİ ANLIYORUM
raporlu olarak devlette çok ucuz ama sgk raporuyla ucuz yapan özellerde var
ama imkanlarını bilemem arkadaşım
allah hepimizin yardımcısı olsun
bende rapor çıkarmasam özel fiyatı çok zorlardı
Ben normalde univ hastanesine basvurdum tup bebek icin ama laparoskopi yapti anlatmistim tupum tikali diye ama acikmis sormadan etmeden kucucuk 1,3cm lik cikolata kistimi aldi o yuzden bu ay yapamadim tedavimi tabi oyle olunca da ankarada veya istanbulda özelde yaptrma karari aldim agustosta buraya güvenim sarsildi yaniVaginal muayene olabikiyorum tek sıkıntım rahime giremiyorlar . İnşallah asariz ikimizde canım . Sen nerde tup bebek tedavisi göreceksin canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?