- 14 Aralık 2014
- 4.021
- 1.733
- 158
Aa çok geçmiş olsun . 1.3 cm lik kist alınmaya değmez küçücük. .Hayırlısı olsun arkadaşım . Bence de güvenme artık oraya . Ben de laparaskopi oldum 6 cm çikolata kistim alındı bir de nodul varmış o alındı . Hatta laparoskopiden önce nodul yüzünden ben doğru düzgün ne muayane olabiliyordum ne de tam anlamıyla cinsel ilişki yasayabiliyordumBen normalde univ hastanesine basvurdum tup bebek icin ama laparoskopi yapti anlatmistim tupum tikali diye ama acikmis sormadan etmeden kucucuk 1,3cm lik cikolata kistimi aldi o yuzden bu ay yapamadim tedavimi tabi oyle olunca da ankarada veya istanbulda özelde yaptrma karari aldim agustosta buraya güvenim sarsildi yani
Güzel canım gözün aydın çok sevindim senin adına darısı bizim başımıza inşaallah. 2 gün tekrar baktır canım iki katı artması lazımArkadaşlar 4 temmuz da transferim oldu 3. Gün embriyosu bugün 10. Gün değerim 70 çıktı iyi mi sizce
Canim hadi gozun aydin.10. Gun olmasina ragmen degerin gayet guzel cikmis.allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.ne guzel ilk guzel haberi senden aliyoruz.Arkadaşlar 4 temmuz da transferim oldu 3. Gün embriyosu bugün 10. Gün değerim 70 çıktı iyi mi sizce
Aaa masallah hamilesin canim allah tamamina erdirsin ne guzel yaArkadaşlar 4 temmuz da transferim oldu 3. Gün embriyosu bugün 10. Gün değerim 70 çıktı iyi mi sizce
Hayirli olsun canim bende tedavideyim yeni basladim takipte kalalim birbirimizi destek olalim guzel haberler almak umidiyle...Kızlar hasta oldum şimdi cumartesi günü bende başlıyorum
Senin kasıntın o yüzdendir belkide agri oluyordum demek..Bence senin dogal yolla olur artik nezaman oldun ameliyatiniAa çok geçmiş olsun . 1.3 cm lik kist alınmaya değmez küçücük. .Hayırlısı olsun arkadaşım . Bence de güvenme artık oraya . Ben de laparaskopi oldum 6 cm çikolata kistim alındı bir de nodul varmış o alındı . Hatta laparoskopiden önce nodul yüzünden ben doğru düzgün ne muayane olabiliyordum ne de tam anlamıyla cinsel ilişki yasayabiliyordum
Arkadaşlar 4 temmuz da transferim oldu 3. Gün embriyosu bugün 10. Gün değerim 70 çıktı iyi mi sizce
Arkadaşlar 4 temmuz da transferim oldu 3. Gün embriyosu bugün 10. Gün değerim 70 çıktı iyi mi sizce
Yarın gidiyorum cumartesi günü olmuyor ultrason yarın gel dedi doktor um bakalım evet destek olalım çok ihdiyaç duyuyor insan inşallah canım umudum çok az çok karamsarım içime sinmeyen durumlar var Rabbim bizi beni iki cihanda mahçup etmesin :,(Hayirli olsun canim bende tedavideyim yeni basladim takipte kalalim birbirimizi destek olalim guzel haberler almak umidiyle...
hayırlısı olsun canım sen nerde yaptıracaksın..Günaydın kızlar
Bende 16 temmuzda ilk görüşmeye gidiyorum. 3.denemeye start verdik bizde. İnşallah bu sefer tutar.
Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza alırız.
Bahçeci Umut tüp bebek merkezi canım Dr.Cem bey ile inşallah ilk görüşmeyi yapacağız yarın.hayırlısı olsun canım sen nerde yaptıracaksın..
inşallah canım rabbim hepimize nasip etsinBahçeci Umut tüp bebek merkezi canım Dr.Cem bey ile inşallah ilk görüşmeyi yapacağız yarın.
Canim inşallah kaliteli olur yumurtaların artar. 6.5 cm çikolata kisti ağrı yapmıyor mu canım sen deKızlar şimdi çıktım doktordan 4 yumurtam güzel ilerliyormuş . Bende hem rezerv azlığı hem çikolata kisti var . Bir yumurtalıkta kist 6.5 cm olduğu için orda hiç yumurta göremiyor doktor . Diğer yumurtalıkta da 2 küçük kist var . Bunlara rağmen bin şükür ki 4 yumurtam güzel ilerliyor . Bugün 5. Gün tedavide pazartesi tekrar kontrolüm var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?