- 22 Haziran 2016
- 819
- 677
- 103
- 41
Geçmiş olsun canım bende dün başladım tedaviye hadi hayırlısı olsun hepimiz için.... inşaallah güzel haberlerde vermek nasip olurkızlar herkese günaydın size bizde bu ay tüp bebek çalışmalarına dün itibari ile start verdik.. size kısaca hayat hikayemi anlatayım..
2010 yılında evlendim ben 6 yıllık evliyim..istanbul Silivrideyim.. 5 kez hamilelik geçti başımdan 3 kez kendim kaldım ve 2 kezde aşılama oldum.. ilk 3 hamilelyim 4-5 haftalıkken kanama yoluyla kaybettim.. 2 kez aşılama ile hamile kaldım ve kalp atışlarını duyduktan sonra ilk aşılamadaki bebeğim 11 haftalıktı kalp atışları durdu 2. aşılama ile olan bebeğimin ise 9 haftalıkken kalp atışları durdu.. Silivri deki doktorum ahmet bey tekrardan aşılama yapmak istemediğini çünkü en fazla %15 şansı olan aşılamanın tuttuğuna göre hamile kalmamda sıkıntı olmadığını tüp bebek yönteminde daha başarılı olabileceğimizi söyledi.. doktor araştırmalarına başladım ve Dr. Serkan Oral da karar kıldım.. İlk Görüşmeye Gittiğimde içimi rahatlatan bir konuşması oldu.. ve iyiki burdayım dedim.. hemen bizde orda kan aldılar ve genetik test dedikleri karyotip testini yaptılar eşime ve bana genetik olabilir diyerek ama şükür ki hiç bir şey çıkmadı.. Adetin 2. günü gel dedi ilaçlarını yazıcam dedi ve dün gittim ve ilaçlarımı aldım.. Artık startımızı verdik rabbim hepimize yardımcı olsun ve sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım temmuz ayı bize uğur getirsin
200 gonal f, menagon 1 kullanıcam pazartesi birde orgutlan diye başka bi iğneyeAa ne güzel canım aynı günde başladık demek hadi bakalım hayırlısı olsun. Bana sadece gonal f verdi... senin gonal f vurulma dozu kaç canım benim 187.5
hangi ialçlarla başladın canımGeçmiş olsun canım bende dün başladım tedaviye hadi hayırlısı olsun hepimiz için.... inşaallah güzel haberlerde vermek nasip olur
Yumurta topamayı diyodun dimi sen sadece orda bayıltıyorardı, transferde zaten yapılmıyor nasıl transfer ettikerini görüyosun inşallah iyi geçer herşeyEvet ağrılı olur mutlaka ama ben her bir aşamayı görmek istiyorum ve adet sancısı çok çektiğimden fazla zorlamam diye dusunuyorum inşallah öyle olurXD
Canım üstte yazdığın yazıları okudum bir zamanlar bende çok uğraştım raporlu tüp bebek yapmak için kaç ay sonunda rapor çıktı iki kere raporlu özelde tüp bebek denedik olmadı. şimdi raporsuz tamamen özel tedaviye başladık dün gonal f 900 ünite yi 425 tl aldım... 450 ünite gonal f 280 tl canım. Doktorum 900 ünite olani al dedi. Sadece gonal f 900 ünite ilaç aldım başka ilaç vermedi.. Pazartesi gününe kadar 187.5 vurulacam. Canım Doktorun Sana havuz yöntemi uygulayacak galiba yani iki kere tedavi olacaksın o yüzden gonal f baya lazım raporun çıkması çok iyi olmuş canım baya uygun a gelir sanahangi ialçlarla başladın canım
raporlumu ?
raporlu değilse ilaçların ne kadar tuttu
Canım üstte yazdığın yazıları okudum bir zamanlar bende çok uğraştım raporlu tüp bebek yapmak için kaç ay sonunda rapor çıktı iki kere raporlu özelde tüp bebek denedik olmadı. şimdi raporsuz tamamen özel tedaviye başladık dün gonal f 900 ünite yi 425 tl aldım... 450 ünite gonal f 280 tl canım. Doktorum 900 ünite olani al dedi. Sadece gonal f 900 ünite ilaç aldım başka ilaç vermedi.. Pazartesi gününe kadar 187.5 vurulacam. Canım Doktorun Sana havuz yöntemi uygulayacak galiba yani iki kere tedavi olacaksın o yüzden gonal f baya lazım raporun çıkması çok iyi olmuş canım baya uygun a gelir sana
Canım kullandığın doza bağlı doktorun günlük kaç doz vurulacagini söylediği zaman az çok bir tedavide ne kadar gider belli olur... mesala benim tedavi sanırım iki kutu gonal f le biter. Benim yumurta rezervim iyi canım o yüzden ekstradan menapur ya da menagon yazmadi doktor yumurta rezerv az olanlara genelde iki iğne oluyor gonal f ve menapur ya da menagonallah allah ne akdar az ilaç vermiş doktorun ....
bizim burda 385 tl gonal f 450 ... yani normal fiyatı ama eczaneler raporsuz alanlara indirim yapıyormuş ..
raporlu olarak bana tanesi 115 tl ye falan geldi sanırım ...
şimdi düşündümde , ben bu ilaçları sanırım fazla aldım ..
yani benim 2 kutu ilacımla sen tüp yapıcan neredeyse
tüh ama ya sonra satmak dert olacak ...
tamam havuz uygulanacak olabilir ama ilaçlar her koşulda çok gibi geldi bana şuanda
benim o yazdığım ilaçlar 1473 tl tutacak raporlu
Yapmaz olur mu hem adet döneminde hem de ilişki sırasınd açok ağrı oluyor ama ameliyat olmak istemiyorum . daha önce 2 kez ameli,yat oldum kistten . rezerv azlığım o yüzden oldu şimdi mümkün olduğu kadar devam edeceğim .Canim inşallah kaliteli olur yumurtaların artar. 6.5 cm çikolata kisti ağrı yapmıyor mu canım sen de
Raporunda tedavinde hayirlı uğurlu olsun canım amh ın kac peki senin insAllah ilk protokolde yeteri kadar yumoşun olusur ve tutunur seni takipteyim ve hepimiz dualArkadaşlar merhaba güzel haberlerim var sayılır...
TÜP BEBEK AŞAMASI OLAN RAPOR UMU ŞÜKÜRLER OLSUN BU SABAH TESLİM ALDIM .. çok uğraştım diyemem standart prosedürlerişte..
sonra doktoruma gittim ilaçlarım yazıldı ...
bende amh ( rezerv ) düşük olduğu için ekstrem bir durum olmuş raporumda ...
normalde herkese kullanılacak ilaç olarak 3000 ünite rapor çıkarmış ( yani mesela gonal f 450 likten 6 adet alabiliyorsun rapor ile 450 *6 = 2700 ünite ilaç yapar. )
ama benim raporum 4500 ünite ilaç olarak çıkarılmış .. yani gonal f den 10 adet alabildim ..
buna neden bu kadar sevindiğimi söyleyeyim ..
bana çift protokol uygulanma ihtimali var.. yaniii bir defa ilaç kullanıcam bakıcaz yumurta çıkacakmı sağlıklı olacakmı - çünkü çıkmama ihtimalini düşünüyor doktorum... örneğin sadece 1 tane çıkarsa onu donduracak transfer etmeyecek. bir protokol daha ilaç kullanıcam onda da çıkanları dondurduktan sonra transfer e geçilecek.. çünkü ilerisi için şimdiden bunu yapmak zorundayım belki 5 yıl sonra hiç yumurtam kalmayabilir..
tabi bunlar varsayım belki de 1. ilaç kullanımımda çok güzel yumurtalarım olacak 2. ye gerek kalmıcak... hayırlısı..
o durumda da rapor alamayan arkadaşlarıma raporla aldığım ilaçları zaten raporlu fiyatına satarım ...
yaniiii bu nedenle 2 protokol uygulanabilmesi için zaten bu ilaçlara raporlu olarak daha çok ihtiyacım vardı..
zaten süleymaniye hastanesi de bunu görmüş ki 4500 ünite uygun görmüş ...
hemşire de şaşırdı normalde 3000 ünite olur dedi..
şimdilik böyle
ilaçlarım bu akşam gelecek duruma göre adetin 2 yada 3 . günü doktora gideceğim ve start.
muhtemelen yarın adet olucam ...
10 kutu gonal f 450
12 kutu orgalutran 0,25
ve ovitrelle alıyorum
Sagolasin canim hayirli olur insllahRaporunda tedavinde hayirlı uğurlu olsun canım amh ın kac peki senin insAllah ilk protokolde yeteri kadar yumoşun olusur ve tutunur seni takipteyim ve hepimiz dual
Doktorum bana da gonal f 450 ünite verdi şimdilik 4 kutu (1 kutuyu 2 kez kullanıyorum 300 lu )Arkadaşlar merhaba güzel haberlerim var sayılır...
TÜP BEBEK AŞAMASI OLAN RAPOR UMU ŞÜKÜRLER OLSUN BU SABAH TESLİM ALDIM .. çok uğraştım diyemem standart prosedürlerişte..
normalde herkese kullanılacak ilaç olarak 3000 ünite rapor çıkarmış ( yani mesela gonal f 450 likten 6 adet alabiliyorsun rapor ile 450 *6 = 2700 ünite ilaç yapar. )
ama benim raporum 4500 ünite ilaç olarak çıkarılmış .. yani gonal f den 10 adet alabildim ..
bana çift protokol uygulanma ihtimali var.. yaniii bir defa ilaç kullanıcam bakıcaz yumurta çıkacakmı sağlıklı olacakmı - çünkü çıkmama ihtimalini düşünüyor doktorum... örneğin sadece 1 tane çıkarsa onu donduracak transfer etmeyecek. bir protokol daha ilaç kullanıcam onda da çıkanları dondurduktan sonra transfer e geçilecek.. çünkü ilerisi için şimdiden bunu yapmak zorundayım belki 5 yıl sonra hiç yumurtam kalmayabilir..
tabi bunlar varsayım belki de 1. ilaç kullanımımda çok güzel yumurtalarım olacak 2. ye gerek kalmıcak... hayırlısı..
o durumda da rapor alamayan arkadaşlarıma raporla aldığım ilaçları zaten raporlu fiyatına satarım ...
yaniiii bu nedenle 2 protokol uygulanabilmesi için zaten bu ilaçlara raporlu olarak daha çok ihtiyacım vardı..
şimdilik böyle
ilaçlarım bu akşam gelecek duruma göre adetin 2 yada 3 . günü doktora gideceğim ve start.
10 kutu gonal f 450
12 kutu orgalutran 0,25
ve ovitrelle alıyorum
Benim ilaçlarımın toplamı 1450 tş tutturaporlı değilim benhangi ialçlarla başladın canım
raporlumu ?
raporlu değilse ilaçların ne kadar tuttu
Amim cnm cümlemize rabbim kim nerede istiyorsa nasip etsinGeçmiş olsun canım bende dün başladım tedaviye hadi hayırlısı olsun hepimiz için.... inşaallah güzel haberlerde vermek nasip olur
Canim hadi gozun aydin.start vermis oldun enazindan.biz rezerv azligi olanlara genelde oyle yaziyolar.bende oyle almistim.175 mg vuruldum hatta ben bir suru ilac kaldi elimde.onlari ikincide kullanicsm kismetse.belki ilac almama bile gerek kalmaz yani.kac mg dan baslicak soyledimi doktorun.Arkadaşlar merhaba güzel haberlerim var sayılır...
şimdilik böyle
10 kutu gonal f 450
12 kutu orgalutran 0,25
ve ovitrelle alıyorum
Canim benimde 1200 e yakin bisey tutmustu.eczaneyle siki bi pazarliga girersen raporluda olsa indirim yapiyo.ben 1000 liraya almistim ozaman.ama elinde kalcak seninde bir suru.tutmazsa tekrar denemeyi hemen dusunursen hic satmaya kalkma.allah allah ne akdar az ilaç vermiş doktorun ....
bizim burda 385 tl gonal f 450 ... yani normal fiyatı ama eczaneler raporsuz alanlara indirim yapıyormuş ..
raporlu olarak bana tanesi 115 tl ye falan geldi sanırım ...
şimdi düşündümde , ben bu ilaçları sanırım fazla aldım ..
yani benim 2 kutu ilacımla sen tüp yapıcan neredeyse
tüh ama ya sonra satmak dert olacak ...
tamam havuz uygulanacak olabilir ama ilaçlar her koşulda çok gibi geldi bana şuanda
benim o yazdığım ilaçlar 1473 tl tutacak raporlu
Canim hadi gozun aydin.start vermis oldun enazindan.biz rezerv azligi olanlara genelde oyle yaziyolar.bende oyle almistim.175 mg vuruldum hatta ben bir suru ilac kaldi elimde.onlari ikincide kullanicsm kismetse.belki ilac almama bile gerek kalmaz yani.kac mg dan baslicak soyledimi doktorun.
valla ben 2-3 eczaneye sordum raporlu ilaçta asla indirim yapamayız cevabını aldımCanim benimde 1200 e yakin bisey tutmustu.eczaneyle siki bi pazarliga girersen raporluda olsa indirim yapiyo.ben 1000 liraya almistim ozaman.ama elinde kalcak seninde bir suru.tutmazsa tekrar denemeyi hemen dusunursen hic satmaya kalkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?