2016 TEMMUZ TUP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Merhaba kızlarşimdi doktor dan geldim tedaviye başlamadı diğer aya kaldı :,(

arkadaşlar bu ilaç kullanma dönemlerinde falan eşinizle münasebetiniz ne şekilde oldu ..
yani ilişki yasağı falan varmı ?
transfer döneminde yasak olacağını düşünüyorum zaten risk oluşturur peki ya ilaç kullanırken ?

Merhaba kızlarşimdi doktor dan geldim tedaviye başlamadı diğer aya kaldı :,(
Perşembe günü akşam adet oldum cuma gittim baktı kanaman yok du sıfır gün dedi pazartesi günü üç gün oluyor dedi gittim işte kistin yok dedi ama şimdi başlamayalım diğer adetini bekleyelim şimdi başlamamız uygun değil dedi anlamadım rahim duvar ı mı dedi anlamadım ağrı kesici içtin mi dedi yok dedim gerçekten de kullanmadım neden böyle oldu sizce kızlar moralim bozuldu ne sebeple olmuş olabilir günde geç mi kaldım yoksa biri

Benim doktorumun dediği bişi yok ama eşim nedense bişi olur yumurtalara diye kaçıyo benden

Canım ilaç kullanırken bir sürü yumurta olduğu için korunmak gerekiyor. Allah korusun birden fazla yumurta döllenip tedavi yarım kalır iptal olur vs.

Aaaa neden ki ??
Perşembe günü akşam adet oldum cuma gittim baktı kanaman yok du sıfır gün dedi pazartesi günü üç gün oluyor dedi gittim işte kistin yok dedi ama şimdi başlamayalım diğer adetini bekleyelim şimdi başlamamız uygun değil dedi anlamadım rahim duvar ı mı dedi anlamadım ağrı kesici içtin mi dedi yok dedim gerçekten de kullanmadım neden böyle oldu sizce kızlar moralim bozuldu ne sebeple olmuş olabilir günde geç mi kaldım yoksa

Gerçekten adetin yok muydu ???

Çok enterasan

Gerçekten adetin yok muydu ???
Perşembe günü akşam gece işte 10 gibi az geldi ilk gün ya cuma sabah ına kadar az geldi sonra gittim doktor a geldim çoğaldı işte bugün dördüncü gün sayılıyor gibi normalde üçüncü günü başlanmazmı ilaçlara şimdi kanamam yok gibi

Benim doktorumun dediği bişi yok ama eşim nedense bişi olur yumurtalara diye kaçıyo benden

Canım ilaç kullanırken bir sürü yumurta olduğu için korunmak gerekiyor. Allah korusun birden fazla yumurta döllenip tedavi yarım kalır iptal olur vs.

bakalım kısmet olursa benim ki ne diyecek hala adet olmadım

Yumurta toplanana kadar sknti yok canim.catlatma ignesinden bir iki gun onceden esin pehrize grmesi gerekiyor zaten.onun oncesinde birsey olmaz dedi doktor

Persembe aksamda olsa cumayo 1 sayacaksin canim aksama dogru oldugu zaman.cuma c.twsi 2 pazar 3.muhtemelen pazar kapaliydi merkez gec oldu pazarteside sen c.tesi 2.gunden gtseydin keske nasip skma canini vardir elbet bi hayir

Aa ne güzel canım aynı günde başladık demek hadi bakalım hayırlısı olsun. Bana sadece gonal f verdi... senin gonal f vurulma dozu kaç canım benim 187.5
Bugün kontrolün vardı seninde sanırım, görüştünüz mü gelişme nasıl büyüme iyi mi

Bugün kontrolün vardı seninde sanırım, görüştünüz mü gelişme nasıl büyüme iyi mi
Evet canım gittim kontrole şimdilik yumurta boyutları 8 9 10 11 mm endometrium 4.5 mm canım ilaclar iyi cevap vermiş dedi. 18 mm olmasını istiyoruz o yüzden biraz daha iğne olacan dedi gonal f 150 e indirdi yarın orgalutran başlayacağım ikinci iğne olarak yumurtalar çatlamasin diye. Çarşamba günü kontrolüm var. Sen ne yaptın canım takip ediyorum burayı iki gündür kimse yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…