Bende kontrolden geldim 8-9-10 boyutlarında endometrium 5 dedi orgalutrana bende başladım çarşamba aynı kontrol var hayırlısı hakkımızda inşallah sonuçlar iyi olur.Evet canım gittim kontrole şimdilik yumurta boyutları 8 9 10 11 mm endometrium 4.5 mm canım ilaclar iyi cevap vermiş dedi. 18 mm olmasını istiyoruz o yüzden biraz daha iğne olacan dedi gonal f 150 e indirdi yarın orgalutran başlayacağım ikinci iğne olarak yumurtalar çatlamasin diye. Çarşamba günü kontrolüm var. Sen ne yaptın canım takip ediyorum burayı iki gündür kimse yoktu
Seninle tedavilerimiz aynı ilerliyor galiba canım. Orgalutranla gonal f i aynı saatte mi vurulacaksin canım hemşiren bişey dedi mi bu konuda? Kaç yumurtan görünüyor benim tam sayamadim ama sanırım 15 16 falan galiba solda 8 tane sağda 7 ya da 8 tane saydimBende kontrolden geldim 8-9-10 boyutlarında endometrium 5 dedi orgalutrana bende başladım çarşamba aynı kontrol var hayırlısı hakkımızda inşallah sonuçlar iyi olur.
Evet canım gittim kontrole şimdilik yumurta boyutları 8 9 10 11 mm endometrium 4.5 mm canım ilaclar iyi cevap vermiş dedi. 18 mm olmasını istiyoruz o yüzden biraz daha iğne olacan dedi gonal f 150 e indirdi yarın orgalutran başlayacağım ikinci iğne olarak yumurtalar çatlamasin diye. Çarşamba günü kontrolüm var. Sen ne yaptın canım takip ediyorum burayı iki gündür kimse yoktu
Orgalutran 12 tane mi fazla gibi sanki amaARKADAŞIM otgalutran kaç gün vurulacaksın
bana tam 12 tane yazdılar
gonal f de 10 tane var elimde gerçi benim 2 tedavilik ilacım var hemen hemen
ama merak ettim kaç gün süreyle kullanacaksın orgalutranı
kizlar 6 tane kullabmistim benARKADAŞIM otgalutran kaç gün vurulacaksın
Canım ben özel aldığım için 1 er 1 er yazacak orgalutranı. Raporlu olunca toplu yazıp veriyorlar ilacı. O yüzden sen iki ayrı ayrı tedavi olacağın için 12 tane normal çünkü normalde 5 6 tane gidiyor bir tedavi de . Vücudun verdiği reaksiyona göre sanırım ben toplam 4 kutu orgalutran kullanacam. Iki tedavim raporlu olmuştu doktor nasıl olsa raporlu hastayım diye ilaçları fazla fazla yazdı bir sürü ilaç hakkım onun yüzünden bitti elimde bir sürü ilaç kaldı ve 3. Tedavim de kendim özel alıyorum. Devlet diyelim 3 tüp bebeğe 5 bin ünite ilaç veriyor bu dr 5 in hakkımı iki tedavimde bitirdi 3. Tüp Bebeğe kullanacak ünite hakkım kalmadı. iki tedavimde toplam 6 kutu 450 iu gonal f kullandım bu bana 10 tane yazdı 4 kutuyu o zaman satmak zorunda kaldım 3. Tedaviye ne zaman başlayacağım belli olmadığı için şimdi özel alıyorumARKADAŞIM otgalutran kaç gün vurulacaksın
Ya ben ikinci gün başladım iğneyePerşembe günü akşam gece işte 10 gibi az geldi ilk gün ya cuma sabah ına kadar az geldi sonra gittim doktor a geldim çoğaldı işte bugün dördüncü gün sayılıyor gibi normalde üçüncü günü başlanmazmı ilaçlara şimdi kanamam yok gibi
Ya ben ikinci gün başladım iğneye[/QUOTE
Bilmiyorum canım beni üçüncü gün aşılamada başlattı pazar günü gitseydim eğer başlıyacaktım Rabbimin izni ile ama pazartesi günü gel dediği için gittim başlayamayız dedi şaşırdım kaldım diğer aya kaldı neden başlamadı sizce sabahtan beri düşünmek den kafam ağrı dı hee bu arada dedi ki ağrı kesicimi içtin ne alaka ki içmedim dedim sizce niçin sordu ne alakası var
Merhaba canım tedavin hayırlı olsun inşaallah. Benim de bugün 6. Günüm 8 9 10 11 mm şeklinde aslında normal gibi büyüyor geldi yumurtaların çünkü nerdeyse aynı 187.5 oluyordum 150 e düşürdü. Merional iğne ne için canm hemşireni arayıp bi sor istersen kafama takıldı böyle böyle oldu de belki tekrardan iğne olmanı ister.. olduğumuz bu iğneler çok önemli ihmal olmasın Canım tedbir amaçlı sorMerhaba arkadaslar bende tedaviye basladim hayirlisiyla bugun kontrole gittim igneleri kullanmaya baslayali 5.gün 7,8,10 doktorum biraz yavas ilerliyo tedavi dedi puregonun dozunu arttirdi 225 ti 300 e cikardi.bakalim carsamba tekrar kontrole gidecem.bide bugun merional ignem vardi saglik ocagina gittim vurulmaya hemsire toz olanin degilde su olan siseyi kirdi ben cok net gormedim dahasonra iceri falan gitti bi telas kirilan siseye baktim dokulmus iceriden su sisesimi ne aldi anlamadim onunla karistirdi galiba sordugumdada gecistirdi cok canim sikildi icime kurt dustu gliba normal su karistirdi igneye
Endise etme canim doktor yumurtalarini belki uygun gormemistir bu ay bazen sayilari az oluyo yada fazla buyuk oluyo biri . Bende oyle oldu ilk ay baslamadi ikinci ay daha fazla yumurtam oldu ve basladik sukur. Herseyde vardir bir hayir ..Perşembe günü akşam adet oldum cuma gittim baktı kanaman yok du sıfır gün dedi pazartesi günü üç gün oluyor dedi gittim işte kistin yok dedi ama şimdi başlamayalım diğer adetini bekleyelim şimdi başlamamız uygun değil dedi anlamadım rahim duvar ı mı dedi anlamadım ağrı kesici içtin mi dedi yok dedim gerçekten de kullanmadım neden böyle oldu sizce kızlar moralim bozuldu ne sebeple olmuş olabilir günde geç mi kaldım yoksa biri
Canım geçmiş olsun üzülme hayırlısı olsun canım .. Bi kere ben de adet 24. Gün oldum bi değerim düşük çıktı o yüzden iptal oldu ay tüp bebek tedavim. .. sen zamanında mı adet oldun canım? Adetin 3. Günü hormon değerlerine bakıldı mı, ve alttan muayene oldun mu? Bu adetinde folikul sayın az geldiği için iptal etmiş olabilir. Çünkü her ay farklı sayıda folikul oluyor. Adetin az geldiği için bu ay folikul sayın az olmuş olabilir.Perşembe günü akşam adet oldum cuma gittim baktı kanaman yok du sıfır gün dedi pazartesi günü üç gün oluyor dedi gittim işte kistin yok dedi ama şimdi başlamayalım diğer adetini bekleyelim şimdi başlamamız uygun değil dedi anlamadım rahim duvar ı mı dedi anlamadım ağrı kesici içtin mi dedi yok dedim gerçekten de kullanmadım neden böyle oldu sizce kızlar moralim bozuldu ne sebeple olmuş olabilir günde geç mi kaldım yoksa biri
Merhaba canım hayırlı olsun tedavin Insaalah bebeğimize kavuşuruz bu son tedavilerimiz olur (amin)Merhaba arkadaşlar bende başladım bugün hastalığımın ikinci günü gonal f 225 iğne vurulaya başladım Rabbim hayırlı ile bebeklerimizi verir
İnşallah cnm sen ne durumdasin yan etki varmı ilaçlarınMerhaba canım hayırlı olsun tedavin Insaalah bebeğimize kavuşuruz bu son tedavilerimiz olur (amin)
şimdilik yok canım Inşallah olmaz korkuyorum bende kimindw şişlik oluyor. çok yumurta olunca inşaallah herşey kararınca ilerler. Senin ilk tedavin mi canım?İnşallah cnm sen ne durumdasin yan etki varmı ilaçların
Öyle dir demi napsam çoğalır acaba çok üzüldüm inşallah hayırlısı olur napayı nasip kısmet Sağol canım bilgin için moral oldunEndise etme canim doktor yumurtalarini belki uygun gormemistir bu ay bazen sayilari az oluyo yada fazla buyuk oluyo biri . Bende oyle oldu ilk ay baslamadi ikinci ay daha fazla yumurtam oldu ve basladik sukur. Herseyde vardir bir hayir ..
Evet ilk tedavi cnm.korkuyorum ben bünyem çok hassas.bide doz fazla olunca daha çok korkutuyor benişimdilik yok canım Inşallah olmaz korkuyorum bende kimindw şişlik oluyor. çok yumurta olunca inşaallah herşey kararınca ilerler. Senin ilk tedavin mi canım?
endişe etme canım inşallah yan etkisi olmaz yemene içmene dikkat et hafif şeyler ye bol protein meyve sebze ağırlıklı BeslenEvet ilk tedavi cnm.korkuyorum ben bünyem çok hassas.bide doz fazla olunca daha çok korkutuyor beni
Sağol canım öyledir inşallah çok üzücü bi durum ilaçlarımı da aldım eşimde izin aldı işinden bu işimiz için on beş gün boşa gitti nasip işteCanım geçmiş olsun üzülme hayırlısı olsun canım .. Bi kere ben de adet 24. Gün oldum bi değerim düşük çıktı o yüzden iptal oldu ay tüp bebek tedavim. .. sen zamanında mı adet oldun canım? Adetin 3. Günü hormon değerlerine bakıldı mı, ve alttan muayene oldun mu? Bu adetinde folikul sayın az geldiği için iptal etmiş olabilir. Çünkü her ay farklı sayıda folikul oluyor. Adetin az geldiği için bu ay folikul sayın az olmuş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?