Hayirli olsun kizlar tedavileriniz nekadar cok baslayan olmus insallah avustosa hamile girersiniz ☺
neden başlamadı canım hayırdırMerhaba kızlarşimdi doktor dan geldim tedaviye başlamadı diğer aya kaldı :,(
7.gunum canim.adet olacak gbi cok sancim var.ilk 4 gun iyiydimSenin durum nedir arkadaşım transfer yapılmıştı.
Perşembe günü akşam adet oldum cuma gittim baktı kanaman yok du sıfır gün dedi pazartesi günü üç gün oluyor dedi gittim işte kistin yok dedi ama şimdi başlamayalım diğer adetini bekleyelim şimdi başlamamız uygun değil dedi anlamadım rahim duvar ı mı dedi anlamadım ağrı kesici içtin mi dedi yok dedim gerçekten de kullanmadım neden böyle oldu sizce kızlar moralim bozuldu ne sebeple olmuş olabilir günde geç mi kaldım yoksa biriMerhaba kızlarşimdi doktor dan geldim tedaviye başlamadı diğer aya kaldı :,(
Aaaa neden ki ??Merhaba kızlarşimdi doktor dan geldim tedaviye başlamadı diğer aya kaldı :,(
Belki de yerleşmeye çalışıyordur olamaz mı ben beş kez hamile kaldım ve bu beş kez de de işk zamanlar adet sancısı gibi sancı hissetmiştim..7.gunum canim.adet olacak gbi cok sancim var.ilk 4 gun iyiydim
arkadaşlar bu ilaç kullanma dönemlerinde falan eşinizle münasebetiniz ne şekilde oldu ..
yani ilişki yasağı falan varmı ?
transfer döneminde yasak olacağını düşünüyorum zaten risk oluşturur peki ya ilaç kullanırken ?
Canım ilaç kullanırken bir sürü yumurta olduğu için korunmak gerekiyor. Allah korusun birden fazla yumurta döllenip tedavi yarım kalır iptal olur vs.arkadaşlar bu ilaç kullanma dönemlerinde falan eşinizle münasebetiniz ne şekilde oldu ..
transfer döneminde yasak olacağını düşünüyorum zaten risk oluşturur peki ya ilaç kullanırken ?
Perşembe günü akşam adet oldum cuma gittim baktı kanaman yok du sıfır gün dedi pazartesi günü üç gün oluyor dedi gittim işte kistin yok dedi ama şimdi başlamayalım diğer adetini bekleyelim şimdi başlamamız uygun değil dedi anlamadım rahim duvar ı mı dedi anlamadım ağrı kesici içtin mi dedi yok dedim gerçekten de kullanmadım neden böyle oldu sizce kızlar moralim bozuldu ne sebeple olmuş olabilir günde geç mi kaldım yoksaAaaa neden ki ??
Gerçekten adetin yok muydu ???Perşembe günü akşam adet oldum cuma gittim baktı kanaman yok du sıfır gün dedi pazartesi günü üç gün oluyor dedi gittim işte kistin yok dedi ama şimdi başlamayalım diğer adetini bekleyelim şimdi başlamamız uygun değil dedi anlamadım rahim duvar ı mı dedi anlamadım ağrı kesici içtin mi dedi yok dedim gerçekten de kullanmadım neden böyle oldu sizce kızlar moralim bozuldu ne sebeple olmuş olabilir günde geç mi kaldım yoksa biri
Çok enterasanPerşembe günü akşam adet oldum cuma gittim baktı kanaman yok du sıfır gün dedi pazartesi günü üç gün oluyor dedi gittim işte kistin yok dedi ama şimdi başlamayalım diğer adetini bekleyelim şimdi başlamamız uygun değil dedi anlamadım rahim duvar ı mı dedi anlamadım ağrı kesici içtin mi dedi yok dedim gerçekten de kullanmadım neden böyle oldu sizce kızlar moralim bozuldu ne sebeple olmuş olabilir günde geç mi kaldım yoksa
Perşembe günü akşam gece işte 10 gibi az geldi ilk gün ya cuma sabah ına kadar az geldi sonra gittim doktor a geldim çoğaldı işte bugün dördüncü gün sayılıyor gibi normalde üçüncü günü başlanmazmı ilaçlara şimdi kanamam yok gibiGerçekten adetin yok muydu ???
Benim doktorumun dediği bişi yok ama eşim nedense bişi olur yumurtalara diye kaçıyo benden
Canım ilaç kullanırken bir sürü yumurta olduğu için korunmak gerekiyor. Allah korusun birden fazla yumurta döllenip tedavi yarım kalır iptal olur vs.
Yumurta toplanana kadar sknti yok canim.catlatma ignesinden bir iki gun onceden esin pehrize grmesi gerekiyor zaten.onun oncesinde birsey olmaz dedi doktorarkadaşlar bu ilaç kullanma dönemlerinde falan eşinizle münasebetiniz ne şekilde oldu ..
Bilmem insallah canm temennim ondan yana ama hayirlsii olsun yinedeBelki de yerleşmeye çalışıyordur olamaz mı ben beş kez hamile kaldım ve bu beş kez de de işk zamanlar adet sancısı gibi sancı hissetmiştim..
Persembe aksamda olsa cumayo 1 sayacaksin canim aksama dogru oldugu zaman.cuma c.twsi 2 pazar 3.muhtemelen pazar kapaliydi merkez gec oldu pazarteside sen c.tesi 2.gunden gtseydin keske nasip skma canini vardir elbet bi hayirPerşembe günü akşam adet oldum cuma gittim baktı kanaman yok du sıfır gün dedi pazartesi günü üç gün oluyor dedi gittim işte kistin yok dedi ama şimdi başlamayalım diğer adetini bekleyelim şimdi başlamamız uygun değil dedi anlamadım rahim duvar ı mı dedi anlamadım ağrı kesici içtin mi dedi yok dedim gerçekten de kullanmadım neden böyle oldu sizce kızlar moralim bozuldu ne sebeple olmuş olabilir günde geç mi kaldım yoksa
Bugün kontrolün vardı seninde sanırım, görüştünüz mü gelişme nasıl büyüme iyi miAa ne güzel canım aynı günde başladık demek hadi bakalım hayırlısı olsun. Bana sadece gonal f verdi... senin gonal f vurulma dozu kaç canım benim 187.5
Evet canım gittim kontrole şimdilik yumurta boyutları 8 9 10 11 mm endometrium 4.5 mm canım ilaclar iyi cevap vermiş dedi. 18 mm olmasını istiyoruz o yüzden biraz daha iğne olacan dedi gonal f 150 e indirdi yarın orgalutran başlayacağım ikinci iğne olarak yumurtalar çatlamasin diye. Çarşamba günü kontrolüm var. Sen ne yaptın canım takip ediyorum burayı iki gündür kimse yoktuBugün kontrolün vardı seninde sanırım, görüştünüz mü gelişme nasıl büyüme iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?